Bästa och billigaste mobilabonnemang för pensionärer

De flesta mobiloperatörer erbjuder rabatter för de som fyllt 55 år. För att hjälpa dig hitta det billigaste mobilabonnemanget för pensionärer och seniorer så har vi gått igenom operatörerna. Läs om deras styrkor och svagheter och byt till billigaste pensionärsabonnemanget och börja spara pengar.

Hallon

1. Hallon

Betyg:
97/100
 • Bäst i test för december 2023: Bästa billigaste mobilabonnemang för pensionärer.

Hallon är en av de kändare aktörerna när det kommer till billiga mobilabonnemang och när det kommer till seniorer och pensionärer, dvs alla som fyllt 55 år, så är man ett ypperligt val då man erbjuder specifika och prisvärda mobilabonnemang.

Styrkan hos Hallon sitter i att man har ett oerhört bra mobilnät med snabba hastigheter och då man även erbjuder 5G så ger det ännu snabbare och trevligare surfupplevelse. I våra egna tester så framstår Hallon som ett av de bästa näten i hastigheter.

Likt många andra operatörer kan du även spara surf på ditt seniorabonnemang och du kan spara upp till 100 GB data. Att ha denna möjlighet är viktigt för många då man vissa månader kanske använder mindre surf, medan man exempelvis under sommaren åker till sin sommarstuga och då använder väldigt mycket mer.

Har man en nyare mobil så kan det även vara bra att känna till att Hallon erbjuder eSIM vilket innebär att det bara är att teckna ett mobilabonnemang och därefter kan du logga in på Hallons hemsida och generera en QR-kod som du skannar med din mobil och så är du igång med Hallon.

Något som är bra att veta annars är att Hallon endast stöder mobiler som har åtminstone 3G, 4G eller 5G. Att flytta sitt nummer till Hallon är gratis och de tar hand om allt åt dig om du väljer att flytta numret, inkl uppsägning av gammal operatör. Hallon har heller ingen bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang.

Hallon blir vårt toppval för pensionärer som prioriterar ett billigt mobilabonnemang med en trevlig surfupplevelse.

Fördelar

 • Ett snabbt och stabilt mobilnät med bra hastigheter.
 • Spara upp till 100 GB oanvänd surf så länge du vill.

Nackdelar

 • Största seniorabonnemanget har låga 16 GB.

Priser och pensionärsabonnemang

Surf Pris Länk
4 GB 49 kr/mån i 6 mån, därefter 99 kr/mån Läs mer
10 GB 69 kr/mån i 6 mån, därefter 129 kr/mån Läs mer
16 GB 89 kr/mån i 6 mån, därefter 179 kr/mån Läs mer
Se täckningskarta
Vimla

2. Vimla

Betyg:
93/100

  Vimla erbjuder speciella abonnemang för alla som är 55+ att ta del av vilket gör de till ett bra val för pensionärer och seniorer. Vimla ägs och drivs av Telenor och då Telenor inte erbjuder egna seniorabonnemang så kan man säga att Vimla därmed är Telenors pensionärsabonnemang.

  Vid första anblick så kan det billigaste pensionärsabonnemanget hos Vimla kännas lite dyrt då det finns konkurrenter som ligger några kronor under. Men Vimla har en oerhört stor fördel och det är att man erbjuder oändlig kostnadsfri långsam surf när ordinarie surfmängd tar slut.

  Det innebär att även om surfen tar slut så finns möjlighet att skicka meddelanden, sköta bankärenden och läsa nyheter i mobilen. Har du det omvända problemet så är det bra att veta att oanvänd surf sparas i obegränsad mängd och tid så länge du har kvar ditt pensionärsabonnemang.

  Så just villkoren för surf gör faktiskt Vimla till det billigaste mobilabonnemanget för seniorer i många fall. Är du en aktiv pensionär med mobilen så kan du även välja större surfmängder och då får du ytterligare rabatt mot ordinarie mobilabonnemang hos Vimla.

  Bra att veta är även att Vimla varken har bindningstid eller uppsägningstid, så var inte rädd att prova. Skulle du mot all förmodan vara missnöjd så är det bara att gå in på nästa operatörs hemsida och välja att flytta numret dit utan några som helst kostnader.

  Vimla blir därför vårt toppval för dig som är ute efter billigaste mobilabonnemanget med bra surfvillkor för pensionärer.

  Fördelar

  • Nöjdaste mobilkunderna enligt Svenskt Kvalitetsindex 2022 och 2023.
  • Fortsätt surfa vidare långsamt om ordinarie surf tar slut.

  Nackdelar

  • Maximal surfmängd som erbjuds är 75 GB.

  Priser och pensionärsabonnemang

  Surf Pris Länk
  3 GB 20 kr/mån i 4 mån, därefter 100 kr/mån Läs mer
  8 GB 20 kr/mån i 4 mån, därefter 130 kr/mån Läs mer
  14 GB 20 kr/mån i 4 mån, därefter 160 kr/mån Läs mer
  25 GB 20 kr/mån i 4 mån, därefter 220 kr/mån Läs mer
  75 GB 20 kr/mån i 4 mån, därefter 300 kr/mån Läs mer
  Se täckningskarta
  Comviq

  3. Comviq

  Betyg:
  90/100

   För seniorer som letar efter det billigaste pensionärsabonnemanget hos Tele2 så är Comviq svaret. Comviq ägs och är en del av Tele2 och erbjuder precis samma täckning men till ett lägre pris för alla över 55 år. Vare sig du behöver endast mobilabonnemang eller en ny mobil så bör du titta in Comviq.

   När det kommer till seniorrabatt på mobiler så är det inte många operatörer som erbjuder detta, men Comviq är alltså en av dessa. Det bästa är även att det faktiskt finns val där man får mobilen på köpet bara man binder sig i 24 månader.

   Behöver du bara ett seniorabonnemang så har du ett brett utbud från liten surfmängd till stor surfmängd och vi kan säga att desto större seniorabonnemang du väljer desto större besparing mot de vanliga mobilabonnemangen Comviq erbjuder för alla.

   En stor fördel med de större seniorabonnemangen är även att de inkluderar utlandsminuter vilket innebär att du kan ringa utan extra kostnad till vanliga fastnätsnummer och mobilnummer i hela 41 länder. Du kan se hela listan på länder på deras hemsida.

   Skaffar du endast ett mobilabonnemang så har du ingen bindningstid. Köper du med mobil så är bindningstiden 24 månader samtidigt som du kan välja ett delbetala mobilen över 24 eller 36 månader. Uppsägningstiden hos Comviq är alltid en månad.

   Comviq blir vårt toppval för seniorer som behöver ny mobil ihop med ett billigt seniorabonnemang.

   Fördelar

   • Möjligt att få en billigare mobil på köpet om du binder dig.
   • Utlandsminuter till 41 länder på utvalda seniorabonnemang.

   Nackdelar

   • Ej möjligt att spara oanvänd surf på mindre abonnemangen.

   Priser och pensionärsabonnemang

   Surf Pris Länk
   2 GB 115 kr/mån Läs mer
   10 GB 145 kr/mån Läs mer
   20 GB 195 kr/mån Läs mer
   40 GB 225 kr/mån Läs mer
   60 GB 295 kr/mån Läs mer
   100 GB 345 kr/mån Läs mer
   Se täckningskarta
   Chilimobil

   4. Chilimobil

   Betyg:
   87/100

    Chilimobil är en ny mobiloperatör som har sina rötter i Norge. I Sverige har man valt att hyra in sig hos Tre vilket innebär att du kan räkna med samma täckning som om du hade valt Tre direkt. Just Tres mobilnät har i våra tester stått ut för sina höga hastigheter vilket är positivt.

    Unikt för Chilimobil är att man satsat på hastighetsabonnemang så du slipper fundera på hur mycket surf du behöver. Det innebär att du i grunden har fri surf men istället väljer maxhastighet. Den lägsta maxhastigheten är 1 Mbit/s vilket gör att surfen kan upplevas seg och att videos inte kommer att fungera i mobilen.

    Ett tips är att 1 Mbit/s-abonnemanget på MittChili kan uppgraderas till 3 Mbit/s för 179 kr/mån vilket innebär att de flesta videos i mobilen börjar gå att se på. Nackdelen är att 3 Mbit/s fortsatt kan upplevas som långsamt om man är van vid högre hastigheter.

    För seniorer som vill ha en bättre upplevelse finns 10 Mbit/s som bör fungera utmärkt för de flesta, främst kommer det gå lite långsamt om du laddar ned stora appar. Väljer du 100 Mbit/s så är det standard maxhastigheten och du kan räkna med en upplevelse likt de flesta andra operatörer i Sverige.

    Som pensionär så har du 20 kr i månadsrabatt på hastighetsabonemangen hos Chilimobil och det är ganska bra då mobilabonnemangen i grunden är väldigt prisvärda. Och bästa av allt, Chilimobil har ingen bindningstid så var inte rädd att prova.

    Chilimobil blir vårt toppval för pensionärer som vill ha billig fri surf i mobilen.

    Fördelar

    • Surf som aldrig kan ta slut vilket ger en oerhört stor trygghet.
    • Ändra maxhastighet när du vill på MittChili.

    Nackdelar

    • Kan vara svårt att välja maxhastighet första gången.

    Priser och pensionärsabonnemang

    Surf Pris Länk
    Fri surf 129 kr/mån Läs mer
    Fri surf 249 kr/mån i 2 mån, därefter 279 kr/mån Läs mer
    Fri surf 249 kr/mån i 2 mån, därefter 329 kr/mån Läs mer
    Fri surf 249 kr/mån i 2 mån, därefter 379 kr/mån Läs mer
    Se täckningskarta
    Fello

    5. Fello

    Betyg:
    83/100

     Fello är en av de nyare mobiloperatörerna i Sverige och numera är man uppköpta och ägs av Telia. Det innebär att Fello kan ses som Telias pensionärsabonnemang då Telia själva inte erbjuder några senior- eller pensionärsabonnemang. För att skaffa ett seniorabonnemang hos Fello så krävs det endast att du har personnummer som visar på att du fyllt 55 år för att ta del av priset.

     Största fördelen med att välja Fello är helt klart att de går i Telias nät och ger dig precis lika bra täckning på 2G, 3G och 4G som om du hade valt att ta ett dyrare mobilabonnemang hos Telia. Det gör det självklart för dig som överväger att flytta ditt nummer från Telia till Fello och processen är enkel.

     För att flytta ditt nummer till ett nytt mobilabonnemang hos Fello så är det bara att gå in på deras hemsida och välja surfmängd och därefter ange numret som skall flyttas. Fello tar då hand om flytten och säger upp ditt gamla abonnemang åt dig och du behöver bara ta ut ditt gamla simkort och sätta i det nya på datumet du får så fungerar allt automatiskt sen.

     Två unika saker med Fello är annars att du har fria SMS/MMS till hela världen vilket kan vara trevligt om du har familj eller släkt i utlandet. Du har även med Fello möjlighet att spara oanvänd surf i en pott som då kan bli maximalt 25 GB stor.

     Likt många andra lågprisoperatörer så har Fello varken bindningstid eller uppsägningstid på sina seniorabonnemang vilket gör att du inte behöver vara rädd att prova de. Det är trots allt Telia som är en seriös aktör och du kan alltid flytta numret vidare om du trots det inte blir nöjd.

     Fello blir vårt toppval för de som behöver ett billigt seniorabonnemang från Telia.

     Fördelar

     • Bästa täckningen för dig som bor i Norrland.
     • Pensionärer får extra surf får pengarna.

     Nackdelar

     • Du kan maximalt spara 25 GB oanvänd surf.

     Priser och pensionärsabonnemang

     Surf Pris Länk
     3 GB 47,50 kr/mån i 3 mån, därefter 95 kr/mån Läs mer
     14 GB 77,50 kr/mån i 3 mån, därefter 155 kr/mån Läs mer
     22 GB 102,50 kr/mån i 3 mån, därefter 205 kr/mån Läs mer
     35 GB 132,50 kr/mån i 3 mån, därefter 265 kr/mån Läs mer
     Se täckningskarta
     Tellus

     6. Tellus

     Betyg:
     73/100

      Tellus mobil är en ny lågprisoperatör i Sverige och man ägs av +46 Sverige. Deras motto är bra priser, villkor och miljön i fokus och det kan vi säga att de lyckas ganska bra med. Då man inte bygger något eget mobilnät så har man valt att använda det hos Tele2.

      Genom att hyra in sig på Tele2s 2G, 3G och 4G-nät så kan man erbjuda låga priser men samtidigt ha samma täckning på dessa nät som om du hade skaffat Tele2 direkt. Det gör Tellus för seniorer till ett billigare och i många fall bättre val än att skaffa Tele2.

      Det mest intressanta är att teckna ett mobilabonnemang för pensionärer med 5 GB enligt oss och det erbjuder i vår jämförelse faktiskt det lägsta ordinariepriset samtidigt som det erbjuder dig att spara oanvänd surf i 3 månader.

      För pensionärer som knappt ringer så finns även ett tokbilligt mobilabonnemang med 1 GB surf som kostar 45 kr/mån och där du betalar 59 öre per minut och SMS du skickar. Notera att vi endast jämför fastpris-abonnemang nedan, men du hittar detta på deras hemsida.

      Tellus har likt många andra operatörer ingen bindningstid för pensionärer, däremot har man en månads uppsägningstid ifall du väljer att säga upp ditt seniorabonnemang eller flytta numret vidare till någon annan operatör.

      Tellus blir vårt toppval för pensionärer som söker ett billigt seniorabonnemang där fria samtal/sms inte är ett krav.

      Fördelar

      • Mobilabonnemang från 45 kr/mån om du inte behöver fria samtal/sms.
      • Surfa som hemma inom EU med ditt mobilabonnemang.

      Nackdelar

      • Oanvänd surf sparas bara i 3 månader.

      Priser och pensionärsabonnemang

      Surf Pris Länk
      5 GB 25 kr/mån i 1 mån, därefter 95 kr/mån Läs mer
      15 GB 25 kr/mån i 1 mån, därefter 145 kr/mån Läs mer
      30 GB 25 kr/mån i 1 mån, därefter 195 kr/mån Läs mer
      100 GB 25 kr/mån i 1 mån, därefter 295 kr/mån Läs mer
      Se täckningskarta
      My Beat

      7. My Beat

      Betyg:
      70/100

       My Beat är en intressant mobiloperatör som funnits ett par år i Sverige och nyligen köpte upp Karma Mobil. Efter uppköpet så har man tagit över mycket från Karma Mobil som var oerhört inriktade på pensionärer och därmed blivit ett mycket bra val för alla som gått i pension.

       Den största styrkan med My Beat är helt klart deras vänliga kundtjänst som du når via telefon. Svarstiderna är snabba och personalen utbildad på att svara och hjälpa pensionärer med frågor som kan uppkomma. Genom att använda Telenors nät så täcker man även 99,9 % av Sveriges befolkning.

       Tittar man på abonnemangen så har man ett brett utbud för pensionärer som använder lite surf till vanligare mängder, men man saknar de större surfmängderna som kan behövas. Tråkigt nog så är det heller inte möjligt att spara surf hos My Beat.

       Du behöver inte heller vara rädd att testa My Beat då man kör helt utan bindningstid. Skulle du av någon anledning vara missnöjd så kan du enkelt flytta ditt nummer till en annan operatör. Men då de är den operatör som förmodligen ser seniorer som sina viktigaste kunder så bör du bli nöjd.

       My Beat blir vårt toppval för seniorer som vill ha ett billigt pensionärsabonnemang med god personlig support.

       Fördelar

       • Personlig telefonsupport och en operatör med fokus på seniorer.
       • Digitalt kassaskåp för lagring ingår.

       Nackdelar

       • Största surfmängden för seniorer är 25 GB.

       Priser och pensionärsabonnemang

       Surf Pris Länk
       1 GB 0 kr/mån i 1 mån, därefter 99 kr/mån Läs mer
       6 GB 0 kr/mån i 1 mån, därefter 128 kr/mån Läs mer
       15 GB 0 kr/mån i 1 mån, därefter 180 kr/mån Läs mer
       25 GB 0 kr/mån i 1 mån, därefter 208 kr/mån Läs mer
       Se täckningskarta
       Rekommenderade seniorabonnemang

       Rekommenderade mobilabonnemang för seniorer

       Nedan hittar du de bästa billiga mobilabonnemangen för pensionärer och seniorer utifrån olika scenarion. Vill du veta mer om vad olika operatörer erbjuder så går vi igenom de längst upp på sidan.

       Bästa erbjudandet för pensionärer just nu

       Vimla | 3 GB | 20 kr/mån - Populäraste mobilabonnemang pensionär just nu.

       Vimla
       Surfmängd:
       3 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Erbjudande:
       20 kr/mån i 4 mån, därefter 100 kr/mån

       Bästa billiga för småförbrukare

       Vimla | 3 GB | 20 kr/mån - Bäst för pensionärer som bara har mobilen hemma.

       Vimla
       Surfmängd:
       3 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Erbjudande:
       20 kr/mån i 4 mån, därefter 100 kr/mån

       Bästa billiga utan surf

       Vimla | 3 GB | 20 kr/mån - För pensionärer som inte behöver surf.

       Vimla
       Surfmängd:
       3 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Erbjudande:
       20 kr/mån i 4 mån, därefter 100 kr/mån
       OBS! Abonnemanget har en minimal surfmängd, men surfen kan stängas av i din mobils inställningar. Lämpligt för dig som bara ringer och smsar.

       Bästa billiga med 5G

       Vimla | 3 GB | 20 kr/mån - För pensionärer som vill ha 5G.

       Vimla
       Surfmängd:
       3 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Erbjudande:
       20 kr/mån i 4 mån, därefter 100 kr/mån

       Bästa erbjudande med bäst täckning

       Fello | 3 GB | 47.5 kr/mån - För pensionärer som behöver Telias täckning.

       Fello
       Surfmängd:
       3 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Erbjudande:
       47,50 kr/mån i 3 mån, därefter 95 kr/mån

       Jämför priser och mobilabonnemang för pensionärer och seniorer

       Jämför mobilabonnemang och priser för pensionärer och seniorer

       För alla som fyllt 55 år så är det möjligt att teckna ett seniorabonnemang hos flera mobiloperatörer. Nedan hittar du de billigaste mobilabonnemangen för seniorer, tänk dock att de är sorterade efter jämförpris. Använd listan nedan och filtrera efter önskemål för att hitta det bästa mobilabonnemanget för dina behov.

       Vimla
       Betyg:
       93/100
       Jämförpris år 1:
       73 kr/mån
       Surfmängd:
       3 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       20 kr/mån i 4 mån, därefter 100 kr/mån

       8. Vimla mobilabonnemang Senior 3 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
       Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
       Maxhastighet 150 Mbit/s

       Läs om Vimla Till erbjudande

       Hallon
       Betyg:
       97/100
       Jämförpris år 1:
       74 kr/mån
       Surfmängd:
       4 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       49 kr/mån i 6 mån, därefter 99 kr/mån

       9. Hallon mobilabonnemang Senior 4 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 3 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 100 GB
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Hallon Till erbjudande

       Fello
       Betyg:
       83/100
       Jämförpris år 1:
       83 kr/mån
       Surfmängd:
       3 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       47,50 kr/mån i 3 mån, därefter 95 kr/mån

       10. Fello mobilabonnemang Senior 3 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 3 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 25 GB
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Fello Till erbjudande

       Tellus
       Betyg:
       73/100
       Jämförpris år 1:
       89 kr/mån
       Surfmängd:
       5 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       25 kr/mån i 1 mån, därefter 95 kr/mån

       11. Tellus mobilabonnemang Senior 5 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 5 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 3 månader
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Tellus Till erbjudande

       My Beat
       Betyg:
       70/100
       Jämförpris år 1:
       91 kr/mån
       Surfmängd:
       1 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       0 kr/mån i 1 mån, därefter 99 kr/mån

       12. My Beat mobilabonnemang Senior 1 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 1 GB/mån
       Spara surf Ej möjligt
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om My Beat Till erbjudande

       Vimla
       Betyg:
       93/100
       Jämförpris år 1:
       93 kr/mån
       Surfmängd:
       8 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       20 kr/mån i 4 mån, därefter 130 kr/mån

       13. Vimla mobilabonnemang Senior 8 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
       Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
       Maxhastighet 150 Mbit/s

       Läs om Vimla Till erbjudande

       Hallon
       Betyg:
       97/100
       Jämförpris år 1:
       99 kr/mån
       Surfmängd:
       10 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       69 kr/mån i 6 mån, därefter 129 kr/mån

       14. Hallon mobilabonnemang Senior 10 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 8 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 100 GB
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Hallon Till erbjudande

       Vimla
       Betyg:
       93/100
       Jämförpris år 1:
       113 kr/mån
       Surfmängd:
       14 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       20 kr/mån i 4 mån, därefter 160 kr/mån

       15. Vimla mobilabonnemang Senior 14 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
       Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
       Maxhastighet 150 Mbit/s

       Läs om Vimla Till erbjudande

       Comviq
       Betyg:
       90/100
       Jämförpris år 1:
       115 kr/mån
       Surfmängd:
       2 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       115 kr/mån

       16. Comviq mobilabonnemang Senior 2 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 2 GB/mån
       Spara surf Ej möjligt
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Comviq Till erbjudande

       My Beat
       Betyg:
       70/100
       Jämförpris år 1:
       117 kr/mån
       Surfmängd:
       6 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       0 kr/mån i 1 mån, därefter 128 kr/mån

       17. My Beat mobilabonnemang Senior 6 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 6 GB/mån
       Spara surf Ej möjligt
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om My Beat Till erbjudande

       Chilimobil
       Betyg:
       87/100
       Jämförpris år 1:
       129 kr/mån
       Surfmängd:
       Fri surf
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       129 kr/mån

       18. Chilimobil mobilabonnemang Senior Fri surf

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 8 GB/mån
       Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
       Maxhastighet 1 Mbit/s

       Läs om Chilimobil Till erbjudande

       Hallon
       Betyg:
       97/100
       Jämförpris år 1:
       134 kr/mån
       Surfmängd:
       16 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       89 kr/mån i 6 mån, därefter 179 kr/mån

       19. Hallon mobilabonnemang Senior 16 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 16 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 100 GB
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Hallon Till erbjudande

       Tellus
       Betyg:
       73/100
       Jämförpris år 1:
       135 kr/mån
       Surfmängd:
       15 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       25 kr/mån i 1 mån, därefter 145 kr/mån

       20. Tellus mobilabonnemang Senior 15 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 15 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 3 månader
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Tellus Till erbjudande

       Fello
       Betyg:
       83/100
       Jämförpris år 1:
       136 kr/mån
       Surfmängd:
       14 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       77,50 kr/mån i 3 mån, därefter 155 kr/mån

       21. Fello mobilabonnemang Senior 14 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 14 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 25 GB
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Fello Till erbjudande

       Comviq
       Betyg:
       90/100
       Jämförpris år 1:
       145 kr/mån
       Surfmängd:
       10 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       145 kr/mån

       22. Comviq mobilabonnemang Senior 10 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 10 GB/mån
       Spara surf Ej möjligt
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Comviq Till erbjudande

       Vimla
       Betyg:
       93/100
       Jämförpris år 1:
       153 kr/mån
       Surfmängd:
       25 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       20 kr/mån i 4 mån, därefter 220 kr/mån

       23. Vimla mobilabonnemang Senior 25 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
       Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
       Maxhastighet 300 Mbit/s

       Läs om Vimla Till erbjudande

       My Beat
       Betyg:
       70/100
       Jämförpris år 1:
       165 kr/mån
       Surfmängd:
       15 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       0 kr/mån i 1 mån, därefter 180 kr/mån

       24. My Beat mobilabonnemang Senior 15 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 15 GB/mån
       Spara surf Ej möjligt
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om My Beat Till erbjudande

       Fello
       Betyg:
       83/100
       Jämförpris år 1:
       179 kr/mån
       Surfmängd:
       22 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       102,50 kr/mån i 3 mån, därefter 205 kr/mån

       25. Fello mobilabonnemang Senior 22 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 22 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 25 GB
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Fello Till erbjudande

       Tellus
       Betyg:
       73/100
       Jämförpris år 1:
       181 kr/mån
       Surfmängd:
       30 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       25 kr/mån i 1 mån, därefter 195 kr/mån

       26. Tellus mobilabonnemang Senior 30 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 30 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 3 månader
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Tellus Till erbjudande

       My Beat
       Betyg:
       70/100
       Jämförpris år 1:
       191 kr/mån
       Surfmängd:
       25 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       0 kr/mån i 1 mån, därefter 208 kr/mån

       27. My Beat mobilabonnemang Senior 25 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 25 GB/mån
       Spara surf Ej möjligt
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om My Beat Till erbjudande

       Comviq
       Betyg:
       90/100
       Jämförpris år 1:
       195 kr/mån
       Surfmängd:
       20 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       195 kr/mån

       28. Comviq mobilabonnemang Senior 20 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 10 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 20 GB
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Comviq Till erbjudande

       Vimla
       Betyg:
       93/100
       Jämförpris år 1:
       207 kr/mån
       Surfmängd:
       75 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       20 kr/mån i 4 mån, därefter 300 kr/mån

       29. Vimla mobilabonnemang Senior 75 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
       Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
       Maxhastighet 300 Mbit/s

       Läs om Vimla Till erbjudande

       Comviq
       Betyg:
       90/100
       Jämförpris år 1:
       225 kr/mån
       Surfmängd:
       40 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       225 kr/mån

       30. Comviq mobilabonnemang Senior 40 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 15 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 30 GB
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Comviq Till erbjudande

       Fello
       Betyg:
       83/100
       Jämförpris år 1:
       232 kr/mån
       Surfmängd:
       35 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       132,50 kr/mån i 3 mån, därefter 265 kr/mån

       31. Fello mobilabonnemang Senior 35 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 35 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 25 GB
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Fello Till erbjudande

       Tellus
       Betyg:
       73/100
       Jämförpris år 1:
       273 kr/mån
       Surfmängd:
       100 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       25 kr/mån i 1 mån, därefter 295 kr/mån

       32. Tellus mobilabonnemang Senior 100 GB

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 100 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 3 månader
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Tellus Till erbjudande

       Chilimobil
       Betyg:
       87/100
       Jämförpris år 1:
       274 kr/mån
       Surfmängd:
       Fri surf
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       249 kr/mån i 2 mån, därefter 279 kr/mån

       33. Chilimobil mobilabonnemang Senior Fri surf

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 20 GB/mån
       Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
       Maxhastighet 10 Mbit/s

       Läs om Chilimobil Till erbjudande

       Comviq
       Betyg:
       90/100
       Jämförpris år 1:
       295 kr/mån
       Surfmängd:
       60 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       295 kr/mån

       34. Comviq mobilabonnemang Senior 60 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 20 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 50 GB
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Comviq Till erbjudande

       Chilimobil
       Betyg:
       87/100
       Jämförpris år 1:
       316 kr/mån
       Surfmängd:
       Fri surf
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       249 kr/mån i 2 mån, därefter 329 kr/mån

       35. Chilimobil mobilabonnemang Senior Fri surf

       5G-surf Nej, men 4G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 25 GB/mån
       Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Chilimobil Till erbjudande

       Comviq
       Betyg:
       90/100
       Jämförpris år 1:
       345 kr/mån
       Surfmängd:
       100 GB
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       345 kr/mån

       36. Comviq mobilabonnemang Senior 100 GB

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 20 GB/mån
       Spara surf Ja, upp till 100 GB
       Maxhastighet 100 Mbit/s

       Läs om Comviq Till erbjudande

       Chilimobil
       Betyg:
       87/100
       Jämförpris år 1:
       357 kr/mån
       Surfmängd:
       Fri surf
       Samtal & sms:
       Fria
       Bindningstid:
       0 mån
       Pris:
       249 kr/mån i 2 mån, därefter 379 kr/mån

       37. Chilimobil mobilabonnemang Senior Fri surf

       5G-surf Ja, surf med 5G ingår
       Surf i EU Ja, upp till 30 GB/mån
       Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
       Maxhastighet Fri

       Läs om Chilimobil Till erbjudande

       Priser kontrollerade idag 9 december 2023.

       Billigaste pensionärsabonnemang med mobil

       Billigaste pensionärsabonnemang med mobil

       Nedan kan du hitta ett billigt abonnemang som pensionär ihop med en mobil. Alla abonnemang inkluderar fria samtal & sms och månadspriserna avser delbetalning över 24 månader.

       Samsung Galaxy A14

       Samsung Galaxy A14 med mobilabonnemang

       8

       Från 178 kr/mån

       Google Pixel 7a

       Google Pixel 7a med mobilabonnemang

       9

       Från 195 kr/mån

       Google Pixel 6A

       Google Pixel 6A med mobilabonnemang

       10

       Från 252 kr/mån

       Samsung Galaxy A34 5G

       Samsung Galaxy A34 5G med mobilabonnemang

       11

       Från 278 kr/mån

       Google Pixel 7

       Google Pixel 7 med mobilabonnemang

       12

       Från 287 kr/mån

       Samsung Galaxy A54 5G

       Samsung Galaxy A54 5G med mobilabonnemang

       13

       Från 287 kr/mån

       Sony Xperia 10 V

       Sony Xperia 10 V med mobilabonnemang

       14

       Från 337 kr/mån

       Apple iPhone SE 5G

       Apple iPhone SE 5G med mobilabonnemang

       15

       Från 358 kr/mån

       Apple iPhone 12

       Apple iPhone 12 med mobilabonnemang

       16

       Från 378 kr/mån

       Google Pixel 8

       Google Pixel 8 med mobilabonnemang

       17

       Från 397 kr/mån

       Samsung Galaxy S23 5G

       Samsung Galaxy S23 5G med mobilabonnemang

       18

       Från 412 kr/mån

       Apple iPhone 13

       Apple iPhone 13 med mobilabonnemang

       19

       Från 438 kr/mån

       Google Pixel 7 Pro

       Google Pixel 7 Pro med mobilabonnemang

       20

       Från 442 kr/mån

       Samsung Galaxy Z Flip5

       Samsung Galaxy Z Flip5 med mobilabonnemang

       21

       Från 487 kr/mån

       Samsung Galaxy S22 5G

       Samsung Galaxy S22 5G med mobilabonnemang

       22

       Från 508 kr/mån

       Apple iPhone 14

       Apple iPhone 14 med mobilabonnemang

       23

       Från 508 kr/mån

       Xiaomi 12

       Xiaomi 12 med mobilabonnemang

       24

       Från 544 kr/mån

       Google Pixel 8 Pro

       Google Pixel 8 Pro med mobilabonnemang

       25

       Från 568 kr/mån

       Motorola Razr (2022)

       Motorola Razr (2022) med mobilabonnemang

       26

       Från 577 kr/mån

       Apple iPhone 15

       Apple iPhone 15 med mobilabonnemang

       27

       Från 598 kr/mån

       Sony Xperia 5 V

       Sony Xperia 5 V med mobilabonnemang

       28

       Från 607 kr/mån

       Apple iPhone 14 Pro

       Apple iPhone 14 Pro med mobilabonnemang

       29

       Från 637 kr/mån

       Apple iPhone 14 Plus

       Apple iPhone 14 Plus med mobilabonnemang

       30

       Från 667 kr/mån

       Apple iPhone 15 Plus

       Apple iPhone 15 Plus med mobilabonnemang

       31

       Från 668 kr/mån

       Samsung Galaxy S23+ 5G

       Samsung Galaxy S23+ 5G med mobilabonnemang

       32

       Från 688 kr/mån

       Apple iPhone 15 Pro

       Apple iPhone 15 Pro med mobilabonnemang

       33

       Från 728 kr/mån

       Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

       Samsung Galaxy S23 Ultra 5G med mobilabonnemang

       34

       Från 742 kr/mån

       Sony Xperia 1 V

       Sony Xperia 1 V med mobilabonnemang

       35

       Från 787 kr/mån

       Apple iPhone 14 Pro Max

       Apple iPhone 14 Pro Max med mobilabonnemang

       36

       Från 832 kr/mån

       Apple iPhone 15 Pro Max

       Apple iPhone 15 Pro Max med mobilabonnemang

       37

       Från 862 kr/mån

       Samsung Galaxy Z Fold5

       Samsung Galaxy Z Fold5 med mobilabonnemang

       38

       Från 907 kr/mån