Företagsabonnemang

Jämför mobilabonnemang för företag med fria samtal/sms och minst 3 GB surf och välj det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig i Juli 2020.

Hoppa till: Bästa billiga företagsabonnemang

Billiga mobilabonnemang företag

Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid

# Mobiloperatör Typ Surf Pris
1 Hallon Företagsabonnemang 6 GB
2 Hallon Företagsabonnemang 25 GB
3 Hallon Företagsabonnemang 50 GB
4 Verbal Företagsabonnemang 10 GB
5 My Beat Företagsabonnemang 6 GB
6 Tre Företagsabonnemang Fri
7 Hallon Företagsabonnemang 100 GB
8 Verbal Företagsabonnemang 20 GB
9 Chilimobil Företagsabonnemang 6 GB
10 My Beat Företagsabonnemang 10 GB
11 Verbal Företagsabonnemang 50 GB
12 Chilimobil Företagsabonnemang 25 GB
13 Telness Företagsabonnemang 10 GB
14 Verbal Företagsabonnemang 100 GB
15 Chilimobil Företagsabonnemang Fri
16 Tele2 Företagsabonnemang 7 GB
17 Telness Företagsabonnemang 30 GB
18 Tele2 Företagsabonnemang 15 GB
19 Telenor Företagsabonnemang 10 GB
20 Tele2 Företagsabonnemang 30 GB
21 Tele2 Företagsabonnemang 50 GB
22 Telenor Företagsabonnemang 50 GB
23 Telia Företagsabonnemang 10 GB
24 Telia Företagsabonnemang 30 GB
25 Telenor Företagsabonnemang 100 GB
26 Tele2 Företagsabonnemang Fri
27 Telness Företagsabonnemang 100 GB
28 Telia Företagsabonnemang 60 GB
29 Telenor Företagsabonnemang Fri
30 Telia Företagsabonnemang 120 GB
Totalt 30 erbjudanden, mellan 99kr/mån till 749kr/mån, idag 2020-07-04

Så här jämför du mobilabonnemang för företag

Att välja företagsabonnemang till sin mobil är inte alltid lätt. Det finns många aspekter att tänka på och för de flesta är det viktigaste täckningen och priset. Vi har därför tagit fram den här sidan så du enklare kan välja rätt teleabonnemang till ditt företag.

Så hur jämför man mobilabonnemang för företag enklast? Du kan gå på pris och då behöver du egentligen bara tänka på hur mycket surf ditt företag eller mobilabonnemang behöver. Bor du centralt i en ort/stad och bara kommer vistas där så fungerar normalt sätt alla mobilabonnemang lika bra och du kan välja ett billigt för ditt företag.

Om du däremot är en företagare som reser mycket inrikes så kanske inte det billigaste företagsmobilabonnemanget är bäst. Då brukar vi rekommendera ett i Telias mobilnät, detta då du får enastående mobiltäckning även utanför städer/orter, detta spelar framförallt roll i norra delarna av Sverige.

Behöver du en mobil och ett abonnemang till ditt företag? Om priset är viktigast så är ofta Hallon bästa valet. Annars kan det även vara en god idé att köpa mobilen separat och ett abonnemang från Telness t.ex.

Så sätt igång och jämför mobilabonnemang för ditt företag! Gå längre upp på sidan för att hitta en lista med företagsabonnemang efter pris eller läs vidare här nedanför för de bästa alternativen just nu.

Bästa mobilabonnemang företag - Juli 2020

Det finns flera mobiloperatörer med företagsabonnemang och genom att titta på olika faktorer så har vi skapat följande jämförelse med vilka mobiloperatörer som är bäst för företagare genom att titta på faktorer som villkor, täckning, priser, erbjudanden m.fl.

1. Telness

Telness är nya i Sverige och är en operatör som använder sig av Telias mobilnät men erbjuder abonnemang till ett lägre pris. Att administrera abonnemang är superenkelt genom deras hemsida och man erbjuder växelfunktion.

Telness fokuserar på nöjda kunder och har därför inte inga bindningstider eller uppsägningstider. Man har även en support som har en svarstid på i snitt under en minut och kan nås alla dagar. Skulle du inte vara nöjd så finns även en "pengarna tillbaka"-garanti oavsett anledning.

Täckningen med Telness är enastående då man använder samma nät som Telia. Det innebär att du kan räkna med Sveriges bästa täckning!

Allt sammantaget så blir Telness vårt toppval för företag som vill ha det bästa abonnemanget till lägsta pris. Man är inte lika billiga som Hallon/Tre, men man erbjuder en support i en helt egen liga och täckningsmässigt så är Telness oslagbara. Så vill du ha högsta prestanda per krona, då är Telness ett bra val!

Se aktuella erbjudanden från Telness företag här

2. Hallon

Hallon erbjuder otroligt billiga mobilabonnemang i Sverige och det gäller även företagare. Att byta till Hallon är lätt och de sköter nummerflytten åt dig.

Täckningen är bra och håller du mest till i orter så kommer det med största sannolikhet inte vara något problem alls och istället kan du räkna med en god upplevelse oavsett om du surfar eller ringer.

Hallon erbjuder mobilabonnemang både med eller utan mobil samt bredband.

Se aktuella erbjudanden från Hallon företag här

3. Tre

Tre slopade alla företagsabonnemang nyligen och införde ett med fri surf för 249kr/mån, en revolution kallade man det och vi håller med. Priset är oslagbart om man jämför olika mobilabonnemang för företag!

Täckningen är precis som med Hallon riktigt bra för dig som mest vistas i orter och städer och det är inget konstigt då Tre och Hallon använder samma mobilnät.

Något fantastiskt med Tre är att tilläggstjänsten 3 Världen Företag ingår när du binder dig i 24 månader. Tjänsten innebär att du kan surfa för 100 GB/mån i 80 länder utan extra kostnad. Det gör 3 till oslagbart för dig som reser mycket.

Se aktuella erbjudanden från Tre företag här

Kan företag betala ett privat mobilabonnemang?

Vi har fått denna frågan ett par gånger och svaret är nja. Om du har enskild fima så går det normalt, men har du t.ex. ett aktiebolag så går det endast ifall du kan få mobiloperatören att skriva företagsnamnet på fakturan. Vi har inte testat själva men lite googlingar avslöjar att hos Vimla så går det och lika så hos Comviq (som någon skrev lade till företagsnamnet som C/O-adress).

Vår rekommendation är dock att välja ett mobilabonnemang för företag då det numera finns lika prisvärda alternativ. Det skall faktiskt sägas att t.ex. Tres mobilabonnemang för företag med fri surf är nästan hälften så billigt som närmaste privata abonnemang med fri surf. Så vår rekommendation är alltså att ta ett företagsabonnemang om du väljer mellan företag och privat.

Hur kan man byta från privat mobilabonnemang till företag?

Vi har flera gånger fått den här frågan och svaret varierar. Men om operatören erbjuder abonnemang för både privat och företag så rekommenderar vi att man gör en överlåtelse hos sin befintliga operatör. Om operatören endast erbjuder privata abonnemang så kan en lösning vara att flytta numret till den nya mobiloperatören och då välja ett privat abonnemang och därefter göra en överlåtelse så det istället står på företaget. Är du osäker så rekommederar vi att du kontaktar nuvarande operatör och hör vad de säger.

Mer om mobilabonnemang för företag

Ovanstående abonnemang till företag (aktiebolag, handelsbolag, enskilda firmor m.m.) är avsedda för just företag så tänk på att moms därför tillkommer på priserna. Momsen kan du normalt dra av dock om du har företag då den normalt är avdragsgill. Abonnemangen kan även användas av föreningar, men tänk då på att din förening måste vara registrerad för moms för att kunna dra av momsen.

Har du en enskild firma så kan du normalt även teckna ett privat mobilabonnemang och använda det i din enskilda firma. Men då många operatörer t.ex. inte specificerar moms på sina fakturor till privatkunder och man måste begära ut dessa manuellt så kan ett företagsabonnemang trots allt vara ett bra val.

I mobilabonnemangen ovanför så ingår fria samtal så kan samtalen vara hur långa som helst och de gäller till svenska mobilnummer och fastnätsnummer. Meddelanden (sms) som ingår gäller inom Sverige.

Eftersom abonnemangen är av typen fast pris och du normalt inte kan skilja på tekniskt vis om samtalen är privata så kan du normalt använda företagsabonnemanget skattefritt på din arbetsplats för privata samtal. För att få använda det skattefritt utanför arbetsplatsen så krävs det att det är av "väsentlig betydelse för den anställde att kunna uppföra sin arbetsuppgifter". Tänk på att det finns undantag för t.ex. privata utlandssamtal och annat som inte ingår i fastpris-priset.

Samtliga abonnemang ovanför finns att beställa utan bindningstid och du kan alltid flytta över ditt nuvarande mobilnummer kostnadsfritt om du så önskar. Tänk då på att numret måste stå registrerat på dig hos din tidigare mobiloperatör och att du inte får ha någon bindningstid kvar. Tänk även på att ifall du binder dig, t.ex. väljer till en mobil så har inte företag någon ångerrätt.

Jämför abonnemang från Tre

Veckans tips!

För dig som inte har tillgång till fiber så är Tre ett riktigt bra val då man erbjuder obegränsad surf via 3G och 4G utan bindningstid.

Även ett perfekt val för dig som tänkt resa inom Sverige och inte vill oroa dig för att surfen skall kunna ta slut.

Läs mer här

Bästa billigaste mobilabonnemanget

Gör vårt enkla test och få fram ett personligt resultat med det billigaste och bästa mobilabonnemanget för just dig.

Starta testet

Populäraste mobilerbjudanden

Köp Apple iPhone 11

Plats 1.

Apple iPhone 11 från Halebop med fria samtal/sms och 15 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 11

Plats 2.

Apple iPhone 11 från Hallon med fria samtal/sms och 4 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Samsung Galaxy S10

Plats 3.

Samsung Galaxy S10 från Halebop med fria samtal/sms och 15 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 11 Pro

Plats 4.

Apple iPhone 11 Pro från Hallon med fria samtal/sms och 4 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Huawei P30

Plats 5.

Huawei P30 från Tre med fria samtal/sms och 15 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Topplistan ovan utgår från de mest beställda erbjudandena på sidan just nu.