Vilka betalsätt utöver e-faktura & autogiro har Halebop?

Först och främst så har vi fått frågan "var kan jag se min faktura hos Halebop?" och den hittar du på mitt Halebop hos Halebop efter att du loggat in.

Betalsätt hos Halebop

När det kommer till betalningar så erbjuder erbjuder Halebop betalsätten e-faktura och vanlig faktura som du kan betala via bankgiro. För att aktivera e-faktura så loggar du in på din internetbank och söker upp Halebop under e-fakturor och väljer att aktivera. Därefter kommer kommande fakturor att dyka upp i internetbanken och du kan därmed enkelt betala din faktura från Halebop genom att godkänna den.

Autogiro hos Halebop

Autogiro är ett annat klassiskt sätt att betala för Halebop. Du kan ansöka om autogiro via blankett för ditt Halebop så att fakturorna betalas automatiskt. Du hittar blanketten på Halebops hemsida.

Dyr pappersfaktura

Har du pappersfaktura så tillkommer en fakturaavgift på 49 kr/faktura så vi rekommenderar att du byter till e-faktura eller autogiro.

Få fakturan som SMS hos Halebop

Är du på resande fot och har glömt fakturan så kan vi även tipsa om att man kan smsa till 4433 ordet "Faktura" så får du alla detaljer i ett sms så du kan betala din faktura.

Kan man betala sin faktura från Halebop via Swish?

Nej, det går inte.

» Läs mer på Halebops hemsida.


Se erbjudanden från Halebop:
Mobilabonnemang / Studentabonnemang

Halebop

Fria samtal/sms

WiFi-samtal & eSIM

Sveriges nöjdaste kunder

Ingen telefonsupport

Största surfmängd 60 GB


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Halebops hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556430-0142
Ägare: Telia Sverige AB

Täckningskarta
Se täckning hos Halebop

Jämför abonnemang från Vimla

Ett bra tips!

För dig som är ute efter ett billigt val med riktigt bra täckning så är Vimla det perfekta valet om du redan har en mobil du vill fortsätta använda.

Du kan spara surf (obegränsat), mina sidor gillar vi starkt och just nu får du 3 månader för 10 kr/mån på valfritt abonnemang från Vimla.

Läs mer här