Fello pensionär

Nedan så listar vi alla seniorabonnemang från operatören Fello. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Fellos seniorabonnemang.

Omdöme av Fello seniorabonnemang 2024

Fello är en av de nyare mobiloperatörerna i Sverige och numera är man uppköpta och ägs av Telia. Det innebär att Fello kan ses som Telias pensionärsabonnemang då Telia själva inte erbjuder några senior- eller pensionärsabonnemang. För att skaffa ett seniorabonnemang hos Fello så krävs det endast att du har personnummer som visar på att du fyllt 55 år för att ta del av priset.

Största fördelen med att välja Fello är helt klart att de går i Telias nät och ger dig precis lika bra täckning på 2G, 3G och 4G som om du hade valt att ta ett dyrare mobilabonnemang hos Telia. Det gör det självklart för dig som överväger att flytta ditt nummer från Telia till Fello och processen är enkel.

För att flytta ditt nummer till ett nytt mobilabonnemang hos Fello så är det bara att gå in på deras hemsida och välja surfmängd och därefter ange numret som skall flyttas. Fello tar då hand om flytten och säger upp ditt gamla abonnemang åt dig och du behöver bara ta ut ditt gamla simkort och sätta i det nya på datumet du får så fungerar allt automatiskt sen.

Två unika saker med Fello är annars att du har fria SMS/MMS till hela världen vilket kan vara trevligt om du har familj eller släkt i utlandet. Du har även med Fello möjlighet att spara oanvänd surf i en pott som då kan bli maximalt 25 GB stor.

Likt många andra lågprisoperatörer så har Fello varken bindningstid eller uppsägningstid på sina seniorabonnemang vilket gör att du inte behöver vara rädd att prova de. Det är trots allt Telia som är en seriös aktör och du kan alltid flytta numret vidare om du trots det inte blir nöjd.

Fördelar

  • Bästa täckningen för dig som bor i Norrland.
  • Pensionärer får extra surf får pengarna.

Nackdelar

  • Du kan maximalt spara 25 GB oanvänd surf.
Fello seniorabonnemang omdöme

Jämför seniorabonnemang från Fello

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Seniorabonnemang