Singles Day 2024 » Mobilabonnemang, bredband och mobil

Singles day & week 2024
Köp mobiltelefon, mobilabonnemang eller bredband

Här samlar vi alla Singlarnas dag-erbjudanden för 2024 inom mobilabonnemang, bredband och mobiler (med abonnemang).

Listan kommer uppdateras löpande och erbjudanden kan dyka upp både före och under Singles day medan vissa butiker kör "Singles week" mellan 6:e November - 12:e November. Singlarnas dag är Kinesiska motsvarigheten till Black Friday och du kan räkna med riktigt vassa erbjudanden som mycket väl kan vara bättre än de på Black Friday då Singles Day-erbjudandena normalt endast gäller under den 11:e November vilket gör att operatörerna kan göra de extra bra och saftiga.

Förra året så gick erbjudandena väldigt snabbt och vissa erbjudanden tog slut så vårt råd är att beställa först och fundera sen. Du har ju alltid ångerrätt på 14 dagar och det är tråkigt att missa ett bra erbjudande! För att listan skall vara välfylld så har vi även valt ut de bästa vanliga erbjudandena.

Hjälp oss! Vet du något erbjudande som saknas? Skicka det till [email protected] så publicerar vi det här på sidan så snart vi hinner.

Jämför abonnemang från Vimla

Ett bra tips!

För dig som är ute efter ett billigt val med riktigt bra täckning så är Vimla det perfekta valet om du redan har en mobil du vill fortsätta använda.

Du kan spara surf (obegränsat), mina sidor gillar vi starkt och just nu får du 3 månader för 10 kr/mån på valfritt abonnemang från Vimla.

Läs mer här