Telenor

Se erbjudanden för Telenor i November 2019 samt lär dig mer. Vi går igenom de olika abonnemangen från Telenor så du lättare kan hitta det bästa och billigaste abonnemanget.

Telenor mobilabonnemang

Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid

# Surf Typ Pris
1 3 GB Mobilabonnemang
2 8 GB Mobilabonnemang
3 15 GB Mobilabonnemang
4 30 GB Mobilabonnemang
5 70 GB Mobilabonnemang
6 Obegränsad surf Mobilabonnemang
Totalt 6 erbjudanden, mellan 219kr/mån till 569kr/mån

Erbjudanden på mobiler hos Telenor

Priser är inklusive abonnemang med fria samtal/sms och med 24 mån bindningstid.

Huawei Y6 2019

7

Från 259kr/mån

Samsung Galaxy A20e

8

Från 309kr/mån

Samsung Galaxy A40

9

Från 339kr/mån

Samsung Galaxy A50

10

Från 359kr/mån

Apple iPhone 7

11

Från 409kr/mån

Huawei P30

12

Från 419kr/mån

Apple iPhone 8

13

Från 459kr/mån

OnePlus 6T

14

Från 479kr/mån

Huawei P30 Pro

15

Från 509kr/mån

Samsung Galaxy A80

16

Från 509kr/mån

Huawei Mate 20 Pro

17

Från 519kr/mån

Samsung Galaxy S10e

18

Från 519kr/mån

Apple iPhone 8 Plus

19

Från 519kr/mån

Apple iPhone XR

20

Från 539kr/mån

Sony Xperia 5

21

Från 549kr/mån

OnePlus 7T Pro

22

Från 559kr/mån

Sony Xperia 1

23

Från 569kr/mån

Apple iPhone 11

24

Från 599kr/mån

Samsung Galaxy S10

25

Från 619kr/mån

Samsung Galaxy S10+

26

Från 659kr/mån

Samsung Galaxy Note 10

27

Från 659kr/mån

Apple iPhone XS

28

Från 699kr/mån

Samsung Galaxy Note 10+

29

Från 739kr/mån

Apple iPhone 11 Pro

30

Från 759kr/mån

Apple iPhone 11 Pro Max

31

Från 819kr/mån

Om Telenor

Telenor är bäst för dig som vill ha obegränsat abonnemang. Man är även bäst för dig som vill samla din familj. Och ett riktigt bra val för dig som reser mycket.

3 snabba frågor och svar om Telenor

Här hittar du populära frågor och svar, vi går igenom vissa frågor mer på djupet längre ned på sidan.

📲 Vilken täckning och nät använder Telenor?

Telenor använder sitt egna mobilnät vilket erbjuder täckning av god kvalité. Se Telenors täckningskarta.

🏆 Är Telenor bra eller dåligt?

Telenor är en riktigt bra operatör med låga priser och bra täckning. Telenors mobilabonnemang låter dig använda surfen i hela 41 länder.

Telenor som operatör

Telenor är f.d. Vodafone Sverige som hade hade rötterna i gamla Europolitan. Så även om Telenor är nya i Sverige så har mobilnäten byggts under lång tid. Numera så erbjuder man ett brett val av tjänster och abonnemang.

Det som sticker ut är Telenors obegränsade mobilabonnemang som är det på riktigt i vårt test. Till skillnad från konkurrenterna som erbjuder "obegränsat" så har vi i vårt test sett att Telenor inte tillämpar gränsen på 20 GB/dag som Telenor och konkurrenterna har på samma vis. Hos konkurrenterna så håller systemet koll och efter 20 GB så spärras surfen tills man skickar ett SMS som då ger 5 GB. Hos Telenor så hade vi inga problem att gå över 20 GB utan att det spärrades, vi misstänker därför att Telenor inte tillämpar gränsen i vanliga fall utan endast vid enskilda fall.

Något annat som är bra är Telenors familjeabonnemang. Det fungerar som så att man väljer ett abonnemang, vi rekommenderar det obegränsade. Och därefter så köper man ett sådant och för varje nästa person så kostar det 169kr. Så är man en familj på 4 st personer så kostar det 569+169+169+169 = 1076kr vilket blir 269kr/mån per person för obegränsad surf vilket är otroligt billigt. Totalt kan man vara upptill 8 personer i en familj.

För dig som gillar att resa så kan du surfa som hemma (100 GB om du har obegränsat) i följande länder:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Franska Guyana, Gibraltar, Grekland, Guadeloupe, Guernsey, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Jersey, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Martinique, Monaco, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Réunion, Rumänien, Saint-Barthélemy, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Vatikanstaten, Åland och Österrike. Du kan även surfa utanför EU/ESS och då i Thailand, Malaysia, USA, Schweiz, Turkiet, Andorra, Serbien, Montenegro och Burma.

Abonnemang hos Telenor

Telenor erbjuder abonnemang och bredband för både privatpersoner och företag. Är man privatperson så finns ovan nämnda familjeabonnemang, men det fungerar som så att du väljer först ett vanligt abonnemang och när du väl har det så kan du lägga till användare på det i t.ex. mina sidor. Se alla olika abonnemang från Telenor.

Köpa mobil hos Telenor

Telenor säljer mobiler och man har ett riktigt stort utbud. Man har även en outlet-hörna där man kan göra riktigt fina fynd ibland. Telenor ligger ofta lite dyrare i pris men samtidigt är man ute efter det obegränsade abonnemanget så är Telenor ett solklart val tycker vi. Hitta en mobil hos Telenor.

Täckning hos Telenor

För de allra flesta så är täckning det viktigaste utöver pris när man väljer operatör. Vi har därför testat Telenor för att se hur täckningen är.

Och täckningen hos Telenor är väldigt bra, vilket kanske inte är så konstigt med lite högre priser, då har man ju pengar att satsa på kvalité. Bor du i ett tätbebyggt område så kommer täckningen vara riktigt bra. Men du kommer även märka att täckningen hos Telenor är oväntat bra utanför tätbebyggda ställen och t.om. fungerar ganska bra i Norrland.

Skulle du sakna mottagning med Telenor eller har dålig täckning någon gång så erbjuder Telenor WiFi-samtal. Det innebär att så länge det finns ett WiFi du kan använda där du är så kommer du ha täckning hos Telenor trots att det kanske saknas 2G/3G/4G på platsen. Tänk dock på att WiFi-samtal bara fungerar på nyare mobiler som iPhone 6, Galaxy S7 eller nyare.

Sist men inte minst så kan vi rekommendera dig att ta en titt på följande täckningskarta för Telenor. Även om Telenor generellt har riktigt bra täckning så är det alltid värt att försäkra sig att täckningen finns och är god just där man bor.

Nät hos Telenor

Vilket nät använder Telenor då? Sitt eget så klart och mobilnätet hos Telenor består av dels 2G, 3G och 4G-nät. Det i sig ger förutsättningar för riktigt god täckning.

Telenors nät stöder även VoLTE som innebär att samtal kan ringas över 4G, men det kräver att man har en någorlunda ny mobil. Har man inte det så rings istället alla samtal över 3G eller 2G.

När det kommer till hastighet hos Telenor så är den obegränsad. Det i sig innebär att hastigheten styrs av mobilmasterna hos Telenor och vad din mobil klarar av. Så skall det gå snabbt så är Telenor ett riktigt bra val.

För dig som är intresserad av frekvenser och tekniker som används så kan du se vår sida om täckning och nät hos Telenor.

Telenor.se

telenor.se kan du snabbt och enkelt beställa det du önskar. Du hittar även mina sidor där du kan göra förändringar av ditt abonnemang på ett smidigt sätt samt se fakturor, förbrukning med mera. Föredrar du en app så finns även det att hämta i Google Play eller AppStore och i appen kan du göra i princip samma saker som på mina sidor.

Vårt omdöme av Telenor

Telenor är perfekt för dig som är ute efter ett obegränsat abonnemang. Och är du inte det men har en familj så kommer du troligen ändå att skaffa det obegränsade abonnemanget då det blir oerhört prisvärt vid flera användare.

Så hur kan Telenor vara så bra? Man tar betalt för sina abonnemang och satsar därefter pengarna på kvalité och bra tjänster. Det i sig gör att man betalar lite mer men utnyttjar man det så blir det i slutändan billigare än med alternativen i många fall. T.ex. surfar du i USA så kan det många gånger kosta en rejäl slant vilket du slipper med Telenor.

Hur bra är Telenor då? Analyserar man olika omdömen ute på nätet så ser man ganska blandade omdömen, många gånger är de negativa från personer som känner sig lurade av försäljare. Många av de som däremot är nöjda är just de med Telenors familjeabonnemang. Vi har själva testat Telenor och så länge man beställer på telenor.se så är risken att bli lurad obefintlig. Telenor har nämligen en bra hemsida där det är lätt att följa kostnaderna.

Så vårt betyg för Telenor blir 7/10. De något höga priserna generellt drar ner betyget. Det som drar upp betyget rejält är familjeabonnemang samt att Telenor erbjuder det bästa obegränsade mobilabonnemanget enligt oss.

Var hittar man de bästa erbjudandena på Telenor?

Vårt mål är att de bästa erbjudandena, kampanjerna och rabatterna alltid skall finns längst upp på den här sidan för Telenor. Erbjudandena byts ut regelbundet, oftast på söndag/måndag, så ser du ett erbjudande du gillar från Telenor så rekommenderar vi att du beställer innan det försvinner.

Se erbjudanden från Telenor.

Telenor

Telenor kom till Sverige efter att man köpte upp Vodafone Sverige.

Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Telenors hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556421-0309
Ägare: Telenor Sverige AB

Täckningskarta
Se täckning hos Telenor

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här

Black friday

Nu närmar sig black friday!

Vi har därför skapat en sida där vi samlat de bästa erbjudandena från operatörerna så du enkelt kan hitta något som passar dig.

Se black friday-erbjudanden här.

Billigaste mobilen

Köp

Huawei Y6 är en av de bästa Android-mobilerna bland lågprismobilerna. Just nu kan du köpa den med fria samtal/sms och 4 GB surf för endast 179kr/mån i 24 mån.

Visa erbjudandet

Obegränsat bredband!

Köp

Skaffa det obegränsade bredbandet från Tre och bind dig i 24 månader för 399kr/mån så ingår 4G-routern Huawei B535.

Visa erbjudandet

Julerbjudade

Köp Samsung Galaxy A10

Comviqs populära julerbjudande är tillbaka och i år får du mobilen Samsung Galaxy A10 på köpet.

Visa erbjudandet