Varför har jag långsamt internet hos Halebop?

Här kan du läsa om långsam surf hos Halebop och anledningarna.

Surfen är slut eller död hos Halebop

Mest vanliga anledning till att surfen slutat fungera hos Halebop är att din surf är slut. När surfen tar slut hos Halebop så spärras nämligen surfen tills du antingen köper mer surf, uppgraderar ditt abonnemang eller surfen fylls på för att det blir ny månad.

Uppgradera ditt abonnemang hos Halebop så du kan surfa igen

Om surfen är slut så kan du uppgradera ditt abonnemang hos Halebop via appen eller hemsidan. En uppgradering hos Halebop sker då direkt och den nya surfmängden finns tillgänglig direkt. Tänk dock på att kommande faktura blir högre då mellanskillnaden för det nya abonnemanget tillkommer på nästa faktura.

Få igång surfen genom att köpa extrasurf hos Halebop

Ett annat sätt är att köpa extra surf när den vanliga surfmängden är slut hos Halebop. Det är normalt ett dyrare sätt än att uppgradera sitt abonnemang men är det ett engångsfall så kanske det är smidigare. Så fort du köpt extrasurf så kan du börja surfa i full hastighet igen och kostnaden kommer på din nästa faktura.

Tips om Halebop är långsamt fast du har surf kvar

Segt internet är inte kul och det är normalt att t.ex. 4G kan bli långsamt på kvällar då många använder mobilnätet samtidigt. För att slippa långsamt och dåligt internet hos Halebop så är det därför viktigt att ha en nyare mobiltelefon och väldigt gärna en med 5G-stöd.

En nyare mobiltelefon har ofta möjlighet att använda fler frekvenser än äldre telefoner men även möjlighet att koppla upp sig mot fler av Halebops mobilmaster samtidigt vilket kan ge betydligt högre hastigheter. Vi rekommenderar Apple iPhone 12 eller senare alternativt Samsung Galaxy S20 5G eller senare för bra prestanda hos Halebop (eller för den delen andra operatörer) och dessa mobiler kan köpas hos t.ex. Webhallen som erbjuder fri frakt och många betalsätt inkl. delbetalning.

Men vi bjuder även på ett gratistips som ofta kan göra underverk med Halebop och andra operatörer. Tipset är att stänga av telefonen helt och hållet i en minut och därefter starta den på nytt. Väldigt många gånger så får man då betydligt högre surfhastigheter än innan. Tänk dock på att du måste stänga av telefonen helt och att sätta i flygplansläge t.ex. inte är samma sak som en riktig omstart.

Hjälper inte en omstart och du idag har en väldigt ny mobil så kan det även vara så att Halebops mobilnät i ditt område är överbelastat och det kan du testa genom att bege dig några kilometer iväg och testa om det fungerar bättre där. Om det fungerar bättre där och på andra ställen så vet du att din mobiltelefon duger utmärkt men att det i ditt område är överbelastat och då får du göra en avvägning om du kanske inte skulle testa byta operatör och då rekommenderar vi vår sida billiga mobilabonnemang där du kan hitta erbjudanden och bra val.

» Läs mer på Halebops hemsida.


Se erbjudanden från Halebop:
Mobilabonnemang / Studentabonnemang

Halebop

Fria samtal/sms

WiFi-samtal & eSIM

Sveriges nöjdaste kunder

Ingen telefonsupport

Största surfmängd 60 GB


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Halebops hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556430-0142
Ägare: Telia Sverige AB

Täckningskarta
Se täckning hos Halebop

Jämför abonnemang från Vimla

Ett bra tips!

För dig som är ute efter ett billigt val med riktigt bra täckning så är Vimla det perfekta valet om du redan har en mobil du vill fortsätta använda.

Du kan spara surf (obegränsat), mina sidor gillar vi starkt och just nu får du 3 månader för 10 kr/mån på valfritt abonnemang från Vimla.

Läs mer här