Bästa och billigaste mobilabonnemang för familjer

De flesta större mobiloperatörer erbjuder rabatter när man tecknar familjeabonnemang. För att hjälpa dig hitta det billigaste mobilabonnemanget för familjer så har vi gått igenom operatörerna. Läs om deras styrkor och svagheter och skaffa det billigaste familjeabonnemanget för era behov och börja spara pengar.

Hallon

1. Hallon familj

Betyg:
93/100

Det viktigaste

 • Bäst i test för februari 2024: Bästa billiga familjeabonnemang.
 • Testa billigaste mobilabonnemanget från 9 kr per månad.
 • 5-100 GB surf varje månad.
 • Alltid fria samtal och sms.
 • Se täckningskarta.

Varför du bör välja Hallon

Hallon är kända för att vara den billiga mobiloperatören och även när det kommer till billiga mobilabonnemang för familjen så är man ett riktigt bra val. Men det finns en stor fallgrop och det är att det inte passar för alla då surfen är delad över alla abonnemang.

Det innebär att har du ett huvudabonnemang med 100 GB så kan samtliga tillsammans bara använda 100 GB och ett problem som uppstår är att någon kan använda upp all surf själv och då blir samtliga i familjen utan surf resten av månaden.

Men är man exempelvis två så kan det vara prisvärt att ta ett 100 GB-abonnemang och dela på. Det innebär att du betalar 359 + 89 = 448 kr per månad och har då två mobilnummer med 50 GB surf var. Därmed är månadskostnaden 224 kr per person och abonnemang för 50 GB - det kan jämföras mot att billigaste 50 GB-abonnemang idag kostar 309 kr/mån, dvs 618 kr/mån för två separata abonnemang. Så det ger en besparning på 190 kr per månad i detta scenario.

Så överväger du familjeabonnemang hos Hallon så bör du beakta att surfen är delad, beroende på vilka extra användare du tänkt ha så kan det ställa till med problem. Men är det lugnt, så är det enkelt att komma igång. Teckna ett huvudabonnemang och därefter lägger du till extra användare på mina sidor enkelt.

I övrigt så är det enkelt att byta från Hallon om den delade surfen blir ett problem. Hallon har nämligen ingen bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang. Så fungerar inte konceptet med delad surf kan familjen byta till en operatör där alla har egen surf.

Hallon blir vårt toppval för familjer där alla medlemmar kan hantera den delade surfmängden.

Fördelar

 • Oerhört billigt ifall man har låga surfbehov.
 • Surfmängden kan uppgraderas när man vill på mina sidor.

Nackdelar

 • Delad surfmängd är inte för alla.
Comviq

2. Comviq familj

Betyg:
77/100

Det viktigaste

 • Testa billigaste mobilabonnemanget från 115 kr per månad.
 • 2-100 GB surf varje månad.
 • Alltid fria samtal och sms.
 • Se täckningskarta.

Varför du bör välja Comviq

Comviq är en välkänd spelare i Sverige och erbjuder familjeabonnemang likt sina konkurrenter. Oavsett om du behöver en ny mobil eller inte så är Comviq ett bra val och man finns i Tele2s nät då man ägs av Tele2. Det innebär att du har tillgång till 2G, 3G, 4G och 5G.

För familjer som behöver mellan-mycket surf så är Comviq ett utmärkt val. För två familjemedlemmar som vill ha 40 GB/mån så kostar det 440 kr och något billigare val finns inte i vår jämförelse som du kan se. Som max kan ni vara 8 användare totalt.

Något som även är bra är att man med Comviq kan spara oanvänd surf vilket innebär att varje familjemedlem har möjlighet att spara upp till 40 GB surf och därmed i teorin kunna ha hela 80 GB surf att använda.

Har man familj även i utlandet så kan varje familjeabonnemang ringa 250 minuter till utlandet om landet man ringer till ingår i de 41 länder som går att hitta på Comviqs hemsida. Så sammanlagt är Comviq ett ypperligt val för alla familjer som behöver mellan-mycket surf.

Att tänka på är Comviq har 24 månaders bindningstid ifall du köper med en ny mobil. Själva mobilen kan du välja att delbetala över 24 eller 36 månader däremot. Köper du utan mobil på Comviqs hemsida så slipper du däremot bindningstid.

Comviq är vårt toppval för familjer som vill ha ett billigt familjeabonnemang och använder mellan-mycket surf.

Fördelar

 • Billigaste valet för de som behöver mellan-mycket surf.
 • Utlandsminuter som ingår kan vara väldigt värdefulla.

Nackdelar

 • Endast en surfmängd att välja på, 40 GB.
Tele2

3. Tele2 familj

Betyg:
73/100

Det viktigaste

 • Testa billigaste mobilabonnemanget från 269 kr per månad.
 • 5 GB surf till fri surf varje månad.
 • Alltid fria samtal och sms.
 • Se täckningskarta.

Varför du bör välja Tele2

Tele2 som även äger Comviq har likt Comviq familjeabonnemang. Men när Comviq har satsat på att ha en surfpott så har Tele2 satsat på hastighetsabonnemang. Det innebär att familjemedlemmar alltid har fri surf men att hastigheten begränsas.

I Tele2s fall så kostar det billigaste abonnemanget ”obegränsad snabb” 399 kr per månad och ger en maxhastighet på 100 Mbit/s. 100 Mbit/s duger till allt och är standardhastigheten på mobilabonnemang i Sverige. Att lägga till användare kostar 199 kr/mån och ni kan max vara 7 personer.

Väljer man att ta ”obegränsad snabbare” för en hundring mer så får man en maxhastighet på 250 Mbit/s vilket kan märkas om man laddar ned stora saker som exempelvis appar men troligen inte annars. Det positiva är dock att man får 1000 utlandsminuter och utöver EU/EES även 26 länder i världen där surf kan användas utan extra kostnad.

Det snabbaste abonnemanget heter ”obegränsad snabbast” och saknar maxhastighet, så där är det din mobil + masten som avgör hur snabbt det kan gå. Utöver det i de förra abonnemangen så ingår även streamingpaketet film & serier samt abonnemang för smartwatch, vilket gör det superprisvärt om du behöver dessa tjänster.

Likt de flesta andra operatörer så kan du skaffa familjeabonnemanget utan bindningstid hos Tele2 och uppsägningstiden är på en månad. Har du fler tjänster hos Tele2 kan du även ta del av samlingsrabatt vilket gör det ännu mer prisvärt.

Tele2 blir vårt toppval för familjer där alla vill ha fri surf till ett riktigt bra pris.

Fördelar

 • Obegränsat snabbast är oerhört prisvärt om du gillar streaming och har en smartwatch.
 • Obegränsat snabb är billigaste val för familjer där alla vill ha fri surf.

Nackdelar

 • Det finns inte familjeabonnemang med surfpotter.
Tre

4. Tre familj

Betyg:
70/100

Det viktigaste

 • Testa billigaste mobilabonnemanget från 199 kr per månad.
 • 5 GB surf till fri surf varje månad.
 • Alltid fria samtal och sms.
 • Se täckningskarta.

Varför du bör välja Tre

Tre var först med 3G i Sverige när man startade upp i Sverige och har därefter alltid varit en törstig utmanare. På senare tid har man gått oerhört starkt för att ta fram de bästa familjeabonnemangen och man har lyckats riktigt bra enligt oss.

En stor fördel med Tre är att alla har sin egen surf. Det innebär att en enskild familjemedlem inte kan ta slut på surfen för alla. Men när det kommer till Tre så rekommenderar vi främst att man väljer deras fri surf-abonnemang då det ger störst prisvärde. Värt att notera är att extra användare får 100 GB varje månad, medan huvudabonnemanget har helt fri surf.

Väljer du 20 GB surf eller fri surf på familjeabonnemanget så sticker även Tre ut med sin tjänst 3Världen som låter dig använda din surf utan extra kostnad i hela 80 länder- du hittar alla detaljer och villkor här.

Något annat positivt vi kan säga är att Tre i våra tester har haft bland de högsta surfhastigheterna och det beror dels på deras riktigt bra mobilnät men även att man har 5G på alla sina mobilabonnemang. Även om man begränsar hastigheten på det billigare abonnemangen till 250 Mbit/s så är det snabbare än standarden 100 Mbit/s som de flesta operatörer kör.

I övrigt så är en viktig detalj att du aldrig har bindningstid ifall du köper via Tres hemsida. Köper du via telefonförsäljare, återförsäljare eller andra ställen än hemsidan så är det vanligt att du däremot åker på bindningstid. Så var på din vakt om du inte beställer på hemsidan.

Tre blir vårt toppval för familjer som vill ha billigaste bästa familjeabonnemanget med mycket surf.

Fördelar

 • Oerhört prisvärda familjeabonnemang för de som behöver mycket surf.
 • 3Världen låter dig använda surf i 80 länder vilket är unikt för Tre.

Nackdelar

 • Extra användare på fri surf-abonnemanget får bara 100 GB/mån.
Tellus

5. Tellus familj

Betyg:
67/100

Det viktigaste

 • Testa billigaste mobilabonnemanget från 25 kr per månad.
 • 5-100 GB surf varje månad.
 • Alltid fria samtal och sms.
 • Se täckningskarta.

Varför du bör välja Tellus

Tellus mobil är ganska nya i Sverige och hyr in sig på Tele2s 2G, 3G och 4G-nät. Man erbjuder idag 4 st olika surfmängder på abonnemang för familjen vilket täcker de flesta familjers behov. Dock saknar man familjeabonnemang med fri surf.

Den första mängden är 5 GB och fungerar för mindre familjer då samtliga har sin egen surfpott på 5 GB. Samtidigt så är detta alternativ dyrare än två separata mobilabonnemang på 4 GB från exempelvis Hallon. Så prisvärdet är lite si så där vid 2 familjemedlemmar.

Nästa hopp upp är 15 GB per användare är en väldigt bra surfmängd för de flesta vanliga användare i Sverige. Och på denna nivå så är Tellus faktiskt det prisvärdaste valet i vår jämförelse. Går man upp ett hopp till 30 GB så ligger man på samma pris som Comviq där man får 40 GB vilket gör de dyrare igen.

Sista nivån är 100 GB och tyvärr så blir det återigen lite dyrt då man för lägre pris kan få familjeabonnemang med obegränsad surf från Tele2 eller Tre (100 GB för extra användare). Men en stor fördel med Tellus oavsett är åtminstone att alla har sin egna mängd.

Positivt med Tellus är även att du slipper bindningstider och uppsägningstider. Negativt är dock att du behöver köpa mobilerna på annat håll då Tellus endast säljer mobilabonnemang.

Tellus blir vårt toppval för familjer där alla behöver runt 15 GB surf i månaden.

Fördelar

 • Oerhört prisvärda med sitt familjeabonnemang där alla får 15 GB/mån.
 • Alla familjemedlemmar har sin egen surfmängd och slipper dela.

Nackdelar

 • Endast 15 GB-abonnemanget känns prisvärt jämfört med andra alternativ.
Telenor

6. Telenor familj

Betyg:
63/100

Det viktigaste

 • Testa billigaste mobilabonnemanget från 229 kr per månad.
 • 5 GB surf till fri surf varje månad.
 • Alltid fria samtal och sms.
 • Se täckningskarta.

Varför du bör välja Telenor

Telenor är en av de stora jättarna i Sverige och erbjuder självklart även familjeabonnemang vilket är bra då deras varumärke Vimla saknar det. Med Telenor får du tillgång till supersnabb 5G men har även möjlighet att använda 2G, 3G och 4G om du vill det.

Likt Hallon så delar hela familjen på surfen ifall du väljer en surfpott som exempelvis 35 GB vilket gör att vi inte kan rekommendera deras surfpott-abonnemang för familjer även om du i Telenors fall har möjlighet att fördela surfen. Däremot deras obegränsade familjeabonnemang är en annan visa och de rekommenderar vi starkt.

När det kommer till familjeabonnemang så har du två stycken att välja på, det billigare heter "obegränsat familj” och ger samtliga familjemedlemmar obegränsad surf samt tillgång till tjänster som nätskydd (som blockerar skadliga sajter på nätet) och nätsäker som erbjuder hjälp och stöd vid nätkränkningar och därmed är bra för barnfamiljer.

Det dyrare ”obegränsat plus familj” erbjuder en utökad nivå av hjälp och stöd vid nätkränkningar i form av olika försäkringar men du får även prioriterad köplats i kundtjänst om du behöver hjälp. Det bästa av allt är dock att skärmförsäkring ingår på mobiler du köper via Telenor.

När du tecknar familjeabonnemang hos Telenor så får du normalt rabatt om du binder dig på 24 månader, men vill du så är det alltid möjligt att teckna familjeabonnemang utan bindningstid. Uppsägningstiden är alltid på en månad hos Telenor.

Telenor blir vårt toppval för barnfamiljer där skydd och försäkringar är något man finner av intresse.

Fördelar

 • Obegränsat Plus Familj är väldigt prisvärt med sin skärmförsäkring för familjemedlemmar.
 • Ring fritt inom familjen i hela världen.

Nackdelar

 • Ganska dyrt om du inte väljer obegränsad surf.
Rekommenderade mobilabonnemang för familjer

Rekommenderade mobilabonnemang för familjer

Nedan hittar du de bästa billiga mobilabonnemangen för familjer utifrån olika scenarion. Vill du veta mer om operatörerna så går vi igenom de längst upp på sidan.

Bästa erbjudandet för familjer just nu

Hallon | 5 GB | 9 kr/mån - Populäraste huvudmobilabonnemang för familjer just nu.

Hallon
Surfmängd:
5 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån
Erbjudande:
9 kr/mån i 4 mån, därefter 109 kr/mån

Bästa billiga för småförbrukare

Hallon | 5 GB | 9 kr/mån - Bäst för familjer som använder lite surf.

Hallon
Surfmängd:
5 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån
Erbjudande:
9 kr/mån i 4 mån, därefter 109 kr/mån

Bästa billiga med 5G

Hallon | 5 GB | 9 kr/mån - För familjer där 5G är viktigt.

Hallon
Surfmängd:
5 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån
Erbjudande:
9 kr/mån i 4 mån, därefter 109 kr/mån

Jämför priser och mobilabonnemang för familjer

Jämför mobilabonnemang och priser för familjer

Nedan hittar du de billigaste mobilabonnemangen för familjer sorterade efter jämförpris. Använd listan nedan och ställ in hur många ni är och eventuella filter för att hitta det bästa mobilabonnemanget för er familj.

Hallon
Betyg:
93/100
Pris:
198 kr/mån
Surfmängd:
5 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 198 kr/mån vilket ger en kostnad på 99 kr/mån per användare.

7. Hallon familjeabonnemang 5 GB

Delad surf Ja, alla delar på surfen
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 4 GB/mån
Spara surf Ja, upp till 100 GB
Maxhastighet 100 Mbit/s

Läs om Hallon Till erbjudande

Tellus
Betyg:
67/100
Pris:
240 kr/mån
Surfmängd:
5 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 240 kr/mån vilket ger en kostnad på 120 kr/mån per användare.

8. Tellus familjeabonnemang 5 GB

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Nej, men 4G ingår
Surf i EU Ja, upp till 5 GB/mån
Spara surf Ja, upp till 3 månader
Maxhastighet 100 Mbit/s

Läs om Tellus Till erbjudande

Hallon
Betyg:
93/100
Pris:
248 kr/mån
Surfmängd:
10 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 248 kr/mån vilket ger en kostnad på 124 kr/mån per användare.

9. Hallon familjeabonnemang 10 GB

Delad surf Ja, alla delar på surfen
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 8 GB/mån
Spara surf Ja, upp till 100 GB
Maxhastighet 100 Mbit/s

Läs om Hallon Till erbjudande

Tre
Betyg:
70/100
Pris:
328 kr/mån
Surfmängd:
5 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 328 kr/mån vilket ger en kostnad på 164 kr/mån per användare.

10. Tre familjeabonnemang 5 GB

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 5 GB/mån
Spara surf Ej möjligt
Maxhastighet 250 Mbit/s

Läs om Tre Till erbjudande

Tellus
Betyg:
67/100
Pris:
340 kr/mån
Surfmängd:
15 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 340 kr/mån vilket ger en kostnad på 170 kr/mån per användare.

11. Tellus familjeabonnemang 15 GB

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Nej, men 4G ingår
Surf i EU Ja, upp till 15 GB/mån
Spara surf Ja, upp till 3 månader
Maxhastighet 100 Mbit/s

Läs om Tellus Till erbjudande

Hallon
Betyg:
93/100
Pris:
348 kr/mån
Surfmängd:
25 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 348 kr/mån vilket ger en kostnad på 174 kr/mån per användare.

12. Hallon familjeabonnemang 25 GB

Delad surf Ja, alla delar på surfen
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 22 GB/mån
Spara surf Ja, upp till 100 GB
Maxhastighet 100 Mbit/s

Läs om Hallon Till erbjudande

Hallon
Betyg:
93/100
Pris:
398 kr/mån
Surfmängd:
50 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 398 kr/mån vilket ger en kostnad på 199 kr/mån per användare.

13. Hallon familjeabonnemang 50 GB

Delad surf Ja, alla delar på surfen
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 26 GB/mån
Spara surf Ja, upp till 100 GB
Maxhastighet 100 Mbit/s

Läs om Hallon Till erbjudande

Tre
Betyg:
70/100
Pris:
428 kr/mån
Surfmängd:
20 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 428 kr/mån vilket ger en kostnad på 214 kr/mån per användare.

14. Tre familjeabonnemang 20 GB

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 20 GB/mån
Spara surf Ej möjligt
Maxhastighet 250 Mbit/s

Läs om Tre Till erbjudande

Comviq
Betyg:
77/100
Pris:
440 kr/mån
Surfmängd:
40 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 440 kr/mån vilket ger en kostnad på 220 kr/mån per användare.

15. Comviq familjeabonnemang 40 GB

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 20 GB/mån
Spara surf Ja, upp till 40 GB
Maxhastighet 100 Mbit/s

Läs om Comviq Till erbjudande

Tellus
Betyg:
67/100
Pris:
440 kr/mån
Surfmängd:
30 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 440 kr/mån vilket ger en kostnad på 220 kr/mån per användare.

16. Tellus familjeabonnemang 30 GB

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Nej, men 4G ingår
Surf i EU Ja, upp till 30 GB/mån
Spara surf Ja, upp till 3 månader
Maxhastighet 100 Mbit/s

Läs om Tellus Till erbjudande

Hallon
Betyg:
93/100
Pris:
448 kr/mån
Surfmängd:
100 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 448 kr/mån vilket ger en kostnad på 224 kr/mån per användare.

17. Hallon familjeabonnemang 100 GB

Delad surf Ja, alla delar på surfen
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 30 GB/mån
Spara surf Ja, upp till 100 GB
Maxhastighet 100 Mbit/s

Läs om Hallon Till erbjudande

Telenor
Betyg:
63/100
Pris:
448 kr/mån
Surfmängd:
5 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 448 kr/mån vilket ger en kostnad på 224 kr/mån per användare.

18. Telenor familjeabonnemang 5 GB

Delad surf Ja, alla delar på surfen
5G-surf Nej, men 4G ingår
Surf i EU Ja, upp till 5 GB/mån
Spara surf Ej möjligt
Maxhastighet Fri

Läs om Telenor Till erbjudande

Telenor
Betyg:
63/100
Pris:
518 kr/mån
Surfmängd:
15 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 518 kr/mån vilket ger en kostnad på 259 kr/mån per användare.

19. Telenor familjeabonnemang 15 GB

Delad surf Ja, alla delar på surfen
5G-surf Nej, men 4G ingår
Surf i EU Ja, upp till 15 GB/mån
Spara surf Ej möjligt
Maxhastighet Fri

Läs om Telenor Till erbjudande

Tre
Betyg:
70/100
Pris:
528 kr/mån
Surfmängd:
Fri surf
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 528 kr/mån vilket ger en kostnad på 264 kr/mån per användare.

20. Tre familjeabonnemang Fri surf

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 60 GB/mån
Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
Maxhastighet 250 Mbit/s

Läs om Tre Till erbjudande

Telenor
Betyg:
63/100
Pris:
618 kr/mån
Surfmängd:
35 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 618 kr/mån vilket ger en kostnad på 309 kr/mån per användare.

21. Telenor familjeabonnemang 35 GB

Delad surf Ja, alla delar på surfen
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 35 GB/mån
Spara surf Ej möjligt
Maxhastighet Fri

Läs om Telenor Till erbjudande

Tele2
Betyg:
73/100
Pris:
628 kr/mån
Surfmängd:
Fri surf
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 628 kr/mån vilket ger en kostnad på 314 kr/mån per användare.

22. Tele2 familjeabonnemang Fri surf

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 30 GB/mån
Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
Maxhastighet 100 Mbit/s

Läs om Tele2 Till erbjudande

Tellus
Betyg:
67/100
Pris:
640 kr/mån
Surfmängd:
100 GB
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 640 kr/mån vilket ger en kostnad på 320 kr/mån per användare.

23. Tellus familjeabonnemang 100 GB

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Nej, men 4G ingår
Surf i EU Ja, upp till 100 GB/mån
Spara surf Ja, upp till 3 månader
Maxhastighet 100 Mbit/s

Läs om Tellus Till erbjudande

Tele2
Betyg:
73/100
Pris:
728 kr/mån
Surfmängd:
Fri surf
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 728 kr/mån vilket ger en kostnad på 364 kr/mån per användare.

24. Tele2 familjeabonnemang Fri surf

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 30 GB/mån
Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
Maxhastighet 250 Mbit/s

Läs om Tele2 Till erbjudande

Telenor
Betyg:
63/100
Pris:
788 kr/mån
Surfmängd:
Fri surf
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 788 kr/mån vilket ger en kostnad på 394 kr/mån per användare.

25. Telenor familjeabonnemang Fri surf

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 100 GB/mån
Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
Maxhastighet Fri

Läs om Telenor Till erbjudande

Tele2
Betyg:
73/100
Pris:
828 kr/mån
Surfmängd:
Fri surf
Samtal & sms:
Fria
Bindningstid:
0 mån

För 2 användare betalar ni totalt 828 kr/mån vilket ger en kostnad på 414 kr/mån per användare.

26. Tele2 familjeabonnemang Fri surf

Delad surf Nej, alla har egen surf
5G-surf Ja, surf med 5G ingår
Surf i EU Ja, upp till 50 GB/mån
Spara surf Nej, då surfen är obegränsad
Maxhastighet Fri

Läs om Tele2 Till erbjudande

Billigaste familjeabonnemang med mobil

Billigaste familjeabonnemang med mobil

Nedan kan du hitta billiga mobiler som kan kombineras med familjeabonnemang. Alla abonnemang inkluderar fria samtal & sms och månadspriserna avser delbetalning över 36 månader.

Doro 5861

Doro 5861 med mobilabonnemang

7

Från 199 kr/mån

Doro 6881

Doro 6881 med mobilabonnemang

8

Från 216 kr/mån

Doro 8110

Doro 8110 med mobilabonnemang

9

Från 236 kr/mån

Samsung Galaxy Xcover 5

Samsung Galaxy Xcover 5 med mobilabonnemang

10

Från 269 kr/mån

Samsung Galaxy A14

Samsung Galaxy A14 med mobilabonnemang

11

Från 289 kr/mån

Samsung Galaxy A34 5G

Samsung Galaxy A34 5G med mobilabonnemang

12

Från 289 kr/mån

Google Pixel 7a

Google Pixel 7a med mobilabonnemang

13

Från 295 kr/mån

Sony Xperia 10 V

Sony Xperia 10 V med mobilabonnemang

14

Från 299 kr/mån

Samsung Galaxy A54 5G

Samsung Galaxy A54 5G med mobilabonnemang

15

Från 299 kr/mån

Apple iPhone SE 5G

Apple iPhone SE 5G med mobilabonnemang

16

Från 349 kr/mån

Apple iPhone 12

Apple iPhone 12 med mobilabonnemang

17

Från 349 kr/mån

Samsung Galaxy S23 FE

Samsung Galaxy S23 FE med mobilabonnemang

18

Från 359 kr/mån

Samsung Galaxy S22 5G

Samsung Galaxy S22 5G med mobilabonnemang

19

Från 369 kr/mån

Google Pixel 8

Google Pixel 8 med mobilabonnemang

20

Från 369 kr/mån

Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 med mobilabonnemang

21

Från 399 kr/mån

Apple iPhone 13

Apple iPhone 13 med mobilabonnemang

22

Från 409 kr/mån

Apple iPhone 14

Apple iPhone 14 med mobilabonnemang

23

Från 449 kr/mån

Samsung Galaxy S23 5G

Samsung Galaxy S23 5G med mobilabonnemang

24

Från 449 kr/mån

Sony Xperia 5 V

Sony Xperia 5 V med mobilabonnemang

25

Från 459 kr/mån

Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 Pro med mobilabonnemang

26

Från 469 kr/mån

Samsung Galaxy S24+

Samsung Galaxy S24+ med mobilabonnemang

27

Från 489 kr/mån

Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro med mobilabonnemang

28

Från 499 kr/mån

Apple iPhone 15

Apple iPhone 15 med mobilabonnemang

29

Från 499 kr/mån

Nothing Phone (2)

Nothing Phone (2) med mobilabonnemang

30

Från 509 kr/mån

Xiaomi 12

Xiaomi 12 med mobilabonnemang

31

Från 537 kr/mån

Motorola razr 40 Ultra

Motorola razr 40 Ultra med mobilabonnemang

32

Från 539 kr/mån

Samsung Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Z Flip5 med mobilabonnemang

33

Från 549 kr/mån

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra med mobilabonnemang

34

Från 549 kr/mån

Motorola Razr (2022)

Motorola Razr (2022) med mobilabonnemang

35

Från 559 kr/mån

Apple iPhone 15 Plus

Apple iPhone 15 Plus med mobilabonnemang

36

Från 559 kr/mån

Samsung Galaxy S23+ 5G

Samsung Galaxy S23+ 5G med mobilabonnemang

37

Från 559 kr/mån

Sony Xperia 1 V

Sony Xperia 1 V med mobilabonnemang

38

Från 569 kr/mån

Apple iPhone 14 Plus

Apple iPhone 14 Plus med mobilabonnemang

39

Från 589 kr/mån

Apple iPhone 15 Pro

Apple iPhone 15 Pro med mobilabonnemang

40

Från 589 kr/mån

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G med mobilabonnemang

41

Från 599 kr/mån

Apple iPhone 15 Pro Max

Apple iPhone 15 Pro Max med mobilabonnemang

42

Från 669 kr/mån

Samsung Galaxy Z Fold5

Samsung Galaxy Z Fold5 med mobilabonnemang

43

Från 769 kr/mån