Halebop eSIM: Apple Watch - Fungerar det?

Apple Watch hos Halebop

Ja, eftersom Halebop stöder eSIM så kan du använda Apple Watch. Halebop kallar tjänsten för Halebop Extend. Priset på Halebop Extend är 69 kr per månad.

e-SIM fungerar med Galaxy Watch

Halebop e-SIM fungerar i dagsläget till både iPhone och Samsung Galaxy, samt klockan Samsung Galaxy Watch och vissa andra smartwatch. Men vill du använda Samsung Galaxy Watch så behöver du Halebop Extend som kostar 69 kr per månad.

Enkelt att skaffa e-SIM hos Halebop

Det är enkelt att skaffa ett Halebop e-SIM, gå bara till Halebops hemsida och beställ ett mobilabonnemang som passar dina behov och i samband med beställningen så väljer du att du vill ha ett e-SIM. Har du redan ett simkort från Halebop och vill byta så kontaktar du kundtjänst så får du ett nytt e-SIM till mobilen eller klockan.

e-SIM fungerar oavsett abonnemang eller kontantkort

Halebop e-SIM är en elektronisk simkort som du kan använda i stället för ett vanligt fysiskt simkort. Med e-SIM behöver du inte längre ha ett fysiskt SIM-kort i din mobil – det räcker med att du har ditt abonnemang eller kontantkort hos Halebop och därefter scannar en QR-kod i din mobil.

Kompatibilitet med e-SIM

I dagsläget fungerar e-SIM hos Halebop med nyare iPhone och nyare Samsung-mobiler samt klockorna Apple Watch och Samsung Galaxy Watch. Detta kommer dock att ändras i framtiden då stöd för e-SIM kommer att lanseras för fler modeller.

» Läs mer på Halebops hemsida.


Se erbjudanden från Halebop:
Mobilabonnemang / Studentabonnemang

Halebop

Fria samtal/sms

WiFi-samtal & eSIM

Sveriges nöjdaste kunder

Ingen telefonsupport

Största surfmängd 60 GB


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Halebops hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556430-0142
Ägare: Telia Sverige AB

Täckningskarta
Se täckning hos Halebop

Jämför abonnemang från Vimla

Ett bra tips!

För dig som är ute efter ett billigt val med riktigt bra täckning så är Vimla det perfekta valet om du redan har en mobil du vill fortsätta använda.

Du kan spara surf (obegränsat), mina sidor gillar vi starkt och just nu får du 3 månader för 10 kr/mån på valfritt abonnemang från Vimla.

Läs mer här