Vimla

Se erbjudanden för Vimla i November 2019 samt lär dig mer. Vi går igenom de olika abonnemangen från Vimla så du lättare kan hitta det bästa och billigaste abonnemanget.

Kampanj! Beställ idag så får du November månad gratis, därefter får du 50% rabatt i hela 3 månader!

Vimla mobilabonnemang

Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid

# Surf Typ Pris
1 3 GB Mobilabonnemang
2 8 GB Mobilabonnemang
3 18 GB Mobilabonnemang
4 50 GB Mobilabonnemang
5 100 GB Mobilabonnemang
Totalt 5 erbjudanden, mellan 50kr/mån till 175kr/mån

Om Vimla

Vimla är bäst för dig som redan har en mobil och bara vill ha ett nytt billigt mobilabonnemang. Du får obegränsad surf i långsam hastighet om surfen tar slut! Surf som du inte använder upp sparas upptill ett helt år.

3 snabba frågor och svar om Vimla

Här hittar du populära frågor och svar, vi går igenom vissa frågor mer på djupet längre ned på sidan.

💰 Vilka erbjudanden och rabatter har Vimla just nu?

📲 Vilken täckning och nät använder Vimla?

Vimla använder Telenors mobilnät och har därmed samma täckning. Se Vimlas täckningskarta.

🏆 Är Vimla bra eller dåligt?

Vimla är en riktigt bra operatör med låga priser och bra täckning. Läs en recension av Vimla.

Vimla som operatör

Vi har testat Vimla som ägs av Telenor under flera år och mycket har hänt sedan starten 2014. Men som en billig och bra mobiloperatör så har Vimla fungerat mycket bra. Vimla utmärker sig genom att ha ett forum där medlemmar kan ge förslag på ideér.

En idé som införts var att spara surf. Så numera kan man spara 100 GB surf upptill 1 år och inte nog med det, nedgraderar du ditt abonnemang så behåller du surfen.

Något annat som utmärker sig med Vimla är att det är den enda operatören i Sverige som vi känner till där man kan betala månadsavgiften på abonnemanget med American Express. Utöver det så går det att betala med VISA, Mastercard, autogiro, faktura och längre fram e-faktura.

För dig som är förälder så är Vimla även ett riktigt bra val för dig som har barn. Abonnemangen är bland de billigast och dessutom finns kostnadskontroll vilket innebär om du aktiverar det att ditt barn aldrig kan gå över månadsavgiften.

Abonnemang hos Vimla

Vimla erbjuder abonnemang för privatpersoner. Man har även speciella mobilabonnemang för dig som är senior, pensionär, student eller barn. Se alla olika abonnemang från Vimla.

Köpa mobil hos Vimla

Tyvärr så säljer Vimla inga mobiler utan behöver man en ny så får man köpa den kontant. Är man nöjd med Vimla på alla punkter förutom denna och absolut inte vill köpa kontant så kan vi rekommendera Telenor där man kan köpa mobil. Telenor äger Vimla så täckning och nät kommer fungera på samma sätt som med Vimla.

Täckning hos Vimla

För de allra flesta så är täckning det viktigaste utöver pris när man väljer operatör. Vi har därför testat Vimla för att se hur täckningen är.

Och täckningen hos Vimla är väldigt bra med tanke på deras låga priser. Bor du i ett tätbebyggt område så kommer den vara riktigt bra. Men även om du bor utanför tätbebyggda områden och kanske vistas mycket i skog eller i delar av Norrland så är täckningen ganska bra. Så Vimla är ett riktigt bra val och värt att prova enligt oss!

Sist men inte minst så kan vi rekommendera dig att ta en titt på följande täckningskarta för Vimla. Även om Vimla generellt har riktigt bra täckning så är det alltid värt att försäkra sig att täckningen finns och är god just där man bor.

Nät hos Vimla

Vilket nät använder Vimla då? Vimla använder Telenors 2G, 3G och 4G-nät.

Då Vimla ännu inte stöder VoLTE så kopplar mobilen om sig till 3G eller 2G vid samtal. Det innebär att hamnar man på 2G så kan man inte surfa hos Vimla under samtalet. Är detta viktigt så kan man låsa sin mobil till 3G i inställningarna.

När det kommer till hastighet hos Vimla så är den obegränsad. Det i sig innebär att hastigheten styrs av mobilmasterna Vimla använder och vad din mobil klarar av. Så skall det gå snabbt så är Vimla ett riktigt bra val.

För dig som är intresserad av frekvenser och tekniker som används så kan du se vår sida om täckning och nät hos Vimla.

Vimla.se

vimla.se kan du snabbt och enkelt beställa det du önskar. Du hittar även mina sidor där du kan göra förändringar av ditt abonnemang på ett smidigt sätt samt se fakturor, förbrukning med mera. Föredrar du en app så finns även det att hämta i Google Play eller AppStore och i appen kan du göra i princip samma saker som på mina sidor.

Vårt omdöme av Vimla

Vimla är lite av en drömoperatör för oss där man har möjlighet att påverka hur de utvecklas. För de som inte önskar detta så är Vimla även då ett perfekt val då vi får förutsätta att de som påverkar gör det i rätt riktning. Som det ser ut nu så är Vimla det bästa valet i balans mellan pris och täckning av lågprisoperatörerna enligt oss. Villkoren hos Vima är även de riktigt bra, man kan spara surf och har ingen bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang.

Så hur kan Vimla vara så billiga och bra? Precis som sin konkurrent Hallon så är man väldigt nya på svenska marknaden och vill ha kunder, då har man helt enkelt valt utmana genom lågt pris är vår gissning. Genom noggrann planering så har Vimla kunnat hålla sina egna kostnader nere och därmed erbjuda billiga abonnemang till oss kunder.

Hur bra är Vimla då? Vimla har fått fina betyg och omdömen på sajter som Trustpilot och även av oss så vi rekommenderar Vimla. Se gärna vår recension av Vimla och läs vårt omdöme med betyg: 8/10. Vimla har helt enkelt en riktig bra balans mellan god täckning och lågt pris vilket ger ett högt betyg.

Var hittar man de bästa erbjudandena på Vimla?

Vårt mål är att de bästa erbjudandena, kampanjerna och rabatterna alltid skall finns längst upp på den här sidan för Vimla. Erbjudandena byts ut regelbundet, oftast på söndag/måndag, så ser du ett erbjudande du gillar från Vimla så rekommenderar vi att du beställer innan det försvinner.

Se erbjudanden från Vimla.

Vimla

Vimla startades 2014 och drivs från Telenors nya huvudkontor i Solna.

Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Vimlas hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556421-0309
Ägare: Telenor Sverige AB

Täckningskarta
Se täckning hos Vimla

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här

Black friday

Nu närmar sig black friday!

Vi har därför skapat en sida där vi samlat de bästa erbjudandena från operatörerna så du enkelt kan hitta något som passar dig.

Se black friday-erbjudanden här.

Billigaste mobilen

Köp

Huawei Y6 är en av de bästa Android-mobilerna bland lågprismobilerna. Just nu kan du köpa den med fria samtal/sms och 4 GB surf för endast 179kr/mån i 24 mån.

Visa erbjudandet

Obegränsat bredband!

Köp

Skaffa det obegränsade bredbandet från Tre och bind dig i 24 månader för 399kr/mån så ingår 4G-routern Huawei B535.

Visa erbjudandet

Julerbjudade

Köp Samsung Galaxy A10

Comviqs populära julerbjudande är tillbaka och i år får du mobilen Samsung Galaxy A10 på köpet.

Visa erbjudandet