Tre

Se erbjudanden för Tre i November 2019 samt lär dig mer. Vi går igenom de olika abonnemangen från Tre så du lättare kan hitta det bästa och billigaste abonnemanget.

Tre mobilabonnemang

Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid

# Surf Typ Pris
1 5 GB Mobilabonnemang
2 15 GB Mobilabonnemang
3 50 GB Mobilabonnemang
4 Obegränsad surf Mobilabonnemang
Totalt 4 erbjudanden, mellan 249kr/mån till 549kr/mån

Erbjudanden på mobiler hos Tre

Priser är inklusive abonnemang med fria samtal/sms och med 24 mån bindningstid.

Huawei Y6 2019

5

Från 179kr/mån

Doro 5517

6

Från 199kr/mån

Samsung Galaxy A10

7

Från 199kr/mån

Sony Xperia 10

8

Från 249kr/mån

Samsung Galaxy A40

9

Från 249kr/mån

Huawei P30 Lite

10

Från 249kr/mån

Samsung Galaxy A50

11

Från 249kr/mån

Apple iPhone 7

12

Från 349kr/mån

Razer Phone 2

13

Från 369kr/mån

Apple iPhone 8

14

Från 399kr/mån

Samsung Galaxy A80

15

Från 399kr/mån

Huawei Mate 20 Pro

16

Från 429kr/mån

Huawei P30 Pro

17

Från 429kr/mån

Huawei P30

18

Från 429kr/mån

Samsung Galaxy S10

19

Från 479kr/mån

Sony Xperia 5

20

Från 479kr/mån

Samsung Galaxy Note 9

21

Från 499kr/mån

Samsung Galaxy S10e

22

Från 499kr/mån

Sony Xperia 1

23

Från 499kr/mån

Apple iPhone 11

24

Från 529kr/mån

Apple iPhone XR

25

Från 549kr/mån

Samsung Galaxy Note 10

26

Från 599kr/mån

Apple iPhone XS

27

Från 629kr/mån

Samsung Galaxy Note 10+

28

Från 649kr/mån

Apple iPhone XS Max

29

Från 679kr/mån

Samsung Galaxy S10+

30

Från 679kr/mån

Apple iPhone 11 Pro

31

Från 679kr/mån

Apple iPhone 11 Pro Max

32

Från 729kr/mån

Om Tre

Tre är bäst för dig som reser mycket eller är på jakt efter en ny billig telefon med ett 3 abonnemang. Behöver du bredband så är Tre det enda alternativet med riktigt obegränsat mobilt bredband med sitt 3 Bredband.

3 snabba frågor och svar om Tre

Här hittar du populära frågor och svar, vi går igenom vissa frågor mer på djupet längre ned på sidan.

📲 Vilken täckning och nät använder Tre?

Tre använder sitt egna mobilnät vilket erbjuder täckning av god kvalité. Se Tres täckningskarta.

🏆 Är Tre bra eller dåligt?

Tre är en riktigt bra operatör med låga priser och bra täckning. Man erbjuder unika tjänster som 3 Världen som gör att surf kan användas i hela 80 länder.

Tre som operatör

Tre var först ut med 3G i Sverige och har sedan dess satsat på att bygga ett snabbt och stabilt nät. Som operatör så erbjuder man unika tjänster som 3Musiksurf som låter dig strömma musik från tjänster som Spotify, Deezer, Tidal, SoundCloud och Apple Music utan att dina surf förbrukas.

För dig som reser mycket så kommer du älska 3 Världen som numera ingår med alla mobilabonnemang som är 15 GB eller större och när du binder dig i 24 månader. Varför? Jo för att du kan surfa utan extra kostnad i 80 länder, se denna lista för aktuella länder.

Det är 80 länder! Och reser du mycket så kommer du spara oerhörda pengar på datatrafik mot att välja en annan operatör. Så för dig som skall välja operatör så är Tre det självklara fallet för dig som reser mycket.

Abonnemang hos Tre

Tre erbjuder abonnemang och mobilt bredband för både privatpersoner och företag. Är man privatperson så har Tre även rabatt för dig som är 18 - 27 år, men rabatten går endast att kombinera med ordinare priser och vid köp av mobil + abonnemang på 24 månader. Se alla olika abonnemang från Tre.

Köpa mobil hos Tre

Tre säljer mobiler och det till riktigt bra priser. Utbudet är riktigt stort och trots detta pressar de priserna riktigt bra. Våra egna undersökningar visar att Tre ofta är topp 3 generellt på billigaste val vid köp av mobiltelefon. När de däremot kör rea eller lanseringspriser, ja då är det sällan de nöjer sig med något annat än att vara billigast. Hitta en mobil hos Tre.

Täckning hos Tre

För de allra flesta så är täckning det viktigaste utöver pris när man väljer operatör. Vi har därför testat Tre för att se hur täckningen är.

Och täckningen hos Tre är väldigt bra med tanke på deras låga priser för att vara en storoperatör. Bor du i ett tätbebyggt område så kommer den vara riktigt bra. Vistas du däremot i småbyar eller kanske bor i Norrland så skulle vi rekommendera att välja ett mobilabonnemang i Telias nät istället. Men för alla andra så är Tre ett riktigt bra val och värt att prova!

Skulle du sakna mottagning med Tre eller har dålig täckning någon gång så erbjuder Tre WiFi-samtal. Det innebär att så länge det finns ett WiFi du kan använda där du är så kommer du ha täckning hos Tre trots att det kanske saknas 3G/4G på platsen. Tänk dock på att WiFi-samtal bara fungerar på nyare mobiler som iPhone 6, Galaxy S7 eller nyare.

Sist men inte minst så kan vi rekommendera dig att ta en titt på följande täckningskarta för Tre. Även om Tre generellt har riktigt bra täckning så är det alltid värt att försäkra sig att täckningen finns och är god just där man bor.

Nät hos Tre

Vilket nät använder Tre då? Sitt eget så klart och mobilnätet hos Tre består av dels ett 3G och 4G-nät, man saknar därmed 2G. Det i sig innebär främst att Tre inte kan användas i mobiler som endast har 2G.

Tres nät stöder VoLTE som innebär att samtal kan ringas över 4G, men det kräver att man har en någorlunda ny mobil. Har man inte det så rings istället alla samtal över 3G.

När det kommer till hastighet hos Tre så är den obegränsad. Det i sig innebär att hastigheten styrs av mobilmasterna hos Tre och vad din mobil klarar av. Så skall det gå snabbt så är Tre ett riktigt bra val.

För dig som är intresserad av frekvenser och tekniker som används så kan du se vår sida om täckning och nät hos Tre.

Tre.se

tre.se kan du snabbt och enkelt beställa det du önskar. Du hittar även mina sidor där du kan göra förändringar av ditt abonnemang på ett smidigt sätt samt se fakturor, förbrukning med mera. Föredrar du en app så finns även det att hämta i Google Play eller AppStore och i appen kan du göra i princip samma saker som på mina sidor.

Vårt omdöme av Tre

Tre är det perfekta valet för dig som reser mycket och de har tagit fram exakt det vi önskar och vi hoppas verkligen de fortsätter med fler än 80 länder på sikt. Priserna är låga vid köp av ny mobil och räknar man in vad man sparar på datakostnader i utlandet så är Tre extremt förmånliga. I övrigt gillar vi tjänster som 3Musiksurf som gör att man slipper slösa sin surf på just strömmande musik som annars drar väldigt mycket surf.

Så hur kan Tre vara så billiga och bra? Vår gissning är att man alltid varit en utmanare på Svenska marknaden då man trots allt är den sista av 4 storoperatörer. Är man utmanare så behöver man alltid utmana och vad är då inte bättre än med unika tjänster som 3 Världen och låga priser vid köp av ny mobil?

Hur bra är Tre då? Kollar man runt på nätet så är Tre en av de operatörer som fått mest kritik, mycket av det har berott på att man samarbetat med telefonförsäljare, butikförsäljare och gatuförsäljare utifrån vår analys där det varit väldigt mycket incidenter som lett till att den som köpt blivit missnöjd i efterhand. Vi har själva testat Tre och så länge man beställer på tre.se så är risken att bli lurad obefintlig. Tre har en av de bästa och tydligaste hemsidorna och man ser exakt vad man beställer och vad det kommer kosta.

Så vårt betyg för Tre blir 7/10. Priser vid köp av ny mobil är riktigt bra och täckningen är bra. Det som gör att betyget blir högt är deras unika tjänst 3 Världen som ingår vid abonnemang på 15 GB uppåt vid 24 mån bindning. Det som är mindre bra är att täckningen trots att den är bra inte är bäst samt att man samarbetar med tvivelaktiga försäljare.

Var hittar man de bästa erbjudandena på Tre?

Vårt mål är att de bästa erbjudandena, kampanjerna och rabatterna alltid skall finns längst upp på den här sidan för Tre. Erbjudandena byts ut regelbundet, oftast på söndag/måndag, så ser du ett erbjudande du gillar från 3 så rekommenderar vi att du beställer innan det försvinner.

Se erbjudanden från Tre.

Tre

Tre startades i december 2000 och var först med 3G i Sverige.

Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Tres hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556619-6647
Ägare: Hi3G Holdings AB

Täckningskarta
Se täckning hos Tre

Fler alternativ
Se operatörer i Tres nät

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här

Black friday

Nu närmar sig black friday!

Vi har därför skapat en sida där vi samlat de bästa erbjudandena från operatörerna så du enkelt kan hitta något som passar dig.

Se black friday-erbjudanden här.

Billigaste mobilen

Köp

Huawei Y6 är en av de bästa Android-mobilerna bland lågprismobilerna. Just nu kan du köpa den med fria samtal/sms och 4 GB surf för endast 179kr/mån i 24 mån.

Visa erbjudandet

Obegränsat bredband!

Köp

Skaffa det obegränsade bredbandet från Tre och bind dig i 24 månader för 399kr/mån så ingår 4G-routern Huawei B535.

Visa erbjudandet

Julerbjudade

Köp Samsung Galaxy A10

Comviqs populära julerbjudande är tillbaka och i år får du mobilen Samsung Galaxy A10 på köpet.

Visa erbjudandet