Användarvillkor

Genom att använda Billigast-Fastpris.se så accepterar du följande användarvillkor.

§1

Billigast-Fastpris kan inte garantera att priserna eller erbjudandena stämmer och vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Det är på ditt ansvar att dubbelkolla innan du beställer hos en mobiloperatör/butik vilka priser och villkor som gäller innan du trycker på beställ.

Vi själva säljer inga mobilabonnemang, vi jämför dem åt dig och sedan gör du själva köpet hos butiken/mobiloperatören. Därmed blir ditt avtal med butiken/mobiloperatören och det är dit du skall vända dig vid frågor, problem eller andra funderingar.

För vissa abonnemang du beställer via vår hemsida så får vi provision. Detta medför ingen extra kostnad för dig och hjälper oss att driva sidan vidare.

§2

Billigast-Fastpris kan garantera att samtliga mobilabonnemang i Sverige inte finns på den här sidan. Vårt mål är dock att ha med de flesta mobilabonnemangen från de större mobiloperatörerna i Sverige för att jämförelserna skall vara så relevanta som möjligt för dig.

På vår sida listar vi mobiloperatörer på olika sätt, dels efter pris och dels efter rank. För att beräkna ranken så använder vi flera faktorer men där vi lägger störst vikt på populäritet och data kring vilka mobilabonnemang som beställs, men även provision från mobiloperatörerna kan påverka rank.

§3

Genom att använda sidan så godkänner du vår integritetspolicy där vi informerar om personuppgifter och cookies som används på den här webbplatsen.

§4

Dessa användarvillkor kan komma att ändras när som helst. Vi rekommenderar därför att du besöker den här sidan regelbundet. Användarvillkoren hittas alltid längst ned på alla sidor av Billigaste-Fastpris.