Chilimobil

Vi börjar med att gå igenom Chilimobil så du kan bilda dig en uppfattning om de är något för dig, därefter kan du enkelt jämföra abonnemang från Chilimobil.

Bra att veta om Chilimobil 2024

Chilimobil är nya i Sverige men har funnits i Norge i flera år och där samlat på sig fina omdömen tack vare sina låga priser och höga kvalité. I Sverige erbjuder man de billigaste mobilabonnemangen med obegränsade surf och de är verkligen riktigt billiga!

Chilimobil erbjuder många olika mobilabonnemang med fri surf så innan du väljer Chili så bör du fundera på vilken surfhastighet du behöver. 1 Mbit/s fungerar för de som inte ser på video i mobilen. 10 Mbit/s är utmärkt för de allra flesta och 100 Mbit/s eller fri fart är mobilabonnemang som passar för alla. Gillar man Viaplay så ingår det i vissa abonnemang vilket gör de oerhört prisvärda.

Annars så Chilimobil inget eget mobilnät utan hyr in sig hos Tre vilket innebär att man får lika bra täckning som om man hade Tre direkt. Då man tror på nöjda kunder så har man inte heller några bindningstider eller uppsägningstider. Chilimobil har heller inga fysiska butiker så abonnemangen kan endast köpas på deras hemsida.

Bra med Chilimobil

  • Sveriges billigaste mobilabonnemang med fri surf.
  • Allmänt höga surfhastigheter i våra egna tester.
  • Betala för maxhastighet istället för surfmängd.

Dåligt med Chilimobil

  • Äldre mobiler som endast har 2G fungerar ej.
Chilimobil omdöme

Populärt abonnemang från Chilimobil