Halebop mobilabonnemang

Nedan så listar vi alla mobilabonnemang från operatören Halebop. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Halebops mobilabonnemang.

Omdöme av Halebop mobilabonnemang 2024

Halebop är operatören med Sveriges nöjdaste kunder 2021 och har vunnit titeln flera år i rad i Svenskt Kvalitetsindex undersökning av svenska mobiloperatörer. Man är därför ett otroligt bra val för dig som vill ha ett billigt abonnemang med en ny mobil i Sveriges bästa mobilnät. Halebop ägs 100% av Telia, men är generellt billigare än Telia.

Halebops stora styrkor är att du får exakt samma täckning som hos Telia täckning vilket ofta kan vara ett krav om du bor i norra delarna av Sverige eller helt enkelt vill ha bästa möjliga täckning generellt. Du får även tillgång till fria sms/mms till hela världen, 4G-samtal, WiFi-samtal och möjlighet att spara oanvänd surf.

Halebop kör med 0-24 månaders bindningstid och 1 månads uppsägningstid. Täckning erbjuds i Telias nät vilket ger riktigt bra täckning i hela landet.

Fördelar

  • Bästa valet i Telias mobilnät när du vill ha en ny mobil.
  • Skicka SMS till hela världen utan extra kostnad.
  • Billiga utlandssamtal med Halebop Locall.

Nackdelar

  • Surfmängder över 100 GB erbjuds inte.
Halebop mobilabonnemang omdöme

Jämför mobilabonnemang från Halebop

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Mobilabonnemang