Säga upp abonnemang: Halebop - Så här gör du!

Är du missnöjd och din bindningstid har gått ut och vill göra en uppsägning av ditt abonnemang hos Halebop så kontakta kundtjänst. Är du osäker på din bindningstid så kan du logga in på Mitt Halebop och se den där.

Halebop har en månads uppsägningstid

Om du tänkt säga upp Halebop så är det bra att veta att du har en månads uppsägningstid. Det innebär att du får betala för en månad till efter du sagt upp Halebop.

Enkelt att säga upp abonnemang hos Halebop

Deras chatt har öppet dygnet runt och kan hjälpa dig att avsluta ditt mobilabonnemang så länge du inte har någon bindningstid kvar. Tänk på att om du kontaktar Halebop och vill göra en uppsägning så blir du av med ditt mobilnummer.

Avsluta abonnemang hos Halebop och behålla nummer

Vill du däremot ha kvar ditt mobilnummer och flytta ditt nummer så kan du leta upp ett nytt billigt mobilabonnemang hos en annan mobiloperatör att byta till och fylla i när du beställer att ditt nummer skall flyttas. Då sköter nya operatören uppsägningen av ditt gamla abonnemang hos Halebop och för över numret gratis.

Avsluta kontantkort

Vill du avsluta ditt kontantkort så kan du ta kontakt med Halebop alternativt om du vill ha numret kvar flytta det till en annan operatör. Viktigt att tänka på är att ifall du har ett kontantkort hos Halebop så bör du använda upp allt saldo då det kommer att försvinna i samband med en uppsägning eller flytt.
Om du har några frågor kan du kontakta Halebops support. De hjälper dig gärna att besvara eventuella frågor.Relevant för denna artikel:Ta kontakt med Halebop kundtjänst så här

» Läs mer på Halebops hemsida.


Se erbjudanden från Halebop:
Mobilabonnemang / Studentabonnemang

Halebop

Fria samtal/sms

WiFi-samtal & eSIM

Sveriges nöjdaste kunder

Ingen telefonsupport

Största surfmängd 60 GB


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Halebops hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556430-0142
Ägare: Telia Sverige AB

Täckningskarta
Se täckning hos Halebop

Jämför abonnemang från Vimla

Ett bra tips!

För dig som är ute efter ett billigt val med riktigt bra täckning så är Vimla det perfekta valet om du redan har en mobil du vill fortsätta använda.

Du kan spara surf (obegränsat), mina sidor gillar vi starkt och just nu får du 3 månader för 10 kr/mån på valfritt abonnemang från Vimla.

Läs mer här