Comviq pensionär

Nedan så listar vi alla seniorabonnemang från operatören Comviq. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Comviqs seniorabonnemang.

Omdöme av Comviq seniorabonnemang 2024

För seniorer som letar efter det billigaste pensionärsabonnemanget hos Tele2 så är Comviq svaret. Comviq ägs och är en del av Tele2 och erbjuder precis samma täckning men till ett lägre pris för alla över 55 år. Vare sig du behöver endast mobilabonnemang eller en ny mobil så bör du titta in Comviq.

När det kommer till seniorrabatt på mobiler så är det inte många operatörer som erbjuder detta, men Comviq är alltså en av dessa. Det bästa är även att det faktiskt finns val där man får mobilen på köpet bara man binder sig i 24 månader.

Behöver du bara ett seniorabonnemang så har du ett brett utbud från liten surfmängd till stor surfmängd och vi kan säga att desto större seniorabonnemang du väljer desto större besparing mot de vanliga mobilabonnemangen Comviq erbjuder för alla.

En stor fördel med de större seniorabonnemangen är även att de inkluderar utlandsminuter vilket innebär att du kan ringa utan extra kostnad till vanliga fastnätsnummer och mobilnummer i hela 41 länder. Du kan se hela listan på länder på deras hemsida.

Skaffar du endast ett mobilabonnemang så har du ingen bindningstid. Köper du med mobil så är bindningstiden 24 månader samtidigt som du kan välja ett delbetala mobilen över 24 eller 36 månader. Uppsägningstiden hos Comviq är alltid en månad.

Fördelar

  • Möjligt att få en billigare mobil på köpet om du binder dig.
  • Utlandsminuter till 41 länder på utvalda seniorabonnemang.

Nackdelar

  • Ej möjligt att spara oanvänd surf på mindre abonnemangen.
Comviq seniorabonnemang omdöme

Jämför seniorabonnemang från Comviq

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Seniorabonnemang