Nummerflytt: Så här kan du flytta ditt nummer till Halebop

För de som behöver Telias täckning så är ofta Halebop bästa valet. Så hur fungerar det att flytta nummer till Halebop?

Krav för nummerflytt till Halebop

Det du behöver se till är att ditt telefonnummer som du vill flytta är registrerat på ditt personnummer samt att det inte finns någon bindningstid kvar hos din gamla operatör. Att tänka på är att det ej är möjligt att flytta fast telefonnummer till din mobil hos Halebop, du kan endast flytta mobilnummer.

Då kan du flytta ditt mobilnummer till Halebop

Uppfyller du ovanstående steg så kan du byta till ett mobilabonnemang hos Halebop samt behålla ditt nummer. För att börja bytet gå in på Halebops hemsida och beställ ett abonnemang (med eller utan mobil) och när du väl får frågan om du vill flytta ditt nummer så anger du det.

Halebop sköter nummerflytt och uppsägning åt dig

Att genomföra en nummerflytt tar minst 5 vardagar hos Halebop och när nummerporteringen är klar så säger Halebop upp din gamla mobiloperatör helt automatiskt åt dig. Så vill du flytta ett nummer till Halebop så behöver du faktiskt normalt aldrig kontakta din gamla operatör.

Byta nummer hos Halebop

Har du redan ett mobilnummer och abonnemang hos Halebop så är det enklast att beställa ett nytt mobilabonnemang hos Halebop och på så vis få ett nytt mobilnummer. Därefter säger du bara upp ditt gamla mobilabonnemang och blir av med mobilnumret du inte vill ha längre.

Kan man flytta nummer till Halebop med eSIM?

Ja, det spelar ingen roll när du vill portera ditt nummer. Ditt eSIM sägs upp hos gamla operatören och hos Halebop får du ett traditionellt SIM-kort som du sedan kan göra om till ett eSIM om du hellre vill ha det. Så att byta operatör och behålla sitt nummer är inget problem oavsett.

Kan man byta från Telia till Halebop?

Ja, inga problem eller för den delen att byta från Halebop till Telia. Även om det i grunden är samma företag så behöver en nummerportering göras i samband med de ska flytta ditt mobilabonnemang. För att påbörja processen så är det bara att beställa på Halebops hemsida.

» Läs mer på Halebops hemsida.


Se erbjudanden från Halebop:
Mobilabonnemang / Studentabonnemang

Halebop

Fria samtal/sms

WiFi-samtal & eSIM

Sveriges nöjdaste kunder

Ingen telefonsupport

Största surfmängd 60 GB


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Halebops hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556430-0142
Ägare: Telia Sverige AB

Täckningskarta
Se täckning hos Halebop

Jämför abonnemang från Vimla

Ett bra tips!

För dig som är ute efter ett billigt val med riktigt bra täckning så är Vimla det perfekta valet om du redan har en mobil du vill fortsätta använda.

Du kan spara surf (obegränsat), mina sidor gillar vi starkt och just nu får du 3 månader för 10 kr/mån på valfritt abonnemang från Vimla.

Läs mer här