Fast bredband via fiber med 100-1200 Mbit/s efter billigaste jämförpris

Nedan listar vi fast bredband via fiber med 100-1200 Mbit/s. Fiberbredbanden finns i de olika svenska stadsnäten, fibernäten och för dig som har öppen fiber och är sorterade efter billigaste jämförpris. Tänk på att lokala prisskillnader kan förekomma beroende på stadsnät.

Populäraste erbjudanden på fast bredband via fiber

Jämför fast bredband via fiber efter billigaste jämförpris

Besökarnas frågor om fast bredband

Besökarnas frågor om fast bredband

Här svarar vi på frågor om fast bredband som du kan tänkas ha. Skicka in din egen fråga, så försöker vi besvara den så snart vi hinner. För att se svaret på en fråga, tryck på den.

Frågor och svar

Du kan skicka in din fråga nedan. Tänk på att inte uppge några personliga uppgifter och att namnet eller smeknamnet du skriver kommer att publiceras.

Fyller du i en e-postadress så kommer du få ett mejl när din fråga är besvarad, din e-postadress kommer inte att användas till något annat eller synas för andra och tas bort direkt från vår databas efter mejlet är skickat.

Att skicka in sin fråga och få svar är helt gratis, men vi förbehåller oss rätten att ändra eller ta bort frågor enligt eget tycke.

0 / 300 tecken

Fråga inskickad av Gunnar


Svar:

På fast bredband så känner vi inte till att det finns några rabatter tyvärr. Kan du tänka dig mobilt bredband så finns bland annat Chilimobil (20 kr/mån rabatt för seniorer), Tele2 (50 kr/mån rabatt för dig som fyllt 65 år) och Comviq (50 kr/mån rabatt för dig som fyllt 55 år).


Besvarad den 2024-04-17 08:26:48 av Michael