Fello

Se erbjudanden för Fello i November 2019 samt lär dig mer. Vi går igenom de olika abonnemangen från Fello så du lättare kan hitta det bästa och billigaste abonnemanget.

Fello mobilabonnemang

Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid

# Surf Typ Pris
1 2 GB Mobilabonnemang
2 5 GB Mobilabonnemang
3 12 GB Mobilabonnemang
4 25 GB Mobilabonnemang
Totalt 4 erbjudanden, mellan 47.5kr/mån till 147.5kr/mån

Om Fello

Fello är bäst för dig som bara vill ha ett billigt mobilabonnemang i Telias nät.

3 snabba frågor och svar om Fello

Här hittar du populära frågor och svar, vi går igenom vissa frågor mer på djupet längre ned på sidan.

💰 Vilka erbjudanden och rabatter har Fello just nu?

I skrivande stund är de bästa rabatterna och erbjudandena här på sidan:

📲 Vilken täckning och nät använder Fello?

Fello använder Telias mobilnät vilket ger samma täckning som om du hade valt Telia. Se Fellos täckningskarta.

🏆 Är Fello bra eller dåligt?

Fello är en riktigt bra operatör med låga priser och bra täckning då man använder Telias nät. Läs vår recension av Fello.

Fello som operatör

Vi har testat Fello som är en mindre mobiloperatör i Telias mobilnät och generellt är vi riktigt nöjda. Man erbjuder helt enkelt billiga abonnemang med bra täckning.

Hos Fello finns möjlighet att spara surf och man kör utan bindningstid vilket de själva kallar för snälla abonnemang.

Abonnemang hos Fello

Fello erbjuder abonnemang för privatpersoner endast. Det finns rabatt hos Fello för dig som är senior, pensionär, student och barn. Se alla abonnemang från Fello.

Köpa mobil hos Fello

Tyvärr så säljer Fello inga mobiler utan behöver man en ny så får man köpa den kontant. Är man nöjd med Fello och absolut inte vill köpa kontant eller har möjlighet så rekommenderar vi att kolla på Halebop som erbjuder mobiler och finns i Telias mobilnät och därmed har samma goda täckning.

Täckning hos Fello

För de allra flesta så är täckning det viktigaste utöver pris när man väljer operatör. Vi har därför undersökt Fello för att se hur täckningen är.

Och täckningen hos Fello är extremt bra med tanke på deras lägre priser. Vistas du i ett tätbebyggt område så kommer den vara riktigt bra. Men även om du vistas utanför tätbebyggda områden och kanske vistas mycket i skog eller i delar av Norrland så är täckningen riktigt bra. Så Fello är ett riktigt bra val och värt att prova enligt oss!

Sist men inte minst så kan vi rekommendera dig att ta en titt på följande täckningskarta för Fello. Även om Fello generellt har riktigt bra täckning så är det alltid värt att försäkra sig att täckningen finns och är god just där du vistas.

Nät hos Fello

Vilket nät använder Fello då? Fello använder Telias 2G, 3G och 4G-nät och det är även förklaringen till den otroligt bra täckningen.

Då Fello ännu inte stöder VoLTE så kopplar mobilen om sig till 3G eller 2G vid samtal. Det innebär att hamnar man på 2G så kan man inte surfa hos Fello under samtalet. Är detta viktigt så kan man låsa sin mobil till 3G i inställningarna.

När det kommer till hastighet hos Fello så är den låst till 80 Mbit/s MAX. För de flesta så är det en hög hastighet och vi har egentligen svårt att se någon klaga på den.

För dig som är intresserad av frekvenser och tekniker som används så kan du se vår sida om täckning och nät hos Fello.

Fello.se

fello.se kan du snabbt och enkelt beställa det du önskar. Du hittar även mina sidor där du kan se fakturor och förbrukning. Någon app finns tyvärr inte, utan det är mina sidor som gäller.

Vårt omdöme av Fello

När Fello var nya så var de riktigt spännande då de utmanade starkt i Telias mobilnät. Vi gillar Fello som operatör och det är ett riktigt bra val för vissa. Men det finns även alternativ numera.

Så hur kan Fello vara så billiga och bra? Man är nya och utmanar starkt på priset, man har även satsat på en bra kundtjänst vilket lett till många nöjda kunder är en del av förklaringarna.

Hur bra är Fello då? Fello har fått bra betyg och omdömen på sajter som Trustpilot. Lika så gillar vi Fello och ser de som ett bra alternativ i Telias mobilnät.

Vi ger därför Fello betyget 7/10 (läs gärna vår recension och omdöme av Fello). Det som drar upp betyget är främst låga priser och god täckning. Det som drar ner det är att det finns billigare konkurrenter som My Beat i Telias mobilnät som håller en minst lika bra nivå om inte högre.

Var hittar man de bästa erbjudandena på Fello?

Vårt mål är att de bästa erbjudandena, kampanjerna och rabatterna alltid skall finns längst upp på den här sidan för Fello. Erbjudandena byts ut regelbundet, oftast på söndag/måndag, så ser du ett erbjudande du gillar från Fello så rekommenderar vi att du beställer innan det försvinner.

Se erbjudanden från Fello.

Fello

Fello är en relativt ny mobiloperatör i Telias mobilnät.

Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Fellos hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556921-7648
Ägare: Fello AB

Täckningskarta
Se täckning hos Fello

Fler alternativ
Se operatörer i samma mobilnät som Fello

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här

Black friday

Nu närmar sig black friday!

Vi har därför skapat en sida där vi samlat de bästa erbjudandena från operatörerna så du enkelt kan hitta något som passar dig.

Se black friday-erbjudanden här.

Billigaste mobilen

Köp

Huawei Y6 är en av de bästa Android-mobilerna bland lågprismobilerna. Just nu kan du köpa den med fria samtal/sms och 4 GB surf för endast 179kr/mån i 24 mån.

Visa erbjudandet

Obegränsat bredband!

Köp

Skaffa det obegränsade bredbandet från Tre och bind dig i 24 månader för 399kr/mån så ingår 4G-routern Huawei B535.

Visa erbjudandet

Julerbjudade

Köp Samsung Galaxy A10

Comviqs populära julerbjudande är tillbaka och i år får du mobilen Samsung Galaxy A10 på köpet.

Visa erbjudandet