Täckning, täckningskarta och nät hos Fello

Fello använder samma mobilnät som Telia och har samma täckning därmed. Fello är ett bra val för dig som vill ha bra täckning men samtidigt ett prisvärt mobilabonnemang. Hos Fello får du 2G, 3G, 4G och 5G.

Kollar man på professionella tester från Umlaut så får Fellos mobilnät och täckning ett bra betyg. Skulle du ha dålig täckning just där du vistas eller om du bor i en nybyggd lägenhet (som inte släpper igenom mobilsignaler bra) så kan ett tips vara att välja en mobiltelefon som klarar alla eller så många frekvenser som syns nedan för Fello då det kan göra stor skillnad.

Nät hos Fello

Teknik Nät
2G GSMTelia
3G UTMSTelia / Tele2
4G LTETelia
5G NRTelia

3G-nätet är till stora delar gemensamt mellan Telia och Tele2 (SUNAB).

Frekvenser hos Fello

Teknik Frekvens Band
4G/5G700 MHz28
4G800 MHz20
2G/4G900 MHz8
2G/4G1800 MHz3
3G2100 MHz1
4G2600 MHz7
5G3500 MHzn78

Frågor och svar om täckningen hos Fello

Fello använder sig av Telias mobilnät vilket ger väldigt bra täckning i hela Sverige inklusive de mer norra delarna av landet. Lokala skillnader kan förekomma och därför är det bra att undersöka täckningskartan innan du beställer.

Innan du skaffar Fello så bör du undersöka täckningen där du vistas mest, se täckningskarta för Fello.

Fello stöder VoLTE eller 4G-samtal som det även kallas. Det innebär att har du en mobil med VoLTE-stöd så kan du ta del av den bättre samtalstäckningen hos Fello.

Fello erbjuder WiFi-samtal vilket innebär att har du en mobil som stöder WiFi-samtal så kan du ringa och ta emot samtal som vanligt även om du inte har någon täckning till mobilnätet men under förutsättning att du är uppkopplad på ett WiFi-nätverk.

Med Fello så har du även tillgång till 2G eller GSM vilket innebär att du kan använda även enklare mobiltelefoner.

Läs mer på Fellos hemsida

Populäraste erbjudanden just nu

Populäraste mobilerbjudanden just nu