Bästa och billigaste mobilabonnemang för studenter

Det finns många olika operatörer och för att hjälpa dig hitta det billigaste studentabonnemanget så har vi gått igenom operatörerna som erbjuder mobilabonnemang för studenter. Läs om deras styrkor och svagheter och byt till billigaste studentabonnemanget och börja spara pengar.

Vimla

1. Vimla

Betyg:
97/100
 • Bäst i test för februari 2024: Bästa billigaste mobilabonnemang för studenter.

När du ska hitta det bästa studentabonnemanget så är Vimla en operatör att överväga. Man kan säga att det är Telenors billigaste studentabonnemang då man går i deras mobilnät men även ägs av Telenor. Det som sticker ut med Vimla är spara oanvänd surf samt höga maxhastigheter på 5G.

Vi börjar med villkoren för att spara oanvänd surf som är de bästa i Sverige. Du kan spara hur mycket surf du bara vill och du kan spara den hur länge du vill. Det enda du behöver tänka på är att surfen nollställs om du nedgraderar ditt abonnemang eller säger upp ditt Vimla.

Den andra punkten är höga maxhastigheter på 5G och innebär att Vimla erbjuder bland de högsta maxhastigheterna inom sin prisklass. Det innebär att videos som laddar långsamt eller knappt alls det slipper du generellt, om nu inte problemet ligger på sidan du är inne på det vill säga.

När det kommer till studentrabatt på mobilabonnemang så står Vimla ut och tillsammans med Hallon och Fello så erbjuder man växelvis de bästa studenterbjudandena för nyblivna studenter. Något att tänka på är att Vimla däremot inte säljer nya mobiltelefoner, så vill du ha en mobil bör du köpa den på annat håll.

Likt övriga mobiloperatörer så erbjuder Vimla studentabonnemang utan bindningstid och uppsägningstid, men den stora nackdelen är så klart att du blir av med eventuelll sparad surf vilket kan vara tråkigt. Med Vimla kan du för övrigt använda 2G, 3G, 4G och 5G med din mobil.

Vimla blir därför vårt toppval för dig som vill ha billigaste studentabonnemang med bra villkor för surf.

Fördelar

 • Snabbaste maxhastigheter på 5G inom sin prisklass.
 • Spara hur mycket oanvänd surf du vill.

Nackdelar

 • Saknar abonnemang med fri surf.

Priser och studentabonnemang

Surf Pris Länk
8 GB 10 kr/mån i 3 mån, därefter 110 kr/mån Läs mer
14 GB 10 kr/mån i 3 mån, därefter 140 kr/mån Läs mer
20 GB 10 kr/mån i 3 mån, därefter 180 kr/mån Läs mer
35 GB 10 kr/mån i 3 mån, därefter 220 kr/mån Läs mer
75 GB 10 kr/mån i 3 mån, därefter 300 kr/mån Läs mer
Se täckningskarta
Hallon

2. Hallon

Betyg:
93/100

  För studenter så är Hallon defintivt en spelare att ha koll på. Man erbjuder generösa surfmängder som passar de flesta studenter och priserna är i botten. Samtidigt står Hallon ut med snabbt mobilnät på de flesta studentorter vilket gör de till ett ännu bättre val.

  Något som är bra för studenter är att Hallon låter studenter spara oanvänd surf. Detta är bra då man som student kan ha vissa månader där man pluggar extra mycket och därmed kanske förbrukar mindre surf, samtidigt som lugnare månader leder till en större surfförbrukning.

  För studenter med lite nyare mobiler som stöder eSIM så har vi även goda nyheter och det är att Hallon stöder eSIM. Det innebär att skaffar du ett abonnemang från Hallon så kan du komma igång direkt efter beställning genom att skanna en QR-kod som du finner på Hallons mina sidor.

  Behöver du en mobil så är även Hallon ett utmärkt val då du kan välja bland de populäraste mobilerna till låga priser. Mobilen du väljer läggs då upp som en delbetalning över 36 månader till det abonnemang du skaffar eller redan har hos Hallon.

  För dig som redan har en mobil så kan det vara bra att känna till att Hallon inte stöder 2G utan endast nyare mobiler som har 3G, 4G eller 5G - vilket är ungefär alla tillverkade efter 2010. Sist men inte minst, Hallon har ingen bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang.

  Hallon blir därför vårt toppval för dig som vill ha billigaste studentabonnemanget.

  Fördelar

  • Snabb surf på de flesta studentorter och stöd för 5G.
  • Oanvänd surf sparas vilket är perfekt för studenter.

  Nackdelar

  • Inga abonnemang med fri surf.

  Priser och studentabonnemang

  Surf Pris Länk
  10 GB 9 kr/mån i 4 mån, därefter 109 kr/mån Läs mer
  20 GB 19 kr/mån i 4 mån, därefter 159 kr/mån Läs mer
  50 GB 29 kr/mån i 4 mån, därefter 259 kr/mån Läs mer
  100 GB 39 kr/mån i 4 mån, därefter 309 kr/mån Läs mer
  200 GB 49 kr/mån i 4 mån, därefter 359 kr/mån Läs mer
  Se täckningskarta
  Fello

  3. Fello

  Betyg:
  90/100

   Fello är ett utmärkt val för studenter som behöver bra täckning i Telias nät. Att teckna ett studentabonnemang hos Fello är enkelt och det krävs endast att du är inskriven hos CSN. Fello ägs av Telia men är begränsat till 2G, 3G och 4G - 5G får du inte tillgång till vilket kan ge något sämre hastigheter och täckning.

   Något som är bra med Fello är att man låter studenter spara upp till 100 GB oanvänd surf (25 GB på vanliga Fello-abonnemang). Men något som är ännu bättre hos Fello och unikt är att ifall du väljer att nedgradera till ett studentabonnemang med lägre surf så behåller du sparad surf.

   I övrigt så är det enkelt att komma igång med Fello och har du en nyare mobil som stöder eSIM så kan du direkt efter beställning på mina sidor välja att skapa en QR-kod som du tar bild på med mobilens kamera och därmed kan du vara igång med ditt Fello direkt.

   Väljer du att skaffa Fello så är det viktigt att tänka på att mobilen får du köpa på annat håll då Fello inte säljer telefoner utan endast abonnemang. Är Telias täckning ett krav för dig så rekommenderar vi att du tittar på Halebop som finns i Telias nät och är en del av Telia - där kan du ofta göra riktigt fina klipp på mobiler och abonnemang.

   I övrigt så kör Fello utan bindningstid och uppsägningstiden är upp till en månad på abonnemangen. När du skaffar Fello kan du välja att flytta ditt nummer och då sköter Fello allt åt dig samt säger upp ditt abonnemang hos din gamla operatör.

   Fello blir därför vårt toppval för dig som vill ha billigaste mobilabonnemanget för studenter med Telias täckning.

   Fördelar

   • Utmärkt täckning i hela Sverige med fokus på Norrland.
   • Oanvänd surf försvinner ej om du nedgraderar.

   Nackdelar

   • Risk för sämre täckning och hastighet då 5G saknas.

   Priser och studentabonnemang

   Surf Pris Länk
   14 GB 52,50 kr/mån i 2 mån, därefter 105 kr/mån Läs mer
   28 GB 67,50 kr/mån i 2 mån, därefter 135 kr/mån Läs mer
   44 GB 92,50 kr/mån i 2 mån, därefter 185 kr/mån Läs mer
   76 GB 117,50 kr/mån i 2 mån, därefter 235 kr/mån Läs mer
   Se täckningskarta
   Chilimobil

   4. Chilimobil

   Betyg:
   87/100

    Chili mobil är en av våra favoriter för studenter eftersom de ger studentrabatt på mobilabonnemang. Att teckna ett mobilabonnemang är enkelt och du har alltid fri surf, istället väljer du maximal surfhastighet och då det är ganska nytt så kommer vi ge våra rekommendationer nedan.

    Det första valen som studenter har är 1 Mbit/s och även om det är billigt så är det något som vi inte rekommenderar eftersom det inte räcker för att se på videos. Men ett tips är att beställa det ändå och sedan på MittChili uppgradera till 3 Mbit/s för 179 kr (finns endast som uppgradering). Med 3 Mbit/s kommer videos att fungera även om de börjar ladda långsamt.

    Vill du ha ett prisvärt studentabonnemang med fri surf så kan du även välja 10 Mbit/s. Detta kommer vara mer komfortabelt i jämförelse med exempelvis 3 Mbit/s då saker går snabbare och väntetider blir mindre störande, men har du en tajt studentbudget så kan man se det som en onödig lyx.

    För stundenter som har det bättre ställt så finns även alternativet 100 Mbit/s som är standard på vanliga mobilabonnemang. Vill du ha bästa möjliga så har du även fri fart som du kan välja och det är enda abonnemanget hos Chilimobil som även ger dig och din mobil tillgång till 5G.

    Att teckna ett studentabonnemang hos Chilimobil är enkelt och de hjälper dig flytta över ditt nummer och säga upp ditt gamla abonnemang om du så önskar. Uppsägningstiden är upp till 1 månad och bindningstid har du aldrig med Chilimobil.

    Chilimobil blir därför vårt toppval för dig som vill ha bästa mobilabonnemanget för studenter med fri surf.

    Fördelar

    • Oerhört prisvärda studentabonnemang med fri surf.
    • Ändra hastighet själv på MittChili.

    Nackdelar

    • Risk att man själv snålar med hastigheten för att spara pengar.

    Priser och studentabonnemang

    Surf Pris Länk
    Fri surf 65 kr/mån i 2 mån, därefter 129 kr/mån Läs mer
    Fri surf 139 kr/mån i 2 mån, därefter 279 kr/mån Läs mer
    Fri surf 165 kr/mån i 2 mån, därefter 329 kr/mån Läs mer
    Fri surf 189 kr/mån i 2 mån, därefter 379 kr/mån Läs mer
    Se täckningskarta
    Halebop

    5. Halebop

    Betyg:
    80/100

     Behöver du ny mobil och har krav på Telias mobilnät, ja då finns det bara ett vettigt alternativ som student enligt oss och det är Halebop. Halebop är en del av Telia och använder därför deras mobilnät och har samma täckning som Telia på 2G, 3G, 4G och 5G.

     Största fördelen med Halebop är deras oerhört breda sortiment av mobiltelefoner med rabatterat pris. Man erbjuder studentabonnemang ihop med nya men även begagnade mobiler till riktigt bra priser när det kommer till operatörer i Telias nät.

     Något vi gillar starkt med Halebop när man köper ny mobil är möjligheten att välja hur betalning av mobilen skall gå till. Du kan välja att betala direkt, delbetala på 12, 24 eller 36 månader vilket ger stor flexibilitet. Oavsett vad du väljer så är bindningstiden 24 månader på själva studentabonnemanget när du köper med ny mobil.

     Att teckna ett studentabonnemang ihop med en mobil är enkelt och det kontrolleras helt automatiskt att du är CSN berättigad, dvs att du är inskriven hos CSN. När du beställer kan du välja att ta ett nytt nummer eller flytta ett du redan har. Väljer du att flytta numret så sköter Halebop flytt och uppsägning av den gamla operatören åt dig.

     Har du redan idag en mobiltelefon som du vill fortsätta använda så är Halebop generellt dyrare än exempelvis Fello som går i Telias mobilnät. Men det kan vara värt att kolla in Halebops erbjudanden på endast abonnemang om du kan tänka dig binda dig, då brukar Halebop ha helt okej erbjudanden.

     Halebop blir därför vårt toppval för dig som vill ha ny mobil med studentabonnemang i Telias mobilnät.

     Fördelar

     • Enda och bästa valet i Telias nät med studentabonnemang + mobil.
     • Flexibla val när det kommer till delbetalning av mobil.

     Nackdelar

     • Inte så prisvärt om man inte köper med ny mobil.

     Priser och studentabonnemang

     Surf Pris Länk
     30 GB 269 kr/mån Läs mer
     100 GB 329 kr/mån Läs mer
     Se täckningskarta
     Comviq

     6. Comviq

     Betyg:
     77/100

      Comviq är ett självklart val för alla som letar studentrabatt på mobilabonnemang och mobil. Sällan är det någon som slår Comviq när det kommer till rabatter och utbud av mobiler och du får generellt mycket surf för pengarna.

      I jämförelse mot vanliga mobilabonnemang hos Comviq så får studenter betydligt mer surf per krona. Man kan säga att desto större surfmängd du väljer desto bättre blir värdet på studentabonnemanget. Behöver du väldigt lite surf och inte har behov av en ny mobil, ja då kanske du skall kolla in andra operatörer om pris är avgörande.

      När det kommer till att spara oanvänd surf så är villkoren hos Comviq något sämre än konkurrenterna. Du kan endast spara surf på de större studentabonnemangen och då upp till dubbla surfmängden som ditt abonnemang är på, så har du 20 GB varje månad så kan du maximalt spara 20 GB totalt.

      I de större studentabonnemangen så ingår även 5G vilket ger möjlighet till snabbare surf. Du får även med utlandsminuter som innebär att du kan ringa utan extra kostnad till hela 41 länder, vilket kan vara bra om du har familj utomlands.

      I övrigt så har du 24 månaders bindningstid om du köper med en ny mobiltelefon och kan välja om delbetalningen skall gå över 24 eller 36 månader. Köper du endast abonnemang så slipper du bindningstiden helt.

      Comviq blir därför vårt toppval för dig som vill ha billigaste mobilabonnemang för studenter med ny mobil.

      Fördelar

      • Riktigt bra studentrabatt på mobilabonnemang med mobil.
      • Surfmängder som passar de flesta studenter.

      Nackdelar

      • De mindre studentabonnemangen låter dig inte spara surf.

      Priser och studentabonnemang

      Surf Pris Länk
      2 GB 57 kr/mån i 3 mån, därefter 115 kr/mån Läs mer
      10 GB 72 kr/mån i 3 mån, därefter 145 kr/mån Läs mer
      20 GB 97 kr/mån i 3 mån, därefter 195 kr/mån Läs mer
      40 GB 112 kr/mån i 3 mån, därefter 225 kr/mån Läs mer
      60 GB 147 kr/mån i 3 mån, därefter 295 kr/mån Läs mer
      100 GB 172 kr/mån i 3 mån, därefter 345 kr/mån Läs mer
      Se täckningskarta
      Rekommenderade studentabonnemang

      Rekommenderade studentabonnemang

      Nedan hittar du de bästa billiga mobilabonnemangen för studenter utifrån olika scenarion. Vill du veta mer om operatörerna så går vi igenom de längst upp på sidan.

      Jämför priser och mobilabonnemang för studenter

      Jämför priser och mobilabonnemang för studenter

      Som student som pluggar och är inskriven hos CSN så har du möjlighet att beställa mobilabonnemang för studenter hos vissa operatörer. Nedan hittar du en lista på de billigaste studentabonnemangen sorterad efter jämförpris och kan ställa in filter och sortering själv.

      Hallon
      Betyg:
      93/100
      Jämförpris år 1:
      76 kr/mån
      Surfmängd:
      10 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      9 kr/mån i 4 mån, därefter 109 kr/mån

      7. Hallon mobilabonnemang Student 10 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 8 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 100 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Hallon Till erbjudande

      Vimla
      Betyg:
      97/100
      Jämförpris år 1:
      85 kr/mån
      Surfmängd:
      8 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      10 kr/mån i 3 mån, därefter 110 kr/mån

      8. Vimla mobilabonnemang Student 8 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
      Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
      Maxhastighet 150 Mbit/s

      Läs om Vimla Till erbjudande

      Fello
      Betyg:
      90/100
      Jämförpris år 1:
      96 kr/mån
      Surfmängd:
      14 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      52,50 kr/mån i 2 mån, därefter 105 kr/mån

      9. Fello mobilabonnemang Student 14 GB

      5G-surf Nej, men 4G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 7 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 100 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Fello Till erbjudande

      Comviq
      Betyg:
      77/100
      Jämförpris år 1:
      101 kr/mån
      Surfmängd:
      2 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      57 kr/mån i 3 mån, därefter 115 kr/mån

      10. Comviq mobilabonnemang Student 2 GB

      5G-surf Nej, men 4G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 2 GB/mån
      Spara surf Ej möjligt
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Comviq Till erbjudande

      Vimla
      Betyg:
      97/100
      Jämförpris år 1:
      108 kr/mån
      Surfmängd:
      14 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      10 kr/mån i 3 mån, därefter 140 kr/mån

      11. Vimla mobilabonnemang Student 14 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
      Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
      Maxhastighet 150 Mbit/s

      Läs om Vimla Till erbjudande

      Hallon
      Betyg:
      93/100
      Jämförpris år 1:
      112 kr/mån
      Surfmängd:
      20 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      19 kr/mån i 4 mån, därefter 159 kr/mån

      12. Hallon mobilabonnemang Student 20 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 13 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 100 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Hallon Till erbjudande

      Chilimobil
      Betyg:
      87/100
      Jämförpris år 1:
      118 kr/mån
      Surfmängd:
      Fri surf
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      65 kr/mån i 2 mån, därefter 129 kr/mån

      13. Chilimobil mobilabonnemang Student Fri surf

      5G-surf Nej, men 4G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 8 GB/mån
      Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
      Maxhastighet 1 Mbit/s

      Läs om Chilimobil Till erbjudande

      Fello
      Betyg:
      90/100
      Jämförpris år 1:
      124 kr/mån
      Surfmängd:
      28 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      67,50 kr/mån i 2 mån, därefter 135 kr/mån

      14. Fello mobilabonnemang Student 28 GB

      5G-surf Nej, men 4G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 14 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 100 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Fello Till erbjudande

      Comviq
      Betyg:
      77/100
      Jämförpris år 1:
      127 kr/mån
      Surfmängd:
      10 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      72 kr/mån i 3 mån, därefter 145 kr/mån

      15. Comviq mobilabonnemang Student 10 GB

      5G-surf Nej, men 4G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 10 GB/mån
      Spara surf Ej möjligt
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Comviq Till erbjudande

      Vimla
      Betyg:
      97/100
      Jämförpris år 1:
      138 kr/mån
      Surfmängd:
      20 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      10 kr/mån i 3 mån, därefter 180 kr/mån

      16. Vimla mobilabonnemang Student 20 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
      Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
      Maxhastighet 300 Mbit/s

      Läs om Vimla Till erbjudande

      Vimla
      Betyg:
      97/100
      Jämförpris år 1:
      168 kr/mån
      Surfmängd:
      35 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      10 kr/mån i 3 mån, därefter 220 kr/mån

      17. Vimla mobilabonnemang Student 35 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
      Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
      Maxhastighet 300 Mbit/s

      Läs om Vimla Till erbjudande

      Fello
      Betyg:
      90/100
      Jämförpris år 1:
      170 kr/mån
      Surfmängd:
      44 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      92,50 kr/mån i 2 mån, därefter 185 kr/mån

      18. Fello mobilabonnemang Student 44 GB

      5G-surf Nej, men 4G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 22 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 100 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Fello Till erbjudande

      Comviq
      Betyg:
      77/100
      Jämförpris år 1:
      171 kr/mån
      Surfmängd:
      20 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      97 kr/mån i 3 mån, därefter 195 kr/mån

      19. Comviq mobilabonnemang Student 20 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 10 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 20 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Comviq Till erbjudande

      Hallon
      Betyg:
      93/100
      Jämförpris år 1:
      182 kr/mån
      Surfmängd:
      50 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      29 kr/mån i 4 mån, därefter 259 kr/mån

      20. Hallon mobilabonnemang Student 50 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 22 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 100 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Hallon Till erbjudande

      Comviq
      Betyg:
      77/100
      Jämförpris år 1:
      197 kr/mån
      Surfmängd:
      40 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      112 kr/mån i 3 mån, därefter 225 kr/mån

      21. Comviq mobilabonnemang Student 40 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 15 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 40 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Comviq Till erbjudande

      Fello
      Betyg:
      90/100
      Jämförpris år 1:
      215 kr/mån
      Surfmängd:
      76 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      117,50 kr/mån i 2 mån, därefter 235 kr/mån

      22. Fello mobilabonnemang Student 76 GB

      5G-surf Nej, men 4G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 38 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 100 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Fello Till erbjudande

      Hallon
      Betyg:
      93/100
      Jämförpris år 1:
      219 kr/mån
      Surfmängd:
      100 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      39 kr/mån i 4 mån, därefter 309 kr/mån

      23. Hallon mobilabonnemang Student 100 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 26 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 100 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Hallon Till erbjudande

      Vimla
      Betyg:
      97/100
      Jämförpris år 1:
      228 kr/mån
      Surfmängd:
      75 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      10 kr/mån i 3 mån, därefter 300 kr/mån

      24. Vimla mobilabonnemang Student 75 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 33 GB/mån
      Spara surf Ja, obegränsad mängd & tid
      Maxhastighet 300 Mbit/s

      Läs om Vimla Till erbjudande

      Chilimobil
      Betyg:
      87/100
      Jämförpris år 1:
      256 kr/mån
      Surfmängd:
      Fri surf
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      139 kr/mån i 2 mån, därefter 279 kr/mån

      25. Chilimobil mobilabonnemang Student Fri surf

      5G-surf Nej, men 4G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 20 GB/mån
      Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
      Maxhastighet 10 Mbit/s

      Läs om Chilimobil Till erbjudande

      Hallon
      Betyg:
      93/100
      Jämförpris år 1:
      256 kr/mån
      Surfmängd:
      200 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      49 kr/mån i 4 mån, därefter 359 kr/mån

      26. Hallon mobilabonnemang Student 200 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 30 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 100 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Hallon Till erbjudande

      Comviq
      Betyg:
      77/100
      Jämförpris år 1:
      258 kr/mån
      Surfmängd:
      60 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      147 kr/mån i 3 mån, därefter 295 kr/mån

      27. Comviq mobilabonnemang Student 60 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 20 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 60 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Comviq Till erbjudande

      Halebop
      Betyg:
      80/100
      Jämförpris år 1:
      269 kr/mån
      Surfmängd:
      30 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      269 kr/mån

      28. Halebop mobilabonnemang Student 30 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 50 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 30 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Halebop Till erbjudande

      Chilimobil
      Betyg:
      87/100
      Jämförpris år 1:
      302 kr/mån
      Surfmängd:
      Fri surf
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      165 kr/mån i 2 mån, därefter 329 kr/mån

      29. Chilimobil mobilabonnemang Student Fri surf

      5G-surf Nej, men 4G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 25 GB/mån
      Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Chilimobil Till erbjudande

      Comviq
      Betyg:
      77/100
      Jämförpris år 1:
      302 kr/mån
      Surfmängd:
      100 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      172 kr/mån i 3 mån, därefter 345 kr/mån

      30. Comviq mobilabonnemang Student 100 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 20 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 100 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Comviq Till erbjudande

      Halebop
      Betyg:
      80/100
      Jämförpris år 1:
      329 kr/mån
      Surfmängd:
      100 GB
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      329 kr/mån

      31. Halebop mobilabonnemang Student 100 GB

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 50 GB/mån
      Spara surf Ja, upp till 100 GB
      Maxhastighet 100 Mbit/s

      Läs om Halebop Till erbjudande

      Chilimobil
      Betyg:
      87/100
      Jämförpris år 1:
      347 kr/mån
      Surfmängd:
      Fri surf
      Samtal & sms:
      Fria
      Bindningstid:
      0 mån
      Pris:
      189 kr/mån i 2 mån, därefter 379 kr/mån

      32. Chilimobil mobilabonnemang Student Fri surf

      5G-surf Ja, surf med 5G ingår
      Surf i EU Ja, upp till 30 GB/mån
      Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
      Maxhastighet Fri

      Läs om Chilimobil Till erbjudande

      Priser kontrollerade idag 27 februari 2024.

      Billigaste studentabonnemang med mobil

      Billigaste studentabonnemang med mobil

      Nedan kan du hitta ett billigt abonnemang som student ihop med en mobil. Alla abonnemang inkluderar fria samtal och sms, månadspriserna avser delbetalning över 36 månader.

      Samsung Galaxy A14

      Samsung Galaxy A14 med mobilabonnemang

      7

      Från 162 kr/mån

      Samsung Galaxy A34 5G

      Samsung Galaxy A34 5G med mobilabonnemang

      8

      Från 222 kr/mån

      Google Pixel 7a

      Google Pixel 7a med mobilabonnemang

      9

      Från 232 kr/mån

      Samsung Galaxy A54 5G

      Samsung Galaxy A54 5G med mobilabonnemang

      10

      Från 242 kr/mån

      Doro 731X

      Doro 731X med mobilabonnemang

      11

      Från 279 kr/mån

      Apple iPhone SE 5G

      Apple iPhone SE 5G med mobilabonnemang

      12

      Från 282 kr/mån

      Doro 6881

      Doro 6881 med mobilabonnemang

      13

      Från 289 kr/mån

      Apple iPhone 12

      Apple iPhone 12 med mobilabonnemang

      14

      Från 292 kr/mån

      Sony Xperia 10 V

      Sony Xperia 10 V med mobilabonnemang

      15

      Från 299 kr/mån

      Samsung Galaxy S22 5G

      Samsung Galaxy S22 5G med mobilabonnemang

      16

      Från 302 kr/mån

      Samsung Galaxy S23 FE

      Samsung Galaxy S23 FE med mobilabonnemang

      17

      Från 302 kr/mån

      Google Pixel 8

      Google Pixel 8 med mobilabonnemang

      18

      Från 312 kr/mån

      Apple iPhone 13

      Apple iPhone 13 med mobilabonnemang

      19

      Från 332 kr/mån

      OnePlus Nord CE 3 Lite

      OnePlus Nord CE 3 Lite med mobilabonnemang

      20

      Från 339 kr/mån

      Samsung Galaxy S24

      Samsung Galaxy S24 med mobilabonnemang

      21

      Från 342 kr/mån

      Google Pixel 7 Pro

      Google Pixel 7 Pro med mobilabonnemang

      22

      Från 369 kr/mån

      Apple iPhone 14

      Apple iPhone 14 med mobilabonnemang

      23

      Från 382 kr/mån

      Samsung Galaxy S23 5G

      Samsung Galaxy S23 5G med mobilabonnemang

      24

      Från 382 kr/mån

      Google Pixel 8 Pro

      Google Pixel 8 Pro med mobilabonnemang

      25

      Från 399 kr/mån

      Samsung Galaxy S24+

      Samsung Galaxy S24+ med mobilabonnemang

      26

      Från 432 kr/mån

      Xiaomi 12

      Xiaomi 12 med mobilabonnemang

      27

      Från 437 kr/mån

      Apple iPhone 15

      Apple iPhone 15 med mobilabonnemang

      28

      Från 442 kr/mån

      Motorola Razr (2022)

      Motorola Razr (2022) med mobilabonnemang

      29

      Från 459 kr/mån

      Sony Xperia 5 V

      Sony Xperia 5 V med mobilabonnemang

      30

      Från 479 kr/mån

      Samsung Galaxy Z Flip5

      Samsung Galaxy Z Flip5 med mobilabonnemang

      31

      Från 482 kr/mån

      Apple iPhone 15 Plus

      Apple iPhone 15 Plus med mobilabonnemang

      32

      Från 482 kr/mån

      Apple iPhone 14 Plus

      Apple iPhone 14 Plus med mobilabonnemang

      33

      Från 489 kr/mån

      Motorola razr 40 Ultra

      Motorola razr 40 Ultra med mobilabonnemang

      34

      Från 489 kr/mån

      OnePlus 11 5G

      OnePlus 11 5G med mobilabonnemang

      35

      Från 499 kr/mån

      Samsung Galaxy S23+ 5G

      Samsung Galaxy S23+ 5G med mobilabonnemang

      36

      Från 502 kr/mån

      Apple iPhone 15 Pro

      Apple iPhone 15 Pro med mobilabonnemang

      37

      Från 522 kr/mån

      Samsung Galaxy S24 Ultra

      Samsung Galaxy S24 Ultra med mobilabonnemang

      38

      Från 522 kr/mån

      Sony Xperia 1 V

      Sony Xperia 1 V med mobilabonnemang

      39

      Från 549 kr/mån

      Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

      Samsung Galaxy S23 Ultra 5G med mobilabonnemang

      40

      Från 559 kr/mån

      Apple iPhone 15 Pro Max

      Apple iPhone 15 Pro Max med mobilabonnemang

      41

      Från 629 kr/mån

      Samsung Galaxy Z Fold5

      Samsung Galaxy Z Fold5 med mobilabonnemang

      42

      Från 759 kr/mån