Billigaste mobilabonnemangen för barn

Nedan listar vi alla billigaste barnabonnemang med 1 GB till fri surf. Barnabonnemangen finns i de olika svenska mobilnäten och är sorterade efter billigaste jämförpris. Barnabonnemangen gäller både barn och ungdomar som ännu inte fyllt 18 år och tecknas av en förälder.

Populäraste val bland barn

Jämför barnabonnemang efter billigaste jämförpris

Populära mobilerbjudanden för barn

Besökarnas frågor om barnabonnemang

Besökarnas frågor om barnabonnemang

Här svarar vi på frågor om barnabonnemang som du kan tänkas ha. Skicka in din egen fråga, så försöker vi besvara den så snart vi hinner. För att se svaret på en fråga, tryck på den.

Frågor och svar

Du kan skicka in din fråga nedan. Tänk på att inte uppge några personliga uppgifter och att namnet eller smeknamnet du skriver kommer att publiceras.

Fyller du i en e-postadress så kommer du få ett mejl när din fråga är besvarad, din e-postadress kommer inte att användas till något annat eller synas för andra och tas bort direkt från vår databas efter mejlet är skickat.

Att skicka in sin fråga och få svar är helt gratis, men vi förbehåller oss rätten att ändra eller ta bort frågor enligt eget tycke.

0 / 300 tecken

Fråga inskickad av Marcus


Svar:

Ja, men streaming av fotboll kräver mycket data, räkna med 1-3 GB per timme beroende på kvalité. Så se till att du har ett abonnemang med mycket eller obegränsad surf är mitt råd.


Besvarad den 2024-05-07 08:36:57 av Michael

Fråga inskickad av Lars Ekström


Svar:

Absolut, men se bara till att du har god täckning där du tänkt vistas. För absolut bästa täckning bör du även ha en mobil som stöder 5G.


Besvarad den 2024-04-16 08:52:34 av Michael

Fråga inskickad av Sofia


Svar:

Att ladda upp videos förbrukar inte så mycket data, det är snarare när du ser på videos som det går mycket data då man ser på mycket. Du kan räkna med att det går cirka 1 GB per timme som du använder Tiktok.


Besvarad den 2024-04-09 11:55:05 av Michael

Fråga inskickad av Oliver


Svar:

Det beror på hur mycket surf som ingår i ditt mobilabonnemang. YouTube använder mellan ca 0,4 - 3 GB per timme beroende på hur hög kvalité du valt. Så kollar du mycket så bör du ha mycket surf eller obegränsad surf.


Besvarad den 2024-04-07 11:31:38 av Michael

Fråga inskickad av Lisa


Svar:

Jag skulle rekommendera att du börjar med minsta möjliga mängd för att sedan successivt höja till en nivå som passar. Hos operatörer som Vimla, Hallon och Fello så kan du ändra abonnemanget själv om du loggar in på mina sidor vilket gör processen ganska smidig.


Besvarad den 2024-03-31 10:06:16 av Michael

Fråga inskickad av Lisa


Svar:

Den största skillnaden är prisvärdet, barnabonnemangen är ofta billigare alternativt så innehåller de mer surf för samma månadsavgift.


Besvarad den 2024-03-30 13:17:13 av Michael

Fråga inskickad av Kalle


Svar:

Rabatten finns kvar så länge ditt barn inte fyllt 18 år. Efter det så gör de flesta operatörer om det till ett standardabonnemang vilket vanligtvis blir dyrare.


Besvarad den 2024-03-30 09:32:45 av Michael