Mobilabonnemang med fri surf

Jämför mobilabonnemang med fria samtal/sms och 100 GB surf eller obegränsad och välj det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig i Augusti 2020.

Vill du se vilket mobilabonnemang som passar just dig? Testa abonnemangsväljaren.

Hoppa till: Bästa billiga mobilabonnemang med fri surf / Mobiler med abonnemang / Mobilt bredband

Billigaste mobilabonnemang med fri surf

Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid

# Mobiloperatör Typ Surf Pris
1 Katshing Mobilabonnemang Fri
2 Hallon Mobilabonnemang 100 GB
3 Vimla Mobilabonnemang 100 GB
4 Chilimobil Mobilabonnemang Fri
5 A3 Mobilabonnemang 100 GB
6 Universal Mobilabonnemang 100 GB
7 Comhem Mobilabonnemang Fri
8 Tre Mobilabonnemang Fri
9 Tele2 Mobilabonnemang Fri
10 Telenor Mobilabonnemang Fri
11 Telia Mobilabonnemang Fri
Totalt 11 erbjudanden, mellan 124kr/mån till 589kr/mån, idag 2020-08-04

Jämför mobilabonnemang med fri surf

Det blir allt vanligare att man vill ha ett obegränsat mobilabonnemang. Det innebär utöver att man får fria samtal/sms även att surf är obegränsad. Numera finns det flera mobiloperatörer som erbjuder abonnemang med fri surf och vi tänkte därför gå igenom dessa lite närmare.

Kan man välja det abonnemang med billigast fri surf till sin mobil? Eller vilket håller högst kvalité och vad väljer andra för abonnemang med obegränsad surf? Se våra toppval med obegränsad

Bästa mobilabonnemang med fri surf - Augusti 2020

Det finns flera mobiloperatörer med obegränsade mobilabonnemang idag och genom att titta på olika faktorer så har vi skapat följande jämförelse med vilka mobiloperatörer som är bäst genom att titta på villkor, täckning, priser, erbjudanden med mera.

1. Tre

Tre blir vårt första val och det är främst för deras höga hastigheter i mobilnätet, de har nämligen nyligen vunnit priset för högsta medelhastighet i sitt mobilnät. Tilläggstjänst 3 Världen som ingår helt gratis gör det hela ännu bättre, den innebär att du kan surfa upptill 60 GB/mån även utanför Sverige i hela 80 länder.

Som mobilabonnemang med fri surf så fungerar abonnemanget bra, även om det tyvärr har en gräns på 20 GB/dag innan man måste skicka ett SMS för att fylla på med 5 GB. Givetvis så kostar det inget extra, men det blir lite irriterande ifall man t.ex. kollar på Netflix och det pausas för att man ska fylla på.

Hastigheten hos Tre är annars generellt väldigt bra och täckningen är ofta bra så länge man bor i en ort/stad.

Så Tre blir därför vårt toppval där du vill ett stabilt och säkert mobilabonnemang med hög prestanda. Reser du en del så är Tre ännu mer självklart!

Se aktuella erbjudanden från Tre här

2. Katshing

Katshing är helt nya men ett otroligt bra val tackvare deras otroligt låga priser och fina omdömen. De finns i Tele2s nät vilket innebär att täckningen är den samma som med Tele2 och man får tillgång till 2G, 3G och 4G.

Det som gör Katshing unikt är deras låga priser och att man endast har abonnemang med fri surf. Man har två alternativ där det ena har väldigt begränsad hastighet och ett med fri fart. Då det med fri fart är så pass billigt så rekommenderar vi alla som tänkt använda data/surf att välja det.

Hastigheterna i nätet är bra och täckningen är väldigt bra tackvare Tele2s mobilnät. Katshing har heller ingen bindningstid eller uppsägningstid.

Så Katshing blir vårt toppval för dig som gärna testar något nytt och där lägsta möjliga pris är viktigast.

Se aktuella erbjudanden från Katshing här

3. Comhem

Comhem är vårt tredje val när det kommer till bästa obegränsade mobilabonnemang och det är för att de helt enkelt har ett bra pris när det kommer till ett obegränsat mobilabonnemang.

När det kommer till hur obegränsat mobilabonnemang är så fungerar det som så att du kan surfa upptill 50 GB/dag därefter måste du skicka ett SMS för att få ytterligare 5 GB åt gången. Du kan skicka hur många SMS du vill och det medför ingen extra kostnad. Dvs en okej lösning!

Täckningen hos Comhem är den samma som hos Tele2 och är därmed väldigt bra. Räkna med okej hastigheter i 4G-nätet och en rent allmänt trevlig 4G-täckning.

Comhem är därför vårt toppval för dig som gärna vill ha ett billigt abonnemang med fri surf från en känd operatör.

Se aktuella erbjudanden från Comhem här

Är du senior och vill ha fri surf? Tele2 erbjuder mobilabonnemang med fri surf för seniorer och pensionärer och det fungerar ganska identiskt med Comhem ovan. Se Tele2 mobilabonnemang med seniorrabatt.

Vad behöver man fri surf till?

Obegränsad surf är perfekt för dig som en storanvändare av mobilen men där mobilen även står för all din uppkoppling. Genom att välja ett mobilabonnemang med fri surf så kan du nämligen skippa all form av andra bredbandsuppkopplingar.

Faktum är att det ofta är mer prisvärt att säga upp sitt bredband och istället höja upp mobilabonnemanget till ett med fri surf och dela internet från sin mobil till sin dator. Så länge man är själv så är detta riktigt smidigt, men är man flera så fungerar det oftast inte eftersom det bygger på att mobilen alltid är i närheten för att man skall kunna dela internet.

Något som blivit populärt med dessa mobilabonnemang är även att använda de i bredbandsroutrar och då som bredband. Att tänka på då är att man bör välja en 4G-router med SMS-stöd då. Detta eftersom de flesta mobiloperatörer kräver att man skickar ett SMS ifall man förbrukar mer än 20 GB per dygn, annars stängs internet ner. 20 GB är dock ruskigt mycket och det är inte många som klarar att nå upp i det på ett dygn. För dig som vill slippa dessa SMS kan vi rekommendera att kika på vårt test av Telenors obegränsade mobilabonnemang.

Behöver du en mobil? Nedan finner du bra erbjudanden på mobiler med abonnemang som har fri surf.

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här

Bästa billigaste mobilabonnemanget

Gör vårt enkla test och få fram ett personligt resultat med det billigaste och bästa mobilabonnemanget för just dig.

Starta testet

Populäraste mobilerbjudanden

Köp Apple iPhone 11

Plats 1.

Apple iPhone 11 från Halebop med fria samtal/sms och 15 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 7

Plats 2.

Apple iPhone 7 från Tre med fria samtal/sms och 15 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 11

Plats 3.

Apple iPhone 11 från Comviq med fria samtal/sms och 40 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 11

Plats 4.

Apple iPhone 11 från Halebop med fria samtal/sms och 5 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Samsung Galaxy S20 5G

Plats 5.

Samsung Galaxy S20 5G från Tre med fria samtal/sms och 15 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Topplistan ovan utgår från de mest beställda erbjudandena på sidan just nu.