Billigaste mobilabonnemang för pensionärer med 2 GB till fri surf efter billigaste jämförpris

Nedan listar vi alla billigaste seniorabonnemang med 2 GB till fri surf. Seniorabonnemangen finns i de olika svenska mobilnäten och är sorterade efter billigaste jämförpris. Ett pensionärsabonnemang kan tecknas av alla som fyllt 55 år.

Populäraste val bland pensionärer

Jämför seniorabonnemang efter billigaste jämförpris

Populära mobilerbjudanden för pensionärer

Besökarnas frågor om seniorabonnemang

Besökarnas frågor om seniorabonnemang

Här svarar vi på frågor om seniorabonnemang som du kan tänkas ha. Skicka in din egen fråga, så försöker vi besvara den så snart vi hinner. För att se svaret på en fråga, tryck på den.

Frågor och svar

Du kan skicka in din fråga nedan. Tänk på att inte uppge några personliga uppgifter och att namnet eller smeknamnet du skriver kommer att publiceras.

Fyller du i en e-postadress så kommer du få ett mejl när din fråga är besvarad, din e-postadress kommer inte att användas till något annat eller synas för andra och tas bort direkt från vår databas efter mejlet är skickat.

Att skicka in sin fråga och få svar är helt gratis, men vi förbehåller oss rätten att ändra eller ta bort frågor enligt eget tycke.

0 / 300 tecken

Fråga inskickad av James Wallen


Svar:

Som kortast brukar det vara 5 arbetsdagar från att du beställer. Detta då sim-kortet skall hinna komma med posten bland annat. Går du in på Hallons sida och påbörjar beställningen och väljer att flytta med numret så kan du själv välja flyttdatum.


Besvarad den 2024-05-16 09:55:44 av Michael

Fråga inskickad av Agneta Bengtsson


Svar:

Vi har nu skapat en artikel om hur man streamar från mobil till TV. Hoppas den kan vara till hjälp!


Besvarad den 2024-04-29 08:37:54 av Michael

Fråga inskickad av Torbjörn


Svar:

Ja, du kan använda din mobil genom en funktion som kallas för internetdelning eller mobil hotspot. Det innebär att du delar din mobils internetanslutning med din dator via WiFi, Bluetooth eller USB. Hur du aktiverar det beror på din mobil, men det finns ofta under inställningarna för nätverk och internet.


Besvarad den 2024-04-18 09:00:11 av Michael

Fråga inskickad av Jan-Olof


Svar:

Fast telefoni blir alltmer ovanligt men vissa operatörer erbjuder fortfarande lösningar för detta. Men jag skulle rekommendera att du istället tittar på mobiler för pensionärer då de finns de som ser ut och fungerar som fast telefoni.


Besvarad den 2024-04-12 08:13:30 av Michael

Fråga inskickad av Alice Johansson


Svar:

Absolut, de flesta operatörer erbjuder kundsupport via telefon, chatt eller e-post där du kan få hjälp med både abonnemang och tekniska problem med din mobil. Längre upp på sidan under egenskaper kan du välja exempelvis telefonsupport för att se alla mobilabonnemang som kommer med det.


Besvarad den 2024-04-08 15:27:14 av Michael

Fråga inskickad av Eva


Svar:

WiFi-samtal innebär att du kan ringa och ta emot samtal över ett Wi-Fi, vilket är användbart i områden med dålig mobilsignal. Perfekt om du bor i ett nyare hus som skärmar av mobilsignaler eller vistas i en källare med kass mottagning.


Besvarad den 2024-04-08 09:04:17 av Michael

Fråga inskickad av Berit Andersson


Svar:

Absolut, många abonnemang idag låter dig spara oanvänd surf vilket är perfekt om du använder surfen olika mycket från månad till månad. Kolla in abonnemangen på vår sida längre upp och välj "spara oanvänd surf" under egenskaper.


Besvarad den 2024-04-07 13:27:25 av Michael

Fråga inskickad av Josef


Svar:

Nej, det räcker att du uppger ditt personnummer när du beställer. Då kan operatören själv räkna ut att du fyllt 55 år vilket brukar vara kravet.


Besvarad den 2024-03-31 16:33:08 av Michael