Billiga mobilabonnemang

Jämför billiga mobilabonnemang och välj det billigaste bästa som passar dina behov, läs om de olika abonnemangen för att se deras styrkor och svagheter.

Vill du se vilket mobilabonnemang som passar just dig? Testa abonnemangsväljaren.

Hoppa till: Billigaste mobilabonnemanget / Mobiler med abonnemang / Mobilt bredband

Bästa billigt mobilabonnemang

1. Chilimobil

chili logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 97 av 100 poäng.

Bra täckning och låga priser.

Ett av de populäraste valen.


Kampanj! Beställ idag så får du 2 månader Viaplay på köpet!

Chilimobil är nya i Sverige men har funnits i Norge i flera år och där samlat på sig fina omdömen tack vare sina låga priser och höga kvalité. I Sverige erbjuder man numera Sveriges billigaste obegränsade abonnemang och det är verkligen riktigt billigt!

Något som är unikt med Chilimobil är även att man erbjuder ett lite dyrare obegränsat mobilabonnemang där ViaPlay filmer & serier alltid ingår, har man nytta av ViaPlay så blir abonnemanget ännu mer prisvärt.

Annars så Chilimobil inget eget mobilnät utan hyr in sig hos Tre vilket innebär att man får lika bra täckning som om man hade Tre direkt. Då man tror på nöjda kunder så har man inte heller några bindningstider eller uppsägningstider.

Chilimobil blir därför vårt toppval för dig som redan har en mobil och gillar billiga abonnemang där obegränsad surf är ett krav.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Chilimobil

2. Vimla

vimla logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 93 av 100 poäng.

Väldigt bra täckning och lågt pris.

Ett av de populäraste valen.

Vinnare av årets mobiloperatör på Telekomgalan (Feb 2021).


Kampanj! Beställ ett mobilabonnemang så får du januari månad gratis och därefter 75% rabatt i 2 månader!

Många kallar Vimla för bästa lågprisoperatör för dig som är på jakt efter ett abonnemang till din mobil. Vi kan bara säga att vi håller! Om du redan har en mobil eller tänker köpa en separat så är Vimla ett mycket bra val ifall du letar efter ett riktigt trevligt mobilabonnemang som bara fungerar och där du aldrig behöver göra något.

Vimla är nästan lika billiga som Hallon och enligt oss så har man bättre täckning vilket gör Vimla till ett otroligt bra val. Utöver detta så kan man spara sin oanvända surf (på abonnemang under 100 GB) upptill 1 år och den är kvar även ifall du nedgraderar till ett billigare abonnemang vilket ger otroligt billig surf.

Gillar du att surfa billigt? Skulle surfen ta slut så sänks hastigheten kraftigt men man kan surfa vidare gratis vilket Vimla är ganska ensamma. Går det för långsamt så byt mobilabonnemang till ett med mer surf på mina sidor och ändringen slår igenom direkt eller köp mer surf.

Hos Vimla har du ingen uppsägningtid eller bindningstid. Man erbjuder täckning med 2G, 3G och 4G. Däremot så gör deras system att mobiler tillverkade före 2013 med endast 2G kanske inte fungerar, så det kan vara bra att tänka på om du har en äldre mobil.

Vimla blir därför vårt toppval för dig som vill ha det bästa och billigaste samtidigt, dvs resultatet när man väger samman alla faktorer.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Vimla

3. Hallon

hallon logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 90 av 100 poäng.

Bra täckning och låga priser.

Ett av de populäraste valen.

För dig som är på jakt efter billigaste möjliga mobilabonnemang så är Hallon ett riktigt bra val då man är känd som den billigaste mobiloperatören av många. Lika så om du letar efter mest surf för pengarna. Oavsett om du endast vill ha mobilabonnemang eller köpa med mobil så ligger Hallon allt som ofta bland de billigaste mobiloperatörerna.

Fördelar med att välja Hallon utöver att de är experter på billig surf är att du kan spara oanvänd surf men även att du får tillgång till Wifi-samtal.

Hos Hallon har du ingen bindningstid eller uppsägningtid men tänk på att telefoner som endast har 2G inte fungerar då Hallon endast har 3G och 4G.

Hallon blir därför vårt toppval i kategorin billigaste abonnemang.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Hallon

4. My Beat

mybeat logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 87 av 100 poäng.

Väldigt bra täckning och lågt pris.

Ett av de populäraste valen.

My Beat är en utmanare och man gör det riktigt bra. Man erbjuder billiga mobilabonnemang i Telenors mobilnät till ett lågt pris. Man säljer endast abonnemang så mobilen får man köpa separat.

My Beats styrka är deras låga priser men samtidigt att man har även en riktigt bra telefonsupport som ofta har köer under en minut när vi testat. Nackdel är möjligen att största abonnemanget är på 60 GB endast.

My Beat är bästa valet för dig som redan har en mobil och behöver ett prisvärt mobilabonnemang med lite surf, då är man otroligt prisvärda.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från My Beat

5. Tre

tre logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 83 av 100 poäng.

Bra täckning och bra priser.

Ett av de populäraste valen.

Tre är en bra mobiloperatör som kan ha otroligt vassa kampanjer på mobiltelefoner till och från. Skall man bara ha abonnemang däremot så är Tre ofta rätt dyra när man jämför mobilabonnemang och då är Hallon ett betydligt bättre val.

Tres styrka är dock deras tilläggstjänster som ofta ingår gratis som fri musikstreaming, surf som kan användas i 80 länder och support via telefon och i butiker. Man har även WiFi-samtal som gör att man kan få täckning överallt där just WiFi finns.

Tre erbjuder abonnemang med en bindningstid på 0-24 månader med en uppsägningstid på 1 månad. Man erbjuder täckning med 3G, 4G och 5G.

Tre blir därför vårt toppval för dig som reser mycket och gillar billiga abonnemang med mobil.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Tre

6. Fello

fello logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 80 av 100 poäng.

Enastående täckning och lågt pris.

Ett av de populäraste valen.

Fello är ganska nya på svenska marknaden och sedan Juli 2019 så ägs man av Telia och är lite av en ultralågprisoperatör. Man erbjuder Telias täckning men inget extra som WiFi-samtal, 4G-samtal och hastigheten är låst till max 80 Mbit/s.

Samtidigt erbjuder man telefonsupport, möjlighet att spara oanvänd data och låter en använda sin surf även inom EU. Så trots allt kanske inte så ultralågpris.

Fello har 1 månads uppsägningstid, däremot har man ingen bindningstid. Du får tillgång till 2G, 3G och 4G med Fello i Telias nät.

För dig som som redan har en mobil och vill ha billigast mobilabonnemang med Telias täckning så är Fello vårt toppval.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Fello

7. Karma Mobil

karmamobil logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 77 av 100 poäng.

Väldigt bra täckning och lågt pris.

Ett medelpopulärt val.


Kampanj! Få din ålder i rabatt dina första två månader (18-100%) när du beställer ett nytt abonnemang idag.

Karma mobil är ett helt nytt alternativ på svenska marknaden och vi gillar det starkt då man erbjuder billig mobiltelefoni. Det är ett perfekt val för dig som redan har en mobil och letar efter ett bra mobilabonnemang som bara fungerar och stöder roliga funktioner som 4G-samtal och WiFi-samtal.

Karma mobil erbjuder bland de billigaste mobilabonnemangen och har riktigt bra täckning i Telenors nät på 2G, 3G och 4G. Skulle surfen ta slut så begränsas hastigheten till snigelhastighet, men du kan alltid köpa till mer surf och få full fart, eller varför inte uppgradera till ett större abonnemang?

En annan styrka är att Karma mobil erbjuder telefonsupport för de som behöver hjälp. Betalar gör du på det sätt du gillar mest, hos Karma mobil kan du betala abonnemanget med e-faktura, pappersfaktura, e-postfaktura eller autogiro.

Hos Karma mobil har du heller ingen uppsägningtid eller bindningstid så enligt oss bör du prova om du känner att abonnemangen passar dina behov.

Karma mobil blir därför vårt toppval för dig som letar efter billigaste mobilabonnemang med surf i Telenors nät.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Karma Mobil

8. Comviq

comviq logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 73 av 100 poäng.

Väldigt bra täckning och låga priser.

Ett medelpopulärt val.

För dig som letar efter billiga mobilabonnemang och samtidigt vill ha med en mobil på köpet så är Comviq en ruskigt vass utmanare till Hallon. Nästan alltid står det mellan Hallon eller Comviq i vem som är billigast när du skall köpa ny mobil med mobilabonnemang.

Comviqs stora styrka är att många mobiler du beställer kan du hämta direkt på Pressbyrån eller 7-Eleven efter att du beställt på Comviqs hemsida vilket gör leveransen toksnabb. Man erbjuder även telefonsupport vilket Hallon och Vimla saknar.

Hos Comviq kan du välja mellan en bindningstid på 0-24 månader. Du får tillgång till 2G, 3G, 4G & 5G i Tele2s mobilnät.

Comviq är därför vårt toppval för dig som letar efter ett billigt abonnemang med mobil.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Comviq

9. Fibio

fibio logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 70 av 100 poäng.

Väldigt bra täckning och rimligt pris.

Ett medelpopulärt val.

Fibio är en ganska ny mobiloperatör som använder sig av Telenors mobilnät vilket innebär att du får tillgång till samma täckning som om du hade haft Telenor direkt.

Fibios styrka är deras kundtjänst och deras målsättning är att alla supportsamtal skall besvaras inom 10 minuter och e-post inom 24 timmar. Misslyckas de med det så bjuder de på 3 GB mobilsurf som kompensation.

Hos Fibio är uppsägningstiden 1 månad och bindningstiden är på mellan 0-24 månader beroende på om du köper med mobil eller inte.

Fibio är därför vårt toppval för dig som vill ha snabbaste möjliga support de gånger något krånglar.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Fibio

10. Halebop

halebop logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 67 av 100 poäng.

Enastående täckning till ett rimligt pris.

Ett medelpopulärt val.

Halebop är operatören med Sveriges nöjdaste kunder 2020 och har vunnit titeln flera år i rad i Svenskt Kvalitetsindex undersökning av svenska mobiloperatörer. Man är därför ett otroligt bra val för dig som vill ha en ny mobil i Sveriges bästa mobilnät. Halebop ägs 100% av Telia, men är generellt billigare än Telia.

Halebops stora styrkor är att du får exakt samma täckning som hos Telia täckning vilket ofta kan vara ett krav om du bor i norra delarna av Sverige eller helt enkelt vill ha bästa möjliga täckning generellt. Du får även tillgång till 4G-samtal, WiFi-samtal och möjlighet att spara oanvänd surf.

Halebop kör med 0-24 månaders bindningstid och 1 månads uppsägningstid. Täckning erbjuds i Telias nät med 2G, 3G och 4G.

Halebop är en solklar vinnare för dig som skall ha en ny telefon med abonnemang och vill ha Sveriges bästa mobiltäckning.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Halebop

11. Telness

telness logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 63 av 100 poäng.

Enastående täckning och lågt pris.

Ett medelpopulärt val.

För dig som driver ett företag som finns i norra Sverige så är Telness ett riktigt bra alternativ då de erbjuder företagsabonnemang i Telias mobilnät. Tyvärr erbjuds inga abonnemang för privatpersoner.

Genom att välja Telness så får du ett av de billigaste företagsabonnemangen i Telias mobilnät men samtidigt ett av de bästa i Sverige när det kommer till support för företagskunder.

Telness är ett riktigt bra alternativ för alla som behöver ett företagsabonnemang i Telias mobilnät.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Telness

12. Tellus

tellus logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 60 av 100 poäng.

Väldigt bra täckning och låga priser.

Ett medelpopulärt val.

Tellus är väldigt nya i Sverige när det kommer till abonnemang och man utmanar riktigt fint i Tele2s mobilnät.

Som kund kan du välja mellan surfmängder upp till 100 GB och skulle surfen bli över så sparas den upp till 90 dagar. Tellus tror på nöjda kunder och har därför inte heller någon bindningstid eller uppsägningstid.

Tellus är en virtuell operatör vilket innebär att man inte har något eget nät utan hyr in sig hos Tele2 och erbjuder därmed samma täckning på 2G, 3G och 4G som Tele2 gör.

Tellus blir därför vårt toppval för dig som vill ringa billigt genom Tele2s nät och gärna vill kunna spara oanvänd surf.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Tellus

13. Katshing

katshing logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 57 av 100 poäng.

Väldigt bra täckning och låga priser.

Ovanligt val på vår sida.

Katshing är helt nya i Sverige när det kommer till mobilabonnemang och de utmanar verkligen med prisvärda mobilabonnemang.

Man erbjuder abonnemang med nonstop surf vilket innebär att när du skaffar Katshing så väljer du en surfmängd och skulle surfen ta slut så kan du surfa vidare i 1 Mbit/s månaden ut och det kostar inget extra. 1 Mbit/s räcker till det mesta med undantag för streaming i HD/4K.

Katshing är en virtuell operatör vilket innebär att man hyr in sig hos Tele2 och erbjuder därmed samma täckning på 2G, 3G och 4G som Tele2 gör.

Katshing blir därför vårt toppval för dig som vill ha ett billigt abonnemang till din mobil där det går att surfa vidare om surfen skulle ta slut.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Katshing

14. Telenor

telenor logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 53 av 100 poäng.

Väldigt bra täckning och bra priser.

Ovanligt val på vår sida.

Till skillnad från operatörerna ovan så är Telenor en jätte och nu börjar det handla snarare om kvalité och högre priser, för det är vad du får hos Telenor. Men du kan komma riktigt billigt undan ifall du är en familj och samlar alla abonnemang hos Telenor. Är ni 4 st så kostar det 269kr/mån per person, totalt 1076kr/mån för obegränsad surf och det är billigt just för fri surf.

Telenors styrka utöver deras familjeabonnemang är att de erbjuder WiFI-samtal vilket gör att man kan ringa överallt där det finns WiFi-täckning. Sedan så kan surf även användas i 41 länder.

Telenor erbjuder 2G, 3G och 4G och har aldrig någon bindningstid, däremot är uppsägningstiden 1 månad.

Telenor är därför ett bra val för dig som är ute efter obegränsad surf.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Telenor

15. Tele2

tele2 logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 50 av 100 poäng.

Väldigt bra täckning och bra priser.

Ovanligt val på vår sida.

Tele2 är välkända inom mobiltelefoni och har numera ett brett sortiment efter att ha lagt ned Comhem och lyft in tjänsterna i Tele2. Genom att välja Tele2 så får du kvalitet snarare än bara ett billigt telefonabonnemang.

Tele2s styrka är att du kan samla bredband, tv och mobiltelefoni och därmed få fördelar som extra surf eller olika rabatter.

Tele2 kör inte med bindningstid däremot så har man 1 månads uppsägningstid. Man använder sitt egna Tele2-nät för 2G, 3G och 4G.

Så för dig som vill samla alla tjänster på ett ställe så är Tele2 ett bra val.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Tele2

16. Telia

telia logo

Ingen bindningstid - Fria samtal/sms ingår!

Får av oss totalt 47 av 100 poäng.

Enastående täckning och acceptabelt pris.

Ovanligt val på vår sida.

Telia är en välkänd spelare på den svenska marknaden och man kan räkna med kvalité tackvare Telias heltäckande mobilnät. Men kvalitén är inte gratis så du kan inte räkna med det billigaste telefonabonnemanget till din mobil utan du får räkna med att betala mer hos Telia än hos andra. Tittar man på täckningen så är Telias nät bäst i norra Sverige medan i resten av landet så är det ofta bra, men ofta är konkurrenterna likvärdiga men även ibland bättre.

Vill man ha Telias täckning så kan det vara värt att kolla in Halebop & Fello som är två andra varumärken Telia driver och äger men som har lägre priser.

Telia är ett bra val för dig som bor i norra Sverige, men glöm inte att jämföra priser för deras andra varumärken.

Se täckningskarta

Se alla erbjudanden från Telia

Här ovanför så har vi jämfört de bästa mobiloperatörerna och förhoppningsvis har du nu koll på vilka billiga operatörer som kan vara ett alternativ för just dig. Här nedan kan du jämföra samtliga mobilabonnemang i en lång lista.

Jämför billiga mobilabonnemang

Billigaste mobilabonnemanget

Sorterad efter ordinarie pris & minst 1 GB surf

Mobiloperatör Abonnemang Erbjudande
My Beat
My Beat 2 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 44kr/mån i 6 mån, därefter 88kr/mån
Katshing
Katshing 2 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 47kr/mån i 2 mån, därefter 95kr/mån
Fello
Fello 2 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 47,50kr/mån i 4 mån, därefter 95kr/mån
Karma Mobil
Karma Mobil 5 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 99kr/mån (18-100% i rabatt första 2 mån)
Hallon
Hallon 4 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 49kr/mån i 3 mån, därefter 99kr/mån
Vimla
Vimla 3 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 25kr/mån i 3 mån, därefter 100kr/mån
My Beat
My Beat 4 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 55kr/mån i 6 mån, därefter 110kr/mån
Karma Mobil
Karma Mobil 10 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 139kr/mån (18-100% i rabatt första 2 mån)
Fello
Fello 7 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 72,50kr/mån i 4 mån, därefter 145kr/mån
Katshing
Katshing 6 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 72kr/mån i 2 mån, därefter 145kr/mån
Tellus
Tellus 5 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 72kr/mån i 1 mån, därefter 145kr/mån
Hallon
Hallon 8 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 74kr/mån i 3 mån, därefter 149kr/mån
Chilimobil
Chilimobil 6 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 129kr/mån i 3 mån, därefter 149kr/mån
Vimla
Vimla 8 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 40kr/mån i 3 mån, därefter 160kr/mån
Karma Mobil
Karma Mobil 15 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 169kr/mån (18-100% i rabatt första 2 mån)
My Beat
My Beat 10 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 85kr/mån i 6 mån, därefter 170kr/mån
Comviq
Comviq 8 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 175kr/mån
Halebop
Halebop 5 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 189kr/mån
Tellus
Tellus 15 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 97kr/mån i 1 mån, därefter 195kr/mån
Fello
Fello 14 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 97,50kr/mån i 4 mån, därefter 195kr/mån
Katshing
Katshing 12 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 97kr/mån i 2 mån, därefter 195kr/mån
Karma Mobil
Karma Mobil 25 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 199kr/mån (18-100% i rabatt första 2 mån)
Fibio
Fibio 6 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 199kr/mån
Tre
Tre 5 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 199kr/mån
Tele2
Tele2 3 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 199kr/mån
Telenor
Telenor 4 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 219kr/mån
Telia
Telia 2 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 219kr/mån
Vimla
Vimla 18 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 55kr/mån i 3 mån, därefter 220kr/mån
Comviq
Comviq 15 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 225kr/mån
Karma Mobil
Karma Mobil 40 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 239kr/mån (18-100% i rabatt första 2 mån)
Tellus
Tellus 30 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 122kr/mån i 1 mån, därefter 245kr/mån
Katshing
Katshing 22 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 122kr/mån i 2 mån, därefter 245kr/mån
Fello
Fello 22 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 122,50kr/mån i 4 mån, därefter 245kr/mån
Hallon
Hallon 25 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 124kr/mån i 3 mån, därefter 249kr/mån
Telenor
Telenor 10 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 269kr/mån
Comviq
Comviq 30 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 275kr/mån
Chilimobil
Chilimobil 100 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 259kr/mån i 3 mån, därefter 279kr/mån
Fibio
Fibio 20 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 279kr/mån
Tele2
Tele2 12 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 279kr/mån
Halebop
Halebop 15 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 289kr/mån
Katshing
Katshing 42 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 147kr/mån i 2 mån, därefter 295kr/mån
Karma Mobil
Karma Mobil 100 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 299kr/mån (18-100% i rabatt första 2 mån)
Hallon
Hallon 50 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 149kr/mån i 3 mån, därefter 299kr/mån
Tre
Tre 15 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 299kr/mån
Fibio
Fibio 40 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 319kr/mån
Vimla
Vimla 50 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 80kr/mån i 3 mån, därefter 320kr/mån
Telenor
Telenor 15 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 329kr/mån
Halebop
Halebop 30 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 339kr/mån
Tellus
Tellus 100 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 172kr/mån i 1 mån, därefter 345kr/mån
Chilimobil
Chilimobil Fri surf
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 299kr/mån i 3 mån, därefter 349kr/mån
Hallon
Hallon 100 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 174kr/mån i 3 mån, därefter 349kr/mån
Vimla
Vimla 100 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 87,50kr/mån i 3 mån, därefter 350kr/mån
My Beat
My Beat 60 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 175kr/mån i 6 mån, därefter 350kr/mån
Tele2
Tele2 25 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 369kr/mån
Telia
Telia 12 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 369kr/mån
Comviq
Comviq 100 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 375kr/mån
Telenor
Telenor 30 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 379kr/mån
Fibio
Fibio Fri surf
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 399kr/mån
Chilimobil
Chilimobil Viaplay & Fri surf
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 299kr/mån i 3 mån, därefter 399kr/mån
Halebop
Halebop 60 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 399kr/mån
Tre
Tre 50 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 399kr/mån
Tele2
Tele2 50 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 429kr/mån
Telenor
Telenor 75 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 449kr/mån
Telia
Telia 30 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 469kr/mån
Tre
Tre Fri surf
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 499kr/mån
Telenor
Telenor Fri surf
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 569kr/mån
Tele2
Tele2 Fri surf
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 569kr/mån
Telia
Telia Fri surf
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 609kr/mån
Uppdaterad idag 2022-01-21.
Totalt 68 erbjudanden, mellan 25kr/mån till 609kr/mån.

Jämför fler abonnemang längre upp på sidan eller välj en annan typ av abonnemang ovanför topplistan för att visa fler abonnemang och operatörer.

Topplistan ovanför är en bra start för dig som vill hitta sveriges billigaste mobilabonnemang som kan tecknas online och passar dina behov. Du finner där de populäraste abonnemangen här på sidan sorterade efter lägsta pris, men då behoven skiljer sig för de flesta så rekommenderar vi verkligen att du läser igenom hela prisjämförelsen nedanför där vi rankat mobiloperatörerna från toppen till botten för vilka som bör vara mest intressanta.

Få billigast abonnemang genom specialpriser och rabatter

För att få lägsta möjliga pris så är det viktigt att jämföra mobilabonnemang innan man väljer ett. De flesta mobiloperatörer har nämligen specielerbjudanden för nya kunder och dessa hittar man lätt genom att titta runt på vår hemsida då vi sammanställer dessa för att underlätt för dig och spara din tid.

Det finns även speciella rabatter för vissa kundgrupper och dessa och vilka krav som gäller tar vi upp här nedanför. Tänk på att de flesta mobiloperatörer utför kontroller regelbundet så skulle du välja ett studentabonnemang och sedan sluta studera så bör du hålla koll så ditt mobilabonnemang inte ändras till ett vanligt som kanske är dyrare.

Rabatt för barn kan ge ett billigt mobilabonnemang

Om det är ett barn under 18 år som skall använda mobilabonnemanget så erbjuder flertalet mobiloperatörer rabatt eller att man får mer surf för samma pris. Kravet är egentligen bara att när du beställer mobilabonnemanget så skall du uppge ditt barns personnummer och sedan får du uppge ditt eget innan du kan gå vidare. Så länge barnet sedan är under 18 år så fortsätter det rabatterade priset.

Du kan läsa mer på vår sida om barnabonnemang om dessa abonnemang och vilka mobiloperatörer som erbjuder de.

Lägre pris för studenter

För dig som är student så finns det även rabatt att hämta. Precis som för barn så fungerar den som så att antingen så blir ditt mobilabonnemang billigare eller så får du mer surf för samma pris som motsvarande vanligt mobilabonnemang. Kravet för att teckna dessa mobilabonnemang är vanligtvis att du är inskriven hos CSN.

Du kan läsa mer på vår sida om studentabonnemang och få hjälp att hitta det billigaste abonnemanget för dina behov.

Billigare pris även för seniorer

Har du fyllt 55 år så har många mobiloperatörer i Sverige valt att genom speciella mobilabonnemang för seniorer och pensionärer att ge rabatt eller mer surf. I och med att kontrollen sker genom att mobiloperatören får ut födelsedatumet från personnumret så är det enkelt att beställa dessa mobilabonnemang och man får sedan ha de kvar så länge man önskar.

Du kan läsa mer på vår sida om seniorabonnemang om dessa abonnemang och vilka mobiloperatörer som erbjuder de.

Välj ett mobilabonnemang där du kan spara surf

Ett annat knep för att sänka sina mobilabonnemangskostnader är att välja ett mobilabonnemang där det finns möjlighet att spara surf. Här gäller det dock att se upp för villkoren skiljer sig mellan operatörerna.

Det vanligaste är att man alltid får ha kvar sin sparade surf för evigt eller så klart tills man använt upp den eller avslutar sitt mobilabonnemang. Men sedan skiljer det sig mellan operatörerna vad som händer ifall man förändrar sitt mobilabonnemang.

Hos i princip alla mobiloperatörer så följer surfen med ifall du uppgraderar ditt mobilabonnemang. Men nedgraderar du ditt mobilabonnemang så nollställer många mobiloperatörer surfen.

En mobiloperatör som inte nollställer vid nedgradering är Vimla och där får du behålla surfen även när du nedgraderar (med undantag för deras 100 GB-abonnemang). Det innebär att så snart du byggt upp en pott med sparad surf så kan du nedgradera till ett billigare mobilabonnemang med mindre surf och därmed sänka dina kostnader.

Billigaste mobilabonnemang med telefon - med eller utan abonnemang?

En vanlig fråga är ifall det är lönsammare att köpa telefon med mobilabonnemang eller att köpa dessa separat. Svaret är att det beror på, men är du i behov av ett mobilabonnemang så är det oftast billigast att köpa dessa ihop.

De gånger det kan vara billigare att köpa mobil separat samt teckna ett abonnemang är ifall det är en äldre mobil som någon butik rear rejält. Det kan även vara så att det är en billig mobil under tusenlappen och då är det ofta bättre att köpa kontant än med abonnemang då operatörer fokuserar på de lite dyrare mobilerna. Men är du ute efter en nyare modell så är det nästan alltid billigast att köpa med abonnemang, i sämsta fall brukar det innebära att du får en kostnadsfri delbetalning över 24 månader och i bästa fall att du sparar några tusenlappar.

Du kan själv räkna på det genom att ta inköpspriset för mobilen och plussa ihop med ett abonnemang som du gångrar med 24 månader. Som exempel kan vi iPhone 13 med Comviq 8 GB, att köpa detta i skrivande stund skulle kosta 9795 + 175*24 = 13995 kr. Tar vi hela beloppet (13995) delat på 24 så får vi 583 kr/mån i 24 månader om vi köper separat. Dessutom måste hela summan betalas på en gång.

Hade vi istället köpt från Comviq så kostar det 495kr/mån i 24 månader, alltså sparar man 88kr/mån eller 2112 kr totalt på att köpa via Comviq. Dessutom slipper man betala hela 9795kr på en gång. Genom att byta ut siffrorna så kan du själv räkna ut vad som är billigaste sättet när du skall köpa mobilabonnemang med telefon.

Behöver du en billig telefon med mobilabonnemang? Få hjälp att hitta billigaste mobilabonnemang med mobil nedan.

Mobilerbjudanden med billiga mobilabonnemang

Priser är inklusive abonnemang med fria samtal/sms och med jämförelsepris på 24 mån.

Doro 7011

1

Pris: 149kr/mån

Samsung Galaxy A12

2

Pris: 175kr/mån

Doro 7081

3

Pris: 234kr/mån

Samsung Galaxy A52s

4

Pris: 249kr/mån

Doro 8080

5

Pris: 269kr/mån

Samsung Galaxy A32 5G

6

Pris: 269kr/mån

Sony Xperia 10 III

7

Pris: 289kr/mån

Xiaomi 11 Lite 5G NE

8

Pris: 289kr/mån

Samsung Galaxy Xcover 5

9

Pris: 299kr/mån

Apple iPhone SE (2020)

10

Pris: 329kr/mån

Apple iPhone 11

11

Pris: 375kr/mån

Samsung Galaxy S20 FE 5G

12

Pris: 379kr/mån

Apple iPhone 12 mini

13

Pris: 395kr/mån

Samsung Galaxy S21 5G

14

Pris: 395kr/mån

Apple iPhone 12

15

Pris: 399kr/mån

Sony Xperia 5 III

16

Pris: 424kr/mån

Xiaomi 11T Pro

17

Pris: 439kr/mån

Samsung Galaxy S21 FE 5G

18

Pris: 439kr/mån

Apple iPhone 13 mini

19

Pris: 459kr/mån

Apple iPhone 13

20

Pris: 495kr/mån

Sony Xperia 1 III

21

Pris: 525kr/mån

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

22

Pris: 529kr/mån

Samsung Galaxy S21+ 5G

23

Pris: 544kr/mån

Apple iPhone 13 Pro

24

Pris: 595kr/mån

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

25

Pris: 625kr/mån

Apple iPhone 13 Pro Max

26

Pris: 669kr/mån

Sony Xperia PRO-I

27

Pris: 795kr/mån

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

28

Pris: 799kr/mån
Jämför abonnemang från Chilimobil

Viaplay ingår!

Nu kan du skaffa mobilabonnemang eller bredband från Chilimobil där Viaplay film & serier ingår hela tiden.

Prova mobilabonnemanget med fri surf & Viaplay för endast 299kr/mån i 3 mån, därefter 399kr/mån.

Läs mer här

Hitta bästa mobilabonnemanget

Gör vårt enkla test och få fram ett personligt resultat med det bästa mobilabonnemanget för just dig.

Starta testet

Populäraste mobilerbjudanden

Köp Apple iPhone 12

Plats 1.

Apple iPhone 12 från Hallon med fria samtal/sms och 4 GB surf.

Visa erbjudandet


Köp Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Plats 2.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G från Tre med fria samtal/sms och 5 GB surf.

Visa erbjudandet


Köp Samsung Galaxy A52s

Plats 3.

Samsung Galaxy A52s från Comviq med fria samtal/sms och 8 GB surf.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone SE (2020)

Plats 4.

Apple iPhone SE (2020) från Hallon med fria samtal/sms och 4 GB surf.

Visa erbjudandet


Köp Samsung Galaxy S21 5G

Plats 5.

Samsung Galaxy S21 5G från Halebop med fria samtal/sms och 15 GB surf.

Visa erbjudandet


Topplistan ovan utgår från de mest beställda erbjudandena på sidan just nu.