Hallon

Vi börjar med att gå igenom Hallon så du kan bilda dig en uppfattning om de är något för dig, därefter kan du enkelt jämföra abonnemang från Hallon.

Bra att veta om Hallon 2024

För dig som är på jakt efter billigaste mobilabonnemanget så är Hallon ett riktigt bra val då man är känd som den billigaste mobiloperatören av många. Lika så om du letar efter mest surf för pengarna och fria samtal och sms ingår i alla mobilabonnemang. Oavsett om du endast vill ha billigaste mobilabonnemang eller köpa med mobil så ligger Hallon allt som ofta bland de billigaste mobiloperatörerna med fina erbjudanden för nya kunder.

Fördelar med att välja Hallon utöver att de är experter på billig surf är att du kan spara upp till 100 GB surf men även att du får tillgång till Wifi-samtal. Skaffar du mobilt bredband kan du spara hela 200 GB.

Hos Hallon har du ingen bindningstid eller uppsägningtid men tänk på att telefoner som endast har 2G inte fungerar då Hallon endast har 3G, 4G och 5G eftersom Hallon använder Tres mobilnät. Har du bråttom att komma igång med Hallon så erbjuds eSIM utöver vanliga sim-kort.

Bra med Hallon

  • Samla flera mobilabonnemang under samma inlogg.
  • Erbjuder billiga mobiler ihop med abonnemang.
  • Generellt höga surfhastigheter i våra tester.

Dåligt med Hallon

  • Saknar 2G-nät vilket gör att gamla mobiler inte fungerar.
Hallon omdöme

Populärt abonnemang från Hallon

Populärt mobilerbjudande från Hallon