Hur kan man beställa ett nytt simkort hos Halebop?

Här går vi igenom möjligheter kring simkort hos Halebop. Alla SIM-kort från Halebop är av modellen trippelsim (minisim, mikrosim och nanosim), leveransen är gratis och tar 1-3 arbetsdagar. Halebop erbjuder även eSIM.

Beställ nytt simkort hos Halebop med samma nummer som idag

Ifall du har ett abonnemang eller kontantkort idag hos en annan operatör och vill ha samma nummer hos Halebop så behöver du gå in på Halebops hemsida och välja ett erbjudande och beställa. När du beställer så väljer du att numret skall flyttas till Halebop. Halebop kommer då säga upp ditt gamla abonnemang och skicka ut ett nytt gratis simkort med samma nummer som du hade hos din gamla operatör.

Om du behöver ett nytt simkort till ditt abonnemang hos Halebop

Har du idag ett abonnemang hos Halebop så kan du logga in i appen eller på mitt Halebop och gå in på "Abonnemang > Hantera SIM" och trycka på kugghjulet och beställ.

Få ett gratis startpaket med simkort från Halebop

Halebop erbjuder gratis startpaket till sitt kontantkort där ett simkort medföljer som du sätter i din mobil. Du hittar mer information om det på deras hemsida.

» Läs mer på Halebops hemsida.


Se erbjudanden från Halebop:
Mobilabonnemang / Studentabonnemang

Halebop

Fria samtal/sms

WiFi-samtal & eSIM

Sveriges nöjdaste kunder

Ingen telefonsupport

Största surfmängd 60 GB


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Halebops hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556430-0142
Ägare: Telia Sverige AB

Täckningskarta
Se täckning hos Halebop

Jämför abonnemang från Vimla

Ett bra tips!

För dig som är ute efter ett billigt val med riktigt bra täckning så är Vimla det perfekta valet om du redan har en mobil du vill fortsätta använda.

Du kan spara surf (obegränsat), mina sidor gillar vi starkt och just nu får du 3 månader för 10 kr/mån på valfritt abonnemang från Vimla.

Läs mer här