Hallon

Se erbjudanden för Hallon i November 2019 samt lär dig mer. Vi går igenom de olika abonnemangen från Hallon så du lättare kan hitta det bästa och billigaste abonnemanget.

Kampanj! Just nu har vi kampanjpriser när du beställer endast abonnemang, beställ idag och få rabatt i 3 månader!

Hallon mobilabonnemang

Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid

# Surf Typ Pris
1 4 GB Mobilabonnemang
2 8 GB Mobilabonnemang
3 25 GB Mobilabonnemang
4 50 GB Mobilabonnemang
5 100 GB Mobilabonnemang
Totalt 5 erbjudanden, mellan 49kr/mån till 174kr/mån

Erbjudanden på mobiler hos Hallon

Priser är inklusive abonnemang med fria samtal/sms och med 24 mån bindningstid.

Huawei Y6 2019

6

Från 179kr/mån

Apple iPhone 7

7

Från 289kr/mån

Apple iPhone 8

8

Från 339kr/mån

Huawei P30

9

Från 389kr/mån

Apple iPhone XR

10

Från 419kr/mån

Samsung Galaxy S10e

11

Från 449kr/mån

Samsung Galaxy S10

12

Från 509kr/mån

Samsung Galaxy Note 10

13

Från 539kr/mån

Samsung Galaxy S10+

14

Från 549kr/mån

Apple iPhone XS

15

Från 629kr/mån

Apple iPhone XS Max

16

Från 679kr/mån

Om Hallon

Hallon är bäst för dig som letar efter billiga abonnemang med fastpris vare sig du skall ha en ny mobil eller inte! Hallon erbjuder billiga abonnemang med låga utlandspriser samt gratis sms till hela världen. Surf du inte använder upp varje månad sparas så länge du har kvar abonnemanget.

3 snabba frågor och svar om Hallon

Här hittar du populära frågor och svar, vi går igenom vissa frågor mer på djupet längre ned på sidan.

💰 Vilka erbjudanden och rabatter har Hallon just nu?

📲 Vilken täckning och nät använder Hallon?

Hallon använder Tres mobilnät och har därmed samma täckning. Se Hallons täckningskarta.

👔 Erbjuder Hallon abonnemang för företag?

Ja, det gör man och de är riktigt billiga. Jämför Hallons mobilabonnemang för företag.

Hallon som operatör

Hallon är en relativt ny operatör i Sverige. Många undrar därför vem som äger Hallon och där är svaret operatören Tre. Som operatör är Hallon bra för dig som letar efter ett enkelt och billigt abonnemang.

Abonnemang hos Hallon

Hallon erbjuder abonnemang och mobilt bredband för både privatpersoner och företag. Är man privatperson så har Hallon även speciella abonnemang för dig som är senior, pensionär, student eller barn utöver de vanliga mobilabonnemangen. Se alla olika abonnemang från Hallon.

Köpa mobil hos Hallon

Hallon säljer mobiler och det till riktigt bra priser. Utbudet är inte det största men det gör det enklare för Hallon att pressa priserna och därmed erbjuda bland de billigaste priserna. När du köper mobil från Hallon så kan du göra det med vanligt abonnemang eller med abonnemang som har mer surf eller rabatt för dig som är senior, pensionär, student eller barn. Hitta en mobil hos Hallon.

Täckning hos Hallon

För de allra flesta så är täckning det viktigaste utöver pris när man väljer operatör. Vi har därför testat Hallon och i vår recension kan du läsa om täckning hos Hallon.

Vill du ha ett snabbt svar på frågan om Hallons täckning är bra eller dålig så är det korta svaret att täckningen är bra. Bor du i ett tätbebyggt område så kommer den vara riktigt bra. Vistas du däremot i skogar eller kanske bor i Norrland så skulle vi rekommendera ett mobilabonnemang i Telias nät istället. Men för alla andra så är Hallon ett riktigt bra val och värt att prova!

Skulle man sakna mottagning med Hallon någon gång så erbjuder Hallon WiFi-samtal. Det innebär att så länge det finns ett WiFi du kan använda där du är så kommer du ha täckning trots att det kanske saknas 3G/4G på platsen. Tänk dock på att WiFi-samtal bara fungerar på nyare mobiler som iPhone 6, Galaxy S7 eller nyare.

Sist men inte minst så kan vi rekommendera dig att ta en titt på följande täckningskarta för Hallon. Även om Hallon generellt har riktigt bra täckning så är det alltid värt att försäkra sig att täckningen finns och är god just där man bor.

Nät hos Hallon

Vilket nät använder Hallon då? Ja, utifrån att ägaren är Tre så är det kanske inte så svårt att räkna ut. Hallon använder givetvis Tres mobilnät vilket består av 3G och 4G, så tyvärr finns inget 2G. Det i sig innebär främst att Hallon inte kan användas i mobiler som endast har 2G.

Hallons nät stöder VoLTE som innebär att samtal kan ringas över 4G, men det kräver att man har en någorlunda ny mobil. Har man inte det så rings istället alla samtal över 3G.

När det kommer till hastighet hos Hallon så är den obegränsad. Det i sig innebär att hastigheten styrs av mobilmasterna och vad din mobil klarar av. Så skall det gå snabbt så är Hallon ett riktigt bra val.

För dig som är intresserad av frekvenser och tekniker som används så kan du se vår sida om täckning och nät hos Hallon.

Hallon.se

hallon.se kan du snabbt och enkelt beställa det du önskar. Du hittar även mina sidor där du kan göra förändringar av ditt abonnemang på ett smidigt sätt samt se fakturor, förbrukning med mera. Någon app finns tyvärr inte, så det är mina sidor som gäller.

Kontantkort hos Hallon

Vill du inte ha ett abonnemang från Hallon? Kolla då in Hallons kontantkort. De liknar abonnemangen i pris och kan köpas både i butik och hos utvalda återförsäljare, även om vi rekommenderar hallon.se främst då det oftast är billigast där och fri frakt.

Vårt omdöme av Hallon

Hallon är precis det vi önskar oss av en operatör. En enkel, smidig operatör där priserna hålls låga och täckningen är bra. Villkoren är riktigt bra, man kan spara surf och har ingen bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang.

Så hur kan Hallon vara så billiga och bra? Eftersom man är en av de nyare operatörerna på mobilmarknaden så är vår gissning att Hallon vill växa snabbt och vad är då inte bättre än ett lågt pris? Genom noggrann planering så har Hallon kunnat hålla sina egna kostnader nere och därmed erbjuda billiga abonnemang till oss kunder.

Hur bra är Hallon då? Hallon har fått fina betyg och omdömen på sajter som Trustpilot och även av oss så vi rekommenderar Hallon starkt. Se gärna vår recension av Hallon och läs vårt omdöme med betyg: 9/10. Hallon har enkelt bra täckning & mottagning i Sverige samt bra priser vilket ger ett högt betyg.

Var hittar man de bästa erbjudandena på Hallon?

Vårt mål är att de bästa erbjudandena, kampanjerna och rabatterna alltid skall finns längst upp på den här sidan för Hallon. Så letar du efter en presentkod, titta längst upp på sidan. Erbjudandena byts ut regelbundet, oftast på söndag/måndag, så ser du ett erbjudande du gillar från Hallon så rekommenderar vi att du beställer innan det försvinner.

Se erbjudanden från Hallon.

Hallon

En relativt ny operatör i Sverige som ägs av 3.

Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Hallons hemsida

Via post:
hallon
c/o HI3G Access AB
Lindhagensgatan 98
Box 30213
SE-104 25 Stockholm

Företagsuppgifter
Org.nr: 556593-4899
Ägare: HI3G Holdings AB

Täckningskarta
Se täckning hos Hallon

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här

Black friday

Nu närmar sig black friday!

Vi har därför skapat en sida där vi samlat de bästa erbjudandena från operatörerna så du enkelt kan hitta något som passar dig.

Se black friday-erbjudanden här.

Billigaste mobilen

Köp

Huawei Y6 är en av de bästa Android-mobilerna bland lågprismobilerna. Just nu kan du köpa den med fria samtal/sms och 4 GB surf för endast 179kr/mån i 24 mån.

Visa erbjudandet

Obegränsat bredband!

Köp

Skaffa det obegränsade bredbandet från Tre och bind dig i 24 månader för 399kr/mån så ingår 4G-routern Huawei B535.

Visa erbjudandet

Julerbjudade

Köp Samsung Galaxy A10

Comviqs populära julerbjudande är tillbaka och i år får du mobilen Samsung Galaxy A10 på köpet.

Visa erbjudandet