Hallon företag

Nedan så listar vi alla företagsabonnemang från operatören Hallon. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Hallons företagsabonnemang.

Omdöme av Hallon företagsabonnemang 2024

Hallon har länge varit en utmanare bland billiga mobiloperatörer i Sverige och är förmodligen den operatör de flesta förknippar med billiga mobilabonnemang. Sedan ett tag sedan så har man utökat och erbjuder billiga företagsabonnemang och är ett utmärkt val för mindre företag som en enskild firma där varje krona räknas.

Något som är bra med Hallon är att man har en högre maxhastighet än normalt, 150 Mbit/s. Det ihop med att alla företagsabonnemang har 5G gör att surfupplevelsen blir väldigt trevlig. Surfen känns för det mesta snabb och responsiv vilket håller det positiva humöret uppe.

I övrigt så erbjuder Hallon klassiska företagsabonnemang med surfpotter och det finns tre olika att välja på. 10 GB som räcker för de flesta kontorister, 30 GB för de som även har möten då och då utanför kontoret. Sist har vi 150 GB som är perfekt för de som sällan eller aldrig är på kontoret.

För företag där de anställda behöver mobiler så är även Hallon ett av de billigare valen ihop med Tre. Väldigt ofta har man oerhört bra priser på mobiler som delbetalas över 36 månader. Utbudet inkluderar främst de senaste och bästa mobilerna från Apple och Samsung. Se alla mobiler här.

Oavsett om du köper med eller utan ny mobil så har du ingen bindningstid på själva företagsabonnemanget. Detta då mobilen hamnar som en separat delbetalning. Hallon har även 100% nöjdhetsgaranti vilket innebär att du får pengar tillbaka om du inte är nöjd.

Fördelar

  • Perfekta surfmängder till lågt pris som täcker de flesta företags behov.
  • Aldrig bindningstid och 100% nöjdhetsgaranti.

Nackdelar

  • Saknar företagsabonnemang med fri surf.
Hallon företagsabonnemang omdöme

Jämför företagsabonnemang från Hallon

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Företagsabonnemang