Om oss

Grundare och skribent, Michael Crona, på Billigaste Fastpris

Billigaste-fastpris skapades då skaparen Michael Crona ofta fick frågor från vänner om vilket mobilabonnemang man skulle skaffa och om det fanns bra erbjudanden. Så istället för att behöva svara varje person och upprepa allt gång på gång så togs Billigast Fastpris fram och samtliga artiklar skrivs idag av just Michael Crona som är något av en expert inom mobilabonnemang och bredband.

Sedan starten 2014 så har Billigaste-Fastpris växt till en av de största sajterna i Sverige på att jämföra mobilabonnemang. Numera är Billigaste-Fastpris så pass stora att vi kan erbjuda då och då unika erbjudanden på mobilabonnemang, dvs bättre erbjudanden än vad operatörerna skyltar på sina första sidor.

Billigaste-Fastpris drivs och utvecklas genom att vi får ersättning av mobiloperatörerna när någon skaffar ett mobilabonnemang. Men tillskillnad från många konkurrenter så har vi även satsat på att inkludera mobiloperatörer som inte betalar oss när någon skaffar abonnemang.

Vår målsättning är nämligen att kunna erbjuda en så bra jämförelse som möjligt med samtliga av de största mobiloperatörerna i Sverige. För oss är det dels viktigt att göra det enkelt för dig som letar efter ett mobilabonnemang och därför har vi våra topplistor som går efter pris.

Samtidigt vet vi att många efterfrågar kvalitet och därför har vi ofta betydligt mer information om mobiloperatörerna där vi tar upp olika fördelar med respektive mobiloperatör. För nej, det finns inget mobilabonnemang som är bäst och billigast för alla, alla situationer skiljer sig och det är därför vi runt om på sidorna påpekar att man bör läsa hela sidorna om man faktiskt vill komma så nära som möjligt det bästa och billigaste mobilabonnemanget för en själv.

Vår mest matnyttigaste sida är den om billigaste mobilabonnemanget och vi rekommenderar att du börjar där. Speciellt så rekommenderar vi att du läser vår relativt långa guide. När du läst igenom sidan så kan du antingen välja ett mobilabonnemang som passar eller gå vidare till specifikare sidor som t.ex. studentabonnemang. Då ser du nämligen studentpriserna samlade på en sida och har fördelarna med de olika mobiloperatörerna i huvudet, därmed är sannolikheten att du gör ett riktigt bra val betydligt högre.

Men samtidigt, skulle du göra ett val du inte är nöjd med så är det inte svårare än att byta mobiloperatör, i princip alla mobiloperatörer på vår sida har nämligen mobilabonnemang utan bindningstid. Skulle du hamna i en sådan situation så använd gärna vår sida återigen för att hitta ett bra alternativ.

Billigaste-Fastpris.se är idag en del av Crownberry AB, Org.nr: 559145-3047.