Bästa och billigaste mobilabonnemang för barn

För att hjälpa dig hitta den billigaste mobiloperatören för barn så har vi gått igenom operatörerna som erbjuder mobilabonnemang för barn. Läs om deras styrkor och svagheter och byt till billigaste barnabonnemanget och börja spara pengar.

Vimla

1. Vimla

Betyg:
97/100
 • Bäst i test för februari 2024: Bästa billigaste mobilabonnemang för barn.

När du letar billigt mobilabonnemang för ditt barn så är Vimla en självklar spelare. Man startade 2014 med målet att utmana bland annat Comviq och Hallon och ett av målen var bästa mobilabonnemang för ungdomar. Idag erbjuder man en mängd billiga abonnemang för barn som är under 18 år.

Något som är unikt för Vimla är att du kan spara obegränsat med oanvänd surf i obegränsad tid. Det innebär att du kan bygga upp extremt stora potter med surf om du vill. Men tänk på att surfen nollas om du byter till ett mindre abonnemang eller så klart säger upp det.

Men det bästa med abonnemang för barn hos Vimla är skulle vi säga att du alltid har bra maxhastigheter. På 4G är det fri fart och på 5G så är maxhastigheterna bland de högsta i den prisklass Vimla ligger i. Genom att ha snabb surf så slipper du barn som klagar på att videon laddar långsamt eller inte vill starta pga hastigheten.

Att beställa ett sim-kort för ditt barn är enkelt och du fyller bara i barnets personnummer och då kontrolleras det på personnumret att barnet är under 18 år. Därefter får du som förälder fylla i dina uppgifter då ett barn inte kan vara betalansvarigt.

Skulle du inte vara nöjd med Vimla så är det bra att veta att du alltid kan byta eftersom du varken har bindningstid eller uppsägningstid på ditt telefonabonnemang för barn. Man kan säga att Vimla är Telenors billigaste abonnemang för barn då Vimla ägs av Telenor och använder samma 2G, 3G, 4G, 5G-nät.

Vimla blir därför vårt toppval för dig som vill ha billigaste abonnemang för ditt barn där surfen alltid fungerar.

Fördelar

 • Sveriges nöjdaste mobilkunder enligt Svenskt Kvalitetsindex 2022 och 2023.
 • Höga maxhastigheter på 5G och obegränsade på 4G.

Nackdelar

 • Saknar barnabonnemang med helt fri surf.

Priser och barnabonnemang

Surf Pris Länk
1 GB 10 kr/mån i 3 mån, därefter 90 kr/mån Läs mer
8 GB 10 kr/mån i 3 mån, därefter 110 kr/mån Läs mer
14 GB 10 kr/mån i 3 mån, därefter 140 kr/mån Läs mer
20 GB 10 kr/mån i 3 mån, därefter 180 kr/mån Läs mer
35 GB 10 kr/mån i 3 mån, därefter 220 kr/mån Läs mer
75 GB 10 kr/mån i 3 mån, därefter 300 kr/mån Läs mer
Se täckningskarta
Hallon

2. Hallon

Betyg:
93/100

  Hallon är defintivt ett måste att kolla in när du letar efter billigaste mobilabonnemanget för ditt barn. Vare sig ditt barn behöver en ny mobil eller bara ett simkort så är Hallons barnabonnemang bland de billigaste i Sverige.

  En stor fördel med Hallon är att oanvänd surf sparas och det går att spara upp till 100 GB. Något att tänka på är ifall du byter till en lägre surfmängd så nollställs din surfpott, men uppgraderar du till större så behåller du den sparade surfen.

  Något annat som är bra om du har bråttom när du skaffar ditt barnabonnemang är att Hallon erbjuder eSIM och så fort du tecknat ditt abonnemang så kan du på mina sidor få fram en QR-kod som du skannar med din mobil och så är abonnemanget igång direkt. Det förutsätter att din mobil klarar eSIM vilket exempelvis iPhone XS, 11 och framåt gör.

  Hallon erbjuder även kontantkort men dessa fungerar som så att du köper och laddar de online på deras hemsida. När du laddar så får du fria samtal/sms och en viss surf som gäller i 30 dagar. Det innebär att det vanligtvis är både billigare och smidigare för dig som förälder att istället välja ett billigt abonnemang för ditt barn.

  Annars är det bra att veta att Hallon inte har någon bindningstid eller uppsägningstid. Man erbjuder täckning med 3G, 4G och 5G och i våra tester så har Hallon varit en av de snabbaste mobiloperatörerna bland de billigare när det kommer till surfhastigheter.

  Hallon blir därför vårt toppval för dig som vill ha billigaste mobilabonnemanget för ditt barn.

  Fördelar

  • 5G & bland de snabbaste barnabonnemangen på surf vi testat.
  • Kom igång direkt om din mobil stöder eSIM.

  Nackdelar

  • Saknar 2G-nät vilket gör att gamla mobiler inte fungerar.

  Priser och barnabonnemang

  Surf Pris Länk
  10 GB 9 kr/mån i 4 mån, därefter 109 kr/mån Läs mer
  20 GB 19 kr/mån i 4 mån, därefter 159 kr/mån Läs mer
  50 GB 29 kr/mån i 4 mån, därefter 259 kr/mån Läs mer
  100 GB 39 kr/mån i 4 mån, därefter 309 kr/mån Läs mer
  200 GB 49 kr/mån i 4 mån, därefter 359 kr/mån Läs mer
  Se täckningskarta
  Fello

  3. Fello

  Betyg:
  90/100

   För dig som letar billiga mobilabonnemang till ditt barn så är Fello likt sina närmsta konkurrenter Hallon och Vimla ett bra val. Vi kan redan nu säga att hos Fello får du bästa mobilabonnemang för barn & ungdom i Telias nät och det beror på att Fello är ensamma om att erbjuda barn-abonnemang i Telias mobilnät.

   Så vilka fördelar har ett billigt abonnemang för barn hos Fello? Tja, du får möjlighet att spara upp till 25 GB surf oavsett vilket abonnemang för barn du väljer. Det kan tyckas något snålt i jämförelse med konkurrenterna, men samtidigt så är det ju bättre att ha ett billigt mobilabonnemang där man använder upp surfen man har.

   Något som gör Fello till ett av bästa abonnemang för barn är möjligheten till eSIM. Har du en relativt ny mobil som en iPhone 11 eller senare så har du möjlighet att direkt komma igång med Fello efter du beställt genom att logga in på mina sidor och generera en QR-kod som du tar bild på med kameran. På så vis kan ditt barn komma igång och använda abonnemanget direkt.

   Så för dig som är på jakt efter bästa barnabonnemanget när det kommer till täckning så är Fello bästa valet av de barnabonnemangen som finns här på sidan. Samtidigt bor du i mellersta eller södra Sverige så är operatörerna likvärdiga i täckning, det är främst i norra Sverige som Telias nät slår konkurrenterna.

   För att skaffa ett mobilabonnemang för ditt barn hos Fello så är det bara beställa ett under 18 år-abonnemang. Skulle du någon gång ångra dig så är det bra att känna till att du varken har uppsägningstid eller bindningstid och enkelt kan avsluta eller flytta numret till valfri operatör.

   Fello blir därför vårt toppval för dig som vill ha bästa barnabonnemang med Telias täckning.

   Fördelar

   • Kom igång omedelbart om din mobil stöder eSIM.
   • Riktigt bra täckning i hela landet inkl. Norrland.

   Nackdelar

   • Relativt små surfmängder för barn.

   Priser och barnabonnemang

   Surf Pris Länk
   3 GB 47,50 kr/mån i 2 mån, därefter 95 kr/mån Läs mer
   28 GB 77,50 kr/mån i 2 mån, därefter 155 kr/mån Läs mer
   44 GB 102,50 kr/mån i 2 mån, därefter 205 kr/mån Läs mer
   70 GB 132,50 kr/mån i 2 mån, därefter 265 kr/mån Läs mer
   Se täckningskarta
   Chilimobil

   4. Chilimobil

   Betyg:
   87/100

    Chilimobil erbjuder inga specifika mobilabonnemang till barn så varför har vi med dem? Jo för att de erbjuder en helt ny typ av mobilabonnemang där man betalar för hastighet istället för surfmängd. Och när det kommer till mobilabonnemang för barn och ungdomar så behövs ofta mycket surf.

    Det är svårt att säga hur mycket surf ett ungdomsabonnemang för en mobil skall innehålla och med Chilimobil slipper du det. Du får välja mellan fyra surfhastigheter istället där den första är på låga 1 Mbit/s och fungerar för det mesta utan videos/klipp. För ett barn eller ungdom som egentligen inte behöver surf så kan det vara ett bra val.

    Nästa nivå är 10 Mbit/s och innebär att i princip allt kommer fungera men kanske lite långsamt. Vill du då att allt går normalsnabbt så har du 100 Mbit/s vilket är den vanligaste maxhastigheten på abonnemang för barn i Sverige. Du kan även välja sista nivån som är fri maxhastighet om du vill ha det bästa för ditt barn!

    När vi testade Chilimobil så upptäckte vi även att det på mina sidor är möjligt att uppgradera till 3 Mbit/s för 179 kr/mån om man har 1 Mbit/s. För föräldrar som vill ha ett obegränsat billigt barnabonnemang där barnet även kan se på videos (även om det går lite långsamt) så är det en utmärkt kompromiss.

    Väljer du att skaffa Chilimobil för ditt barn så får du tänka på att du som förälder är den som kommer få teckna abonnemanget och stå på det, sedan låter du barnet använda det. Chilimobil har heller ingen bindningstid vilket gör att du inte behöver vara rädd för att testa det.

    Chilimobil blir därför vårt toppval för dig som vill ha bästa mobilabonnemanget för barn med fri surf.

    Fördelar

    • Slipp tjat om att surfen tar slut.
    • Ändra hastighet när du vill.

    Nackdelar

    • Gamla 2G-mobiler fungerar inte.

    Priser och barnabonnemang

    Surf Pris Länk
    Fri surf 129 kr/mån Läs mer
    100 GB 229 kr/mån i 3 mån, därefter 279 kr/mån Läs mer
    Fri surf 299 kr/mån Läs mer
    Fri surf 299 kr/mån i 2 mån, därefter 349 kr/mån Läs mer
    Fri surf 299 kr/mån i 2 mån, därefter 399 kr/mån Läs mer
    Se täckningskarta
    Comviq

    5. Comviq

    Betyg:
    77/100

     Comviq är ofta bästa val vid mobil + abonnemang till ditt barn. Anledningen till det är att de erbjuder billiga abonnemang för barn där du kan lägga till en mobil. Det bästa är även att de har mobiler du kan få på köpet bara du binder dig i 36 månader vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt för dig som förälder.

     Likt konkurrenterna så kan du med telefon-abonnemang för barn spara oanvänd surf hos Comviq, men det är viktigt att tänka på att det inte gäller de billigaste nivåerna av barnabonnemang. De högre nivåerna innehåller även utlandsminuter till 41 länder vilket kan vara fördelaktigt om ditt barns farmor eller morfar bor utomlands.

     Något att tänka på är även att Comviq erbjuder familjeabonnemang, men för att hitta billigaste mobilabonnemang för familj rekommenderar vi att du även jämför på vår specifika sida. I många fall är separata billiga barnabonnemang ett billigare alternativ.

     Är du intresserad av bästa kontantkortet för barn så är Comviq den största aktören på kontantkort då många konkurrenter slutat med kontantkorten. Samtidigt anser vi att billiga mobilabonnemang för barn ofta ger ett större värde och är billigare i många fall, så jämför noga om du väljer mellan mobilabonnemang eller kontantkort.

     Något som annars är bra med Comviq är att de erbjuder telefonsupport och att uppsägningstiden är på en månad. Skaffar du endast barnabonnemang så har du heller ingen bindningstid.

     Comviq blir därför vårt toppval för dig som vill ha bästa mobilabonnemang för barn med telefon.

     Fördelar

     • Bra priser på barn-abonnemang med mobil.
     • Många typer av kontantkort att välja på.

     Nackdelar

     • Går inte spara surf på alla abonnemang.

     Priser och barnabonnemang

     Surf Pris Länk
     2 GB 57 kr/mån i 3 mån, därefter 115 kr/mån Läs mer
     10 GB 72 kr/mån i 3 mån, därefter 145 kr/mån Läs mer
     20 GB 97 kr/mån i 3 mån, därefter 195 kr/mån Läs mer
     40 GB 112 kr/mån i 3 mån, därefter 225 kr/mån Läs mer
     60 GB 147 kr/mån i 3 mån, därefter 295 kr/mån Läs mer
     100 GB 172 kr/mån i 3 mån, därefter 345 kr/mån Läs mer
     Se täckningskarta
     Rekommenderade barnabonnemang

     Rekommenderade barnabonnemang

     Nedan hittar du de bästa billiga mobilabonnemangen för barn utifrån olika scenarion. Vill du veta mer om operatörerna så går vi igenom de längst upp på sidan.

     Bästa erbjudandet för barn just nu

     Vimla | 1 GB | 10 kr/mån - Populäraste för barn just nu.

     Vimla
     Surfmängd:
     1 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Erbjudande:
     10 kr/mån i 3 mån, därefter 90 kr/mån

     Bästa billiga för småbarn

     Vimla | 1 GB | 10 kr/mån - Bäst för barn som bara har mobilen hemma.

     Vimla
     Surfmängd:
     1 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Erbjudande:
     10 kr/mån i 3 mån, därefter 90 kr/mån

     Bästa billiga utan surf

     Vimla | 1 GB | 10 kr/mån - För barn som inte behöver surf.

     Vimla
     Surfmängd:
     1 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Erbjudande:
     10 kr/mån i 3 mån, därefter 90 kr/mån
     OBS! Abonnemanget har en minimal surfmängd, men surfen kan stängas av i din mobils inställningar. Lämpligt för dig som bara ringer och smsar.

     Bästa billiga med 5G

     Vimla | 1 GB | 10 kr/mån - För barn som vill ha 5G.

     Vimla
     Surfmängd:
     1 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Erbjudande:
     10 kr/mån i 3 mån, därefter 90 kr/mån

     Jämför priser och mobilabonnemang för barn

     Jämför priser och mobilabonnemang för barn

     Som förälder kan du teckna extra billiga barnabonnemang hos flera operatörer som erbjuder barnabonnemang. Vid beställning så uppger du ditt barns personnummer samt ditt eget och får därmed ett billigt mobilabonnemang för ditt barn. Använd listan nedan och filtrera efter önskemål för att hitta det bästa mobilabonnemanget till ditt barn.

     Vimla
     Betyg:
     97/100
     Jämförpris år 1:
     70 kr/mån
     Surfmängd:
     1 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     10 kr/mån i 3 mån, därefter 90 kr/mån

     6. Vimla mobilabonnemang Barn 1 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
     Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
     Maxhastighet 150 Mbit/s

     Läs om Vimla Till erbjudande

     Hallon
     Betyg:
     93/100
     Jämförpris år 1:
     76 kr/mån
     Surfmängd:
     10 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     9 kr/mån i 4 mån, därefter 109 kr/mån

     7. Hallon mobilabonnemang Barn 10 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 8 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 100 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Hallon Till erbjudande

     Vimla
     Betyg:
     97/100
     Jämförpris år 1:
     85 kr/mån
     Surfmängd:
     8 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     10 kr/mån i 3 mån, därefter 110 kr/mån

     8. Vimla mobilabonnemang Barn 8 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
     Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
     Maxhastighet 150 Mbit/s

     Läs om Vimla Till erbjudande

     Fello
     Betyg:
     90/100
     Jämförpris år 1:
     87 kr/mån
     Surfmängd:
     3 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     47,50 kr/mån i 2 mån, därefter 95 kr/mån

     9. Fello mobilabonnemang Barn 3 GB

     5G-surf Nej, men 4G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 3 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 25 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Fello Till erbjudande

     Comviq
     Betyg:
     77/100
     Jämförpris år 1:
     101 kr/mån
     Surfmängd:
     2 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     57 kr/mån i 3 mån, därefter 115 kr/mån

     10. Comviq mobilabonnemang Barn 2 GB

     5G-surf Nej, men 4G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 2 GB/mån
     Spara surf Ej möjligt
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Comviq Till erbjudande

     Vimla
     Betyg:
     97/100
     Jämförpris år 1:
     108 kr/mån
     Surfmängd:
     14 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     10 kr/mån i 3 mån, därefter 140 kr/mån

     11. Vimla mobilabonnemang Barn 14 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
     Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
     Maxhastighet 150 Mbit/s

     Läs om Vimla Till erbjudande

     Hallon
     Betyg:
     93/100
     Jämförpris år 1:
     112 kr/mån
     Surfmängd:
     20 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     19 kr/mån i 4 mån, därefter 159 kr/mån

     12. Hallon mobilabonnemang Barn 20 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 13 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 100 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Hallon Till erbjudande

     Comviq
     Betyg:
     77/100
     Jämförpris år 1:
     127 kr/mån
     Surfmängd:
     10 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     72 kr/mån i 3 mån, därefter 145 kr/mån

     13. Comviq mobilabonnemang Barn 10 GB

     5G-surf Nej, men 4G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 10 GB/mån
     Spara surf Ej möjligt
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Comviq Till erbjudande

     Chilimobil
     Betyg:
     87/100
     Jämförpris år 1:
     129 kr/mån
     Surfmängd:
     Fri surf
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     129 kr/mån

     14. Chilimobil mobilabonnemang Fri surf

     5G-surf Nej, men 4G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 8 GB/mån
     Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
     Maxhastighet 1 Mbit/s

     Läs om Chilimobil Till erbjudande

     Vimla
     Betyg:
     97/100
     Jämförpris år 1:
     138 kr/mån
     Surfmängd:
     20 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     10 kr/mån i 3 mån, därefter 180 kr/mån

     15. Vimla mobilabonnemang Barn 20 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
     Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
     Maxhastighet 300 Mbit/s

     Läs om Vimla Till erbjudande

     Fello
     Betyg:
     90/100
     Jämförpris år 1:
     142 kr/mån
     Surfmängd:
     28 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     77,50 kr/mån i 2 mån, därefter 155 kr/mån

     16. Fello mobilabonnemang Barn 28 GB

     5G-surf Nej, men 4G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 14 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 25 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Fello Till erbjudande

     Vimla
     Betyg:
     97/100
     Jämförpris år 1:
     168 kr/mån
     Surfmängd:
     35 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     10 kr/mån i 3 mån, därefter 220 kr/mån

     17. Vimla mobilabonnemang Barn 35 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
     Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
     Maxhastighet 300 Mbit/s

     Läs om Vimla Till erbjudande

     Comviq
     Betyg:
     77/100
     Jämförpris år 1:
     171 kr/mån
     Surfmängd:
     20 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     97 kr/mån i 3 mån, därefter 195 kr/mån

     18. Comviq mobilabonnemang Barn 20 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 10 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 20 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Comviq Till erbjudande

     Hallon
     Betyg:
     93/100
     Jämförpris år 1:
     182 kr/mån
     Surfmängd:
     50 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     29 kr/mån i 4 mån, därefter 259 kr/mån

     19. Hallon mobilabonnemang Barn 50 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 22 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 100 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Hallon Till erbjudande

     Fello
     Betyg:
     90/100
     Jämförpris år 1:
     188 kr/mån
     Surfmängd:
     44 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     102,50 kr/mån i 2 mån, därefter 205 kr/mån

     20. Fello mobilabonnemang Barn 44 GB

     5G-surf Nej, men 4G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 22 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 25 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Fello Till erbjudande

     Comviq
     Betyg:
     77/100
     Jämförpris år 1:
     197 kr/mån
     Surfmängd:
     40 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     112 kr/mån i 3 mån, därefter 225 kr/mån

     21. Comviq mobilabonnemang Barn 40 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 15 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 40 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Comviq Till erbjudande

     Hallon
     Betyg:
     93/100
     Jämförpris år 1:
     219 kr/mån
     Surfmängd:
     100 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     39 kr/mån i 4 mån, därefter 309 kr/mån

     22. Hallon mobilabonnemang Barn 100 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 26 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 100 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Hallon Till erbjudande

     Vimla
     Betyg:
     97/100
     Jämförpris år 1:
     228 kr/mån
     Surfmängd:
     75 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     10 kr/mån i 3 mån, därefter 300 kr/mån

     23. Vimla mobilabonnemang Barn 75 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
     Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
     Maxhastighet 300 Mbit/s

     Läs om Vimla Till erbjudande

     Fello
     Betyg:
     90/100
     Jämförpris år 1:
     243 kr/mån
     Surfmängd:
     70 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     132,50 kr/mån i 2 mån, därefter 265 kr/mån

     24. Fello mobilabonnemang Barn 70 GB

     5G-surf Nej, men 4G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 35 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 25 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Fello Till erbjudande

     Hallon
     Betyg:
     93/100
     Jämförpris år 1:
     256 kr/mån
     Surfmängd:
     200 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     49 kr/mån i 4 mån, därefter 359 kr/mån

     25. Hallon mobilabonnemang Barn 200 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 30 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 100 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Hallon Till erbjudande

     Comviq
     Betyg:
     77/100
     Jämförpris år 1:
     258 kr/mån
     Surfmängd:
     60 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     147 kr/mån i 3 mån, därefter 295 kr/mån

     26. Comviq mobilabonnemang Barn 60 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 20 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 60 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Comviq Till erbjudande

     Chilimobil
     Betyg:
     87/100
     Jämförpris år 1:
     267 kr/mån
     Surfmängd:
     100 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     229 kr/mån i 3 mån, därefter 279 kr/mån

     27. Chilimobil mobilabonnemang 100 GB

     5G-surf Nej, men 4G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 25 GB/mån
     Spara surf Ej möjligt
     Maxhastighet Fri

     Läs om Chilimobil Till erbjudande

     Chilimobil
     Betyg:
     87/100
     Jämförpris år 1:
     299 kr/mån
     Surfmängd:
     Fri surf
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     299 kr/mån

     28. Chilimobil mobilabonnemang Fri surf

     5G-surf Nej, men 4G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 20 GB/mån
     Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
     Maxhastighet 10 Mbit/s

     Läs om Chilimobil Till erbjudande

     Comviq
     Betyg:
     77/100
     Jämförpris år 1:
     302 kr/mån
     Surfmängd:
     100 GB
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     172 kr/mån i 3 mån, därefter 345 kr/mån

     29. Comviq mobilabonnemang Barn 100 GB

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 20 GB/mån
     Spara surf Ja, upp till 100 GB
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Comviq Till erbjudande

     Chilimobil
     Betyg:
     87/100
     Jämförpris år 1:
     341 kr/mån
     Surfmängd:
     Fri surf
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     299 kr/mån i 2 mån, därefter 349 kr/mån

     30. Chilimobil mobilabonnemang Fri surf

     5G-surf Nej, men 4G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 25 GB/mån
     Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
     Maxhastighet 100 Mbit/s

     Läs om Chilimobil Till erbjudande

     Chilimobil
     Betyg:
     87/100
     Jämförpris år 1:
     382 kr/mån
     Surfmängd:
     Fri surf
     Samtal & sms:
     Fria
     Bindningstid:
     0 mån
     Pris:
     299 kr/mån i 2 mån, därefter 399 kr/mån

     31. Chilimobil mobilabonnemang Fri surf

     5G-surf Ja, surf med 5G ingår
     Surf i EU Ja, upp till 30 GB/mån
     Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
     Maxhastighet Fri

     Läs om Chilimobil Till erbjudande

     Priser kontrollerade idag 27 februari 2024.

     Billigaste barnabonnemang med mobil

     Billigaste barnabonnemang med mobil

     Nedan kan du hitta ett billigt abonnemang för ditt barn ihop med en mobil. Alla abonnemang inkluderar fria samtal & sms och månadspriserna avser delbetalning över 36 månader.

     Samsung Galaxy A14

     Samsung Galaxy A14 med mobilabonnemang

     6

     Från 162 kr/mån

     Samsung Galaxy A34 5G

     Samsung Galaxy A34 5G med mobilabonnemang

     7

     Från 222 kr/mån

     Google Pixel 7a

     Google Pixel 7a med mobilabonnemang

     8

     Från 232 kr/mån

     Samsung Galaxy A54 5G

     Samsung Galaxy A54 5G med mobilabonnemang

     9

     Från 242 kr/mån

     Apple iPhone SE 5G

     Apple iPhone SE 5G med mobilabonnemang

     10

     Från 282 kr/mån

     Apple iPhone 12

     Apple iPhone 12 med mobilabonnemang

     11

     Från 292 kr/mån

     Sony Xperia 10 V

     Sony Xperia 10 V med mobilabonnemang

     12

     Från 299 kr/mån

     Samsung Galaxy S22 5G

     Samsung Galaxy S22 5G med mobilabonnemang

     13

     Från 302 kr/mån

     Samsung Galaxy S23 FE

     Samsung Galaxy S23 FE med mobilabonnemang

     14

     Från 302 kr/mån

     Google Pixel 8

     Google Pixel 8 med mobilabonnemang

     15

     Från 312 kr/mån

     Apple iPhone 13

     Apple iPhone 13 med mobilabonnemang

     16

     Från 332 kr/mån

     Samsung Galaxy S24

     Samsung Galaxy S24 med mobilabonnemang

     17

     Från 342 kr/mån

     Google Pixel 7 Pro

     Google Pixel 7 Pro med mobilabonnemang

     18

     Från 369 kr/mån

     Apple iPhone 14

     Apple iPhone 14 med mobilabonnemang

     19

     Från 382 kr/mån

     Samsung Galaxy S23 5G

     Samsung Galaxy S23 5G med mobilabonnemang

     20

     Från 382 kr/mån

     Google Pixel 8 Pro

     Google Pixel 8 Pro med mobilabonnemang

     21

     Från 399 kr/mån

     Samsung Galaxy S24+

     Samsung Galaxy S24+ med mobilabonnemang

     22

     Från 432 kr/mån

     Xiaomi 12

     Xiaomi 12 med mobilabonnemang

     23

     Från 437 kr/mån

     Apple iPhone 15

     Apple iPhone 15 med mobilabonnemang

     24

     Från 442 kr/mån

     Motorola Razr (2022)

     Motorola Razr (2022) med mobilabonnemang

     25

     Från 459 kr/mån

     Sony Xperia 5 V

     Sony Xperia 5 V med mobilabonnemang

     26

     Från 479 kr/mån

     Samsung Galaxy Z Flip5

     Samsung Galaxy Z Flip5 med mobilabonnemang

     27

     Från 482 kr/mån

     Apple iPhone 15 Plus

     Apple iPhone 15 Plus med mobilabonnemang

     28

     Från 482 kr/mån

     Apple iPhone 14 Plus

     Apple iPhone 14 Plus med mobilabonnemang

     29

     Från 489 kr/mån

     Motorola razr 40 Ultra

     Motorola razr 40 Ultra med mobilabonnemang

     30

     Från 489 kr/mån

     Samsung Galaxy S23+ 5G

     Samsung Galaxy S23+ 5G med mobilabonnemang

     31

     Från 502 kr/mån

     Apple iPhone 15 Pro

     Apple iPhone 15 Pro med mobilabonnemang

     32

     Från 522 kr/mån

     Samsung Galaxy S24 Ultra

     Samsung Galaxy S24 Ultra med mobilabonnemang

     33

     Från 522 kr/mån

     Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

     Samsung Galaxy S23 Ultra 5G med mobilabonnemang

     34

     Från 559 kr/mån

     Sony Xperia 1 V

     Sony Xperia 1 V med mobilabonnemang

     35

     Från 599 kr/mån

     Apple iPhone 15 Pro Max

     Apple iPhone 15 Pro Max med mobilabonnemang

     36

     Från 629 kr/mån

     Samsung Galaxy Z Fold5

     Samsung Galaxy Z Fold5 med mobilabonnemang

     37

     Från 759 kr/mån