Comviq

Se erbjudanden för Comviq i November 2019 samt lär dig mer. Vi går igenom de olika abonnemangen från Comviq så du lättare kan hitta det bästa och billigaste abonnemanget.

Comviq mobilabonnemang

Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid

# Surf Typ Pris
1 5 GB Mobilabonnemang
2 10 GB Mobilabonnemang
3 20 GB Mobilabonnemang
4 40 GB Mobilabonnemang
Totalt 4 erbjudanden, mellan 145kr/mån till 295kr/mån

Erbjudanden på mobiler hos Comviq

Priser är inklusive abonnemang med fria samtal/sms och med 24 mån bindningstid.

Samsung Galaxy A10

5

Från 195kr/mån

Sony Xperia 10

6

Från 335kr/mån

Huawei P30 Lite

7

Från 335kr/mån

Apple iPhone 7

8

Från 345kr/mån

Huawei P30

9

Från 345kr/mån

Samsung Galaxy A50

10

Från 345kr/mån

Huawei P20 Pro

11

Från 395kr/mån

Sony Xperia 5

12

Från 395kr/mån

Apple iPhone 8

13

Från 415kr/mån

Samsung Galaxy A80

14

Från 445kr/mån

Apple iPhone 8 Plus

15

Från 445kr/mån

Apple iPhone XR

16

Från 450kr/mån

Huawei P30 Pro

17

Från 475kr/mån

Samsung Galaxy S10+

18

Från 495kr/mån

Samsung Galaxy S10

19

Från 495kr/mån

Sony Xperia 1

20

Från 495kr/mån

Apple iPhone 11

21

Från 495kr/mån

Samsung Galaxy S10e

22

Från 525kr/mån

Samsung Galaxy Note 10

23

Från 525kr/mån

Samsung Galaxy Note 10+

24

Från 585kr/mån

Apple iPhone XS

25

Från 595kr/mån

Apple iPhone 11 Pro

26

Från 645kr/mån

Apple iPhone 11 Pro Max

27

Från 695kr/mån

Om Comviq

Comviq är bäst för dig som vill ha en ny mobil.

3 snabba frågor och svar om Comviq

Här hittar du populära frågor och svar, vi går igenom vissa frågor mer på djupet längre ned på sidan.

📲 Vilken täckning och nät använder Comviq?

Comviq använder Tele2s mobilnät vilket innebär att täckningen är den samma som med Tele2. Se Comviqs täckningskarta.

🏆 Är Comviq bra eller dåligt?

Comviq är en riktigt bra operatör med låga priser och bra täckning. Comviq är riktigt bra val för dig som vill ha en ny mobil till ett billigt pris.

Comviq som operatör

Comviq är förmodligen Sveriges äldsta lågprisoperatör och man gör det än idag riktigt bra. Kollar man på endast abonnemang så är Comviq med i toppen på de billigaste abonnemangen. Samma är det ifall man kollar på mobil + abonnemang där Comviq generellt ligger på topp 3 billigast.

Abonnemang hos Comviq

Comviq erbjuder bara mobilabonnemang och det för privatpersoner. Är man privatperson så finns abonnemang med mer surf och/eller rabatt för dig som är senior, pensionär, student eller barn. Se alla olika abonnemang från Comviq.

Köpa mobil hos Comviq

Comviq säljer mobiler och man har ett ganska stort utbud. Och när de kommer till priser så är det väldigt ofta att Comviq är billigast, man ligger helt klart på topp 3 i vår generella analys. Hitta en mobil hos Comviq.

Täckning hos Comviq

För de allra flesta så är täckning det viktigaste utöver pris när man väljer operatör. Vi har därför testat Comviq för att se hur täckningen är.

Och täckningen hos Comviq är väldigt bra, vilket kanske inte är så konstigt med lite högre priser, då har man ju pengar att satsa på kvalité. Bor du i ett tätbebyggt område så kommer täckningen vara riktigt bra. Men du kommer även märka att täckningen hos Comviq är oväntat bra utanför tätbebyggda ställen och t.om. fungerar ganska bra i Norrland.

Skulle du sakna mottagning med Comviq eller har dålig täckning någon gång så erbjuder Comviq WiFi-samtal. Det innebär att så länge det finns ett WiFi du kan använda där du är så kommer du ha täckning hos Comviq trots att det kanske saknas 2G/3G/4G på platsen. Tänk dock på att WiFi-samtal bara fungerar på nyare mobiler som iPhone 6, Galaxy S7 eller nyare.

Sist men inte minst så kan vi rekommendera dig att ta en titt på följande täckningskarta för Comviq. Även om Comviq generellt har riktigt bra täckning så är det alltid värt att försäkra sig att täckningen finns och är god just där man bor.

Nät hos Comviq

Vilket nät använder Comviq då? Man ägs av Tele2 och använder därför deras mobilnät som består av 2G, 3G och 4G. Det i sig ger förutsättningar för riktigt god täckning.

Comviqs nät stöder även VoLTE som innebär att samtal kan ringas över 4G, men det kräver att man har en någorlunda ny mobil. Har man inte det så rings istället alla samtal över 3G eller 2G.

När det kommer till hastighet hos Comviq så är den obegränsad. Det i sig innebär att hastigheten styrs av mobilmasterna hos Comviq och vad din mobil klarar av. Så skall det gå snabbt så är Comviq ett riktigt bra val.

För dig som är intresserad av frekvenser och tekniker som används så kan du se vår sida om täckning och nät hos Comviq.

Comviq.se

comviq.se kan du snabbt och enkelt beställa det du önskar. Du hittar även mina sidor där du kan göra förändringar av ditt abonnemang på ett smidigt sätt samt se fakturor, förbrukning med mera. Föredrar du en app så finns även det att hämta i Google Play eller AppStore och i appen kan du göra i princip samma saker som på mina sidor.

Vårt omdöme av Comviq

Comviq är lite av vår favorit vid köp av ny mobil. Man erbjuder bland de lägsta priserna ofta och täckningen är bra. Villkoren i övrigt är bra och möjlighet att spara surf finns på det större abonnemangen.

Så hur kan Comviq vara så bra? Comviq är en lågprisoperatör och behöver därför stå upp på mot konkurrenterna. Man har därför lagt mycket fokus på att erbjuda de billigaste mobilerna ihop med abonnemang och lyckats väldigt bra.

Hur bra är Comviq då? Analyserar man olika omdömen ute på nätet så ser man ganska blandade omdömen, men vår analys visar att de flesta trots allt är nöjda med Comviq och rekommenderar de. När man beställer så bör man dock göra det på comviq.se så man har full kontroll på priser.

Så vårt betyg för Comviq blir 7/10. Comviq är ett av de bästa valen vid köp av ny mobil. Det vi inte gillar riktigt är att priserna när man endast vill ha ett abonnemang är något högre än t.ex. Hallon samt att man inte kan spara surf på samtliga abonnemang.

Var hittar man de bästa erbjudandena på Comviq?

Vårt mål är att de bästa erbjudandena, kampanjerna och rabatterna alltid skall finns längst upp på den här sidan för Comviq. Erbjudandena byts ut regelbundet, oftast på söndag/måndag, så ser du ett erbjudande du gillar från Comviq så rekommenderar vi att du beställer innan det försvinner.

Se erbjudanden från Comviq.

Comviq

Comviq startades 1981 och är en del av mobiloperatören Tele2.

Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Comviqs hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556267-5164
Ägare: Tele2 Sverige

Täckningskarta
Se täckning hos Comviq

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här

Black friday

Nu närmar sig black friday!

Vi har därför skapat en sida där vi samlat de bästa erbjudandena från operatörerna så du enkelt kan hitta något som passar dig.

Se black friday-erbjudanden här.

Billigaste mobilen

Köp

Huawei Y6 är en av de bästa Android-mobilerna bland lågprismobilerna. Just nu kan du köpa den med fria samtal/sms och 4 GB surf för endast 179kr/mån i 24 mån.

Visa erbjudandet

Obegränsat bredband!

Köp

Skaffa det obegränsade bredbandet från Tre och bind dig i 24 månader för 399kr/mån så ingår 4G-routern Huawei B535.

Visa erbjudandet

Julerbjudade

Köp Samsung Galaxy A10

Comviqs populära julerbjudande är tillbaka och i år får du mobilen Samsung Galaxy A10 på köpet.

Visa erbjudandet