Halebop uppsägningstid & bindningstid

Hos Halebop så är det möjligt att köpa abonnemang både med och utan bindningstid. Det vanligaste är att du inte har någon bindningstid ifall du endast tecknat ett mobilabonnemang medan har du köpt med mobil så är bindningstiden 0, 12 eller 24 månader.

Uppsägningstid 1 mån

En månads uppsägningstid gäller alltid för abonnemang hos Halebop vilket innebär att du får betala för 1 månad till ifall du säger upp ditt abonnemang.

Se bindningstid i appen

Är du osäker på vilken bindningstid du har så är det mycket enkelt att kontrollera. För att kontrollera bindningstiden så laddar du endast ned Halebops app och därefter är det bara att logga in, där kan du enkelt se hur lång bindningstid du har.

Delbetalning kan vara längre

Notera att det är möjligt hos Halebop att delbetala mobilen över 36 månader, men att bindningstiden fortfarande är 24 månader på ditt mobilabonnemang. Det innebär att efter 24 månader så har du möjlighet att byta operatör eller förlänga ditt abonnemang hos Halebop, men du kommer då att fortsätta betala för själva mobilen i 12 månader till såvida du inte väljer att betala av resterade månader i klump. Tänk dock på att om du byter operatör så blir du av med oanvänd surf som sparats. Att betala av hela delbetalningen i klump av mobilen är möjligt men kräver att du kontaktar kundtjänst via chatten.Så här kan du säga upp abonnemang hos Halebop.

» Läs mer på Halebops hemsida.


Se erbjudanden från Halebop:
Mobilabonnemang / Studentabonnemang

Halebop

Fria samtal/sms

WiFi-samtal & eSIM

Sveriges nöjdaste kunder

Ingen telefonsupport

Största surfmängd 60 GB


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Halebops hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556430-0142
Ägare: Telia Sverige AB

Täckningskarta
Se täckning hos Halebop

Jämför abonnemang från Vimla

Ett bra tips!

För dig som är ute efter ett billigt val med riktigt bra täckning så är Vimla det perfekta valet om du redan har en mobil du vill fortsätta använda.

Du kan spara surf (obegränsat), mina sidor gillar vi starkt och just nu får du 3 månader för 10 kr/mån på valfritt abonnemang från Vimla.

Läs mer här