Köpa Halebop abonnemang: Butik / Återförsäljare

Abonnemang från Halebop kan köpas i utvalda butiker som Elgiganten men räkna då med att du får betala startavgift och inte alltid kan ta del av kampanjpriserna som finns på Halebops hemsida.

Funderar du på att skaffa ett Halebop-abonnemang? Läs mer nedan så förstår du snabbt varför det är ett av Sveriges populäraste alternativ.

Du köper Halebop till bra pris online

Det är enkelt att beställa ett Halebop-abonnemang på deras hemsida och genom att göra det så kan du vara säker på att du får bra priser. Du behöver bara fylla i dina uppgifter så får du sim-kortet och eventuell mobil hemskickad gratis inom 1-3 arbetsdagar. Vill du flytta ditt nummer så anger du det vid beställning så tar Halebop hand om nummerflytten, du behöver inte ens kontakta din gamla operatör!

Fria samtal/sms

Med ett Halebop-abonnemang får du surf, fria samtal och sms. Halebop erbjuder surf mellan 2 GB surf upp till hela 100 GB surf. Halebop erbjuder även mobiler.

Spara oanvänd surf

Med Halebop kan du spara surf på utvalda abonnemang. Det gör att Halebop är ett perfekt val för dig som förbrukar olika mycket surf månad för månad.

Ingen bindningstid

Det finns ingen bindningstid på ett Halebop-abonnemang om du köper utan mobil, detta innebär att du kan säga upp ditt abonnemang när som helst. Om du vill byta till ett annat abonnemang från Halebop går det också bra. Då behöver du bara logga in på ditt konto och göra dina ändringar där.

Extra surfsim & kontantkort

Det går bra att kombinera ett mobilabonnemang med andra tjänster från Halebop, som till exempel extra surfsim. Har du ett kontantkort så kan du fylla på det hos Coop, ICA och andra återförsäljare.

Behöver du ett startpaket så ska du beställa på hemsidan så får du det på köpet när du beställer kontantkortet. Tänk på att Halebops kontantkort fungerar så att det gäller i 30 dagar från påfyllning eller köp, för extra trygghet rekommenderar vi att du väljer ett abonnemang så du alltid kan nå ditt barn och få svar på meddelanden du skickar.

Telias mobilnät

När det kommer till vanliga frågor så är en av de vanligaste vilken täckning Halebop har och Halebop använder Telia och deras nät vilket innebär bra täckning i hela Sverige. Du hittar täckningskartan på Halebops sida.

Support

Bra kundtjänst via chatt är också något som kunder uppskattar hos Halebop, det går snabbt och smidigt att få hjälp med frågor eller problem. De har öppet alla dygnet runt. Mycket går även göra själv via mina sidor.

Beställ idag

Så tveka inte, beställ ett abonnemang från Halebop idag! Du får många GB surf till lågt pris i Telias nät och kan spara surf vilket gör det ännu billigare samtidigt som du kan välja mellan många olika surfmängder. Att beställa på hemsidan är lätt och Halebop hjälper dig att flytta ditt nummer helt gratis om du vill det.

Med Halebops mobilabonnemang och kontantkort så kan du räkna med att bli nöjd, priser är låga och du har alltid fria samtal och sms så du behöver bara välja surfmängd. Skulle du inte vara nöjd så har du ingen bindningstid om du köpt utan mobil och kan byta direkt.

» Läs mer på Halebops hemsida.


Se erbjudanden från Halebop:
Mobilabonnemang / Studentabonnemang

Halebop

Fria samtal/sms

WiFi-samtal & eSIM

Sveriges nöjdaste kunder

Ingen telefonsupport

Största surfmängd 60 GB


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Halebops hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556430-0142
Ägare: Telia Sverige AB

Täckningskarta
Se täckning hos Halebop

Jämför abonnemang från Vimla

Ett bra tips!

För dig som är ute efter ett billigt val med riktigt bra täckning så är Vimla det perfekta valet om du redan har en mobil du vill fortsätta använda.

Du kan spara surf (obegränsat), mina sidor gillar vi starkt och just nu får du 3 månader för 10 kr/mån på valfritt abonnemang från Vimla.

Läs mer här