Billigaste mobilabonnemangen för studenter

Nedan listar vi alla billigaste studentabonnemang med 3 GB till fri surf. Studentabonnemangen finns i de olika svenska mobilnäten och är sorterade efter billigaste jämförpris. För att teckna ett studentabonnemang så måste du vara inskriven hos CSN.

Populäraste val bland studenter

Jämför studentabonnemang efter billigaste jämförpris

Populära mobilerbjudanden för studenter

Besökarnas frågor om studentabonnemang

Besökarnas frågor om studentabonnemang

Här svarar vi på frågor om studentabonnemang som du kan tänkas ha. Skicka in din egen fråga, så försöker vi besvara den så snart vi hinner. För att se svaret på en fråga, tryck på den.

Frågor och svar

Du kan skicka in din fråga nedan. Tänk på att inte uppge några personliga uppgifter och att namnet eller smeknamnet du skriver kommer att publiceras.

Fyller du i en e-postadress så kommer du få ett mejl när din fråga är besvarad, din e-postadress kommer inte att användas till något annat eller synas för andra och tas bort direkt från vår databas efter mejlet är skickat.

Att skicka in sin fråga och få svar är helt gratis, men vi förbehåller oss rätten att ändra eller ta bort frågor enligt eget tycke.

0 / 300 tecken

Fråga inskickad av Alva


Svar:

Använder du din mobil för att streama föreläsningar eller för sociala medier kan det vara bra att sikta på minst 10 GB per månad. Du kan alltid själv ändra på mina sidor hos din operatör till en större surfmängd om det behövs.


Besvarad den 2024-04-29 08:43:01 av Michael

Fråga inskickad av Axel


Svar:

Absolut, du kan alltid behålla ditt nuvarande telefonnummer även när du byter operatör. Detta kallas för nummerportering och är något som din nya operatör sköter åt dig. Den nya operatören tar även hand om uppsägningen av ditt gamla abonnemang så du slipper det.


Besvarad den 2024-04-08 09:18:10 av Michael