Mobilabonnemang med 2-5 GB

Jämför 14 olika mobilabonnemang med fria samtal/sms och 2-5 GB surf. Hitta det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig i Januari 2020.

Snabbval: Se priser med mobiler / Jämför mobilt bredband

Billigaste mobilabonnemang med 2-5 GB surf

Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid

# Mobiloperatör Typ Surf Pris
1 Fello Mobilabonnemang 2 GB
2 Hallon Mobilabonnemang 4 GB
3 Vimla Mobilabonnemang 3 GB
4 My Beat Mobilabonnemang 2 GB
5 Fello Mobilabonnemang 5 GB
6 Comviq Mobilabonnemang 5 GB
7 Universal Mobilabonnemang 3 GB
8 Halebop Mobilabonnemang 4 GB
9 A3 Mobilabonnemang 5 GB
10 Comhem Mobilabonnemang 5 GB
11 Tele2 Mobilabonnemang 2 GB
12 Telenor Mobilabonnemang 3 GB
13 Telia Mobilabonnemang 2 GB
14 Tre Mobilabonnemang 5 GB
Totalt 14 erbjudanden, mellan 47.5kr/mån till 249kr/mån

Vad räcker 2-5 GB surf till?

För dig som surfar minimalt eller inget alls så är 2-5 GB en bra surfmängd. Du kan då använda dig av e-post och olika meddelandetjänster och givetvis surfa lite då och då.

Det är även ett bra alternativ för dig som letar efter ett mobilabonnemang utan surf. Låter det konstigt? Saken är den att numera så tar mobiloperatörerna betalt främst för surf och samtal och sms ingår nästan alltid (på vår sida har vi bara mobilabonnemang där det alltid ingår).

Det har gjort att det faktiskt är billigast ofta att ta ett mobilabonnemang med lite surf än att ta ett speciellt helt utan surf. Det beror helt enkelt på att konkurrensen är så pass mycket större på mobilabonnemangen med lite surf.

Om det är så att du vill ha ett mobilabonnemang utan surf av någon anledning så är därför vårt tips att du tar ett mobilabonnemang med lite surf och i så fall går in i mobilens inställningar och stänger av mobildata. Då blir det som att du har ett mobilabonnemang utan surf.

Vad händer då om du går över din gräns? Om surfen tar slut så är det vanligaste i Sverige att du inte längre kan surfa utan måste köpa extradata. Om detta händer ofta så rekommenderar vi alltid att du istället uppgraderar ditt mobilabonnemang till ett med mer surf istället för att köpa extradata. Extradatan är nämligen vanligtvis otroligt mycket dyrare än att uppgradera abonnemanget.

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här

Billig Samsung

Köp

Samsung Galaxy A20e är enkel och billig telefon. Just nu kan du köpa den med fria samtal/sms och 3 GB surf för endast 309kr/mån i 24 mån.

Visa erbjudandet

Obegränsat bredband!

Köp

Skaffa det obegränsade bredbandet från Tre och bind dig i 24 månader för 399kr/mån så ingår 4G-routern Huawei B535 på köpet.

Visa erbjudandet