Täckning, täckningskarta och nät hos Hallon

Hallon använder samma mobilnät som Tre och har samma täckning därmed. Hallon är ett bra val för dig som vill ha bra täckning men samtidigt ett prisvärt mobilabonnemang. Hos Hallon får du 2G, 3G, 4G och 5G.

Kollar man på professionella tester från Umlaut så får Hallons mobilnät och täckning ett bra betyg. Skulle du ha dålig täckning just där du vistas eller om du bor i en nybyggd lägenhet (som inte släpper igenom mobilsignaler bra) så kan ett tips vara att välja en mobiltelefon som klarar alla eller så många frekvenser som syns nedan för Hallon då det kan göra stor skillnad.

Nät hos Hallon

Teknik Nät
3G UTMSTre / Telenor
4G LTETre
5G NRTre

3G-nätet är till stora delar gemensamt mellan Tre och Telenor (3GIS) med undantag för egna nät i storstäderna.

Frekvenser hos Hallon

Teknik Frekvens Band
4G800 MHz20
3G900 MHz8
4G1800 MHz3
3G/4G/5G2100 MHz1
4G/5G2600 MHz7, 38
5G3500 MHzn78

Frågor och svar om täckningen hos Hallon

Hallon använder sig av Tres mobilnät vilket ger väldigt bra täckning i hela Sverige förutom de mer norra delarna av landet där man har många fläckar. Lokala skillnader kan förekomma och därför är det bra att undersöka täckningskartan innan du beställer.

Innan du skaffar Hallon så bör du undersöka täckningen där du vistas mest, se täckningskarta för Hallon.

Hallon stöder VoLTE eller 4G-samtal som det även kallas. Det innebär att har du en mobil med VoLTE-stöd så kan du ta del av den bättre samtalstäckningen hos Hallon.

Hallon erbjuder WiFi-samtal vilket innebär att har du en mobil som stöder WiFi-samtal så kan du ringa och ta emot samtal som vanligt även om du inte har någon täckning till mobilnätet men under förutsättning att du är uppkopplad på ett WiFi-nätverk.

Med Hallon så har du inte tillgång till 2G eller GSM vilket innebär att enklare eller äldre mobiltelefoner inte fungerar.

Läs mer på Hallons hemsida

Populäraste erbjudanden just nu

Populäraste mobilerbjudanden just nu