Vimla

Vi börjar med att gå igenom Vimla så du kan bilda dig en uppfattning om de är något för dig, därefter kan du enkelt jämföra abonnemang från Vimla.

Bra att veta om Vimla 2024

Många kallar Vimla för bästa lågprisoperatör för dig som är på jakt efter ett abonnemang till din mobil. Vi kan bara säga att vi håller! Om du redan har en mobil eller tänker köpa en separat så är Vimla ett mycket bra val ifall du letar efter ett riktigt trevligt mobilabonnemang med lågt pris som bara fungerar och där du aldrig behöver göra något.

Vimla är nästan lika billiga som Hallon och enligt oss så har man bättre täckning vilket gör Vimla till ett otroligt bra val. Utöver detta så sparas oanvänd surf i obegränsad tid och mängd, vilket är unikt för Vimla.

Gillar du att surfa snabbt? Då skall du veta att Vimla bland lågprisoperatörna har den högsta maxhastigheten på sitt 5G och faktiskt helt obegränsat om du är uppkopplad mot 4G. En annan fördel är att du kan surfa inom EU utan extra kostnad och villkoren är väldigt generösa jämfört med många andra operatörer. Hos Vimla har du ingen uppsägningtid eller bindningstid.

Bra med Vimla

  • Snabb surf på 5G och obegränsad hastighet på 4G.
  • Få 10 kr rabatt för varje extra abonnemang.
  • Oanvänd surf sparas i obegränsad tid.

Dåligt med Vimla

  • Saknar abb med fri surf vilket kan vara viktigt för vissa.
Vimla omdöme

Populärt abonnemang från Vimla