3 (Tre) Företag » Erbjudande på mobilt bredband

Dessa abonnemang & erbjudande från 3 (Tre) är på mobilt bredband för företag. 3 (Tre) och deras bredband kan beställas med eller utan router.

Tre mobilt bredband företag

Uppdaterad idag 2022-07-05

Betyg Abonnemang Erbjudande
Tre
Tre mobilt bredband företag 15 GB

Via mobilnätet (3G/4G)


För 149 kr/mån
Tre
Tre mobilt bredband företag Fri surf

Via mobilnätet (3G/4G)


För 249 kr/mån
Totalt 2 erbjudanden, mellan 149kr/mån till 249kr/mån.

Tre mobilt bredband företag - Självklara bredbandsvalet för företag


Precis som vi anser att 3 Företag är det självklara valet för de flesta när det kommer till företagsabonnemang för mobilen så är är 3Bredband Företag det självklara valet när det kommer till mobila bredband.

Anledningen är simpel, priset är oslagbart och i kombination med att Tre dessutom vunnit priser för sina fina prestanda i deras mobilnät så blir det uppbart för oss att det ett självklart val. Just när det kommer till bredband för företag så har ofta priserna varit riktigt höga.

Men med 3 Bredband Företag så är faktiskt priserna billigare än om du skulle tecknat motsvarande privat mobilt bredband. Tokigt kan man tycka, men det handlar om Tres vilja att växa och revolutionera marknaden när det kommer till företagsabonnemang.

Det bästa av allt är även att du kan välja att skaffa 3Företag Bredband helt utan bindningstid. Det förutsätter dock att du skaffar en egen mobilrouter eller har det sedan tidigare så du kan använda bredbandet. Skulle du inte ha en mobilrouter så kan du få med en på köpet, men då får du binda dig i 24 månader.

Så när det kommer till bredband för företag så skulle vi säga att det saknas konkurrens. 3Företag Bredband är såpass oslagbart när det kommer till pris så det är självklart för alla som kan ha det. Tittar vi på konkurrenterna så är det Tele2 mobilt bredband företag som ligger närmast i pris på 399 kr/mån. Hos Tele2 får du en annan täckning, men samtidigt hamnar du i N4M-mobilnätet vilket tyvärr generellt dras med långsamma hastigheter och överbelastning. Så att betala mer för något generellt sämre tycker vi är en dålig idé, 3Bredband Företag är det självklara valet enligt oss.

3 (Tre) Företag » Erbjudande på mobilt bredband

Vilka erbjudanden på mobilt bredband för företag har Tre just nu?

I juli 2022 så hittar vi följande erbjudanden på mobilt bredband för företag:

Samtliga mobila bredband för företag är utan bindningstid.

Hur är hastigheten hos Tre på de mobila bredbanden?

Tre erbjuder obegränsad hastighet på deras mobila bredband för företagare vilket innebär att endast masterna och din egen utrustning sätter begränsningarna. Generellt så har Tres nät vunnit priser för att vara snabbt vilket innebär att det är ett intressant val för dig som letar efter något snabbt.

Säljer Tre 4G-routrar och mobila routrar?

Ja, Tre erbjuder olika mobila routrar beroende på om du vill ha en stationär eller en i form av en puck du enkelt kan ta med dig vilket är perfekt för dig som företagare.

Har Tre bra täckning på sina mobila bredband för företag?

Täckningen är den samma som med alla Tres mobilabonnemang vilket innebär att den är bra i hela landet förrutom de mest norra delarna. Se Tres täckningskarta.

Har Tre kontantkort för mobilt bredband företag?

Ja, Tre har kontantkort för mobilt bredband, men de är generellt bra mycket dyrare än abonnemangen för mobilt bredband och de är avsedda för privatpersoner.

Tre

Fria samtal/sms

Surf i 80 länder med 3Världen

WiFi-samtal och eSIM

Surf sparas inte

1 månads uppsägningstid


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Tres hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556619-6647
Ägare: Hi3G Holdings AB

Täckningskarta
Se täckning hos Tre

Fler alternativ
Se operatörer i Tres nät

Jämför abonnemang från Karma Mobil

Bästa val!

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Karma mobil till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver lite eller mycket surf så ligger Karma mobil allt som oftast lågt i pris.

Du har även tillgång till en snabb telefonsupport och just nu får du 2 månader med din ålder i rabatt (18-100%) på valfritt abonnemang från Karma mobil.

Läs mer här

Populäraste mobilerbjudandenTopplistan ovan utgår från de mest beställda mobilerna på sidan just nu.