Hallon mobilabonnemang

Nedan så listar vi alla mobilabonnemang från operatören Hallon. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Hallons mobilabonnemang.

Omdöme av Hallon mobilabonnemang 2024

För dig som är på jakt efter billigaste mobilabonnemanget så är Hallon ett riktigt bra val då man är känd som den billigaste mobiloperatören av många. Lika så om du letar efter mest surf för pengarna och fria samtal och sms ingår i alla mobilabonnemang. Oavsett om du endast vill ha billigaste mobilabonnemang eller köpa med mobil så ligger Hallon allt som ofta bland de billigaste mobiloperatörerna med fina erbjudanden för nya kunder.

Fördelar med att välja Hallon utöver att de är experter på billig surf är att du kan spara upp till 100 GB surf men även att du får tillgång till Wifi-samtal. Skaffar du mobilt bredband kan du spara hela 200 GB.

Hos Hallon har du ingen bindningstid eller uppsägningtid men tänk på att telefoner som endast har 2G inte fungerar då Hallon endast har 3G, 4G och 5G eftersom Hallon använder Tres mobilnät. Har du bråttom att komma igång med Hallon så erbjuds eSIM utöver vanliga sim-kort.

Fördelar

  • Samla flera mobilabonnemang under samma inlogg.
  • Erbjuder billiga mobiler ihop med abonnemang.
  • Generellt höga surfhastigheter i våra tester.

Nackdelar

  • Saknar 2G-nät vilket gör att gamla mobiler inte fungerar.
Hallon mobilabonnemang omdöme

Jämför mobilabonnemang från Hallon

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Mobilabonnemang