Telenor företag

Nedan så listar vi alla företagsabonnemang från operatören Telenor. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Telenors företagsabonnemang.

Omdöme av Telenor företagsabonnemang 2024

Telenor är en av de större mobiloperatörerna i Sverige och har satsat stenhårt på att bygga upp ett bra mobilnät med täckning i hela landet. Idag erbjuder man 2G, 3G, 4G och 5G vilket ger ett heltäckande nät. Alla företagsabonnemang inkluderar även 5G-stöd.

Man erbjuder 3st företagsabonnemang där det första är ganska dyrt och ger endast 5 GB samt surf upp till hastigheten 300 Mbit/s. Nästa som heter ”Obegränsat” erbjuder fri surf och är mer prisvärt samtidigt som du även där har 300 Mbit/s maxhastighet.

Det bästa företagsabonnemanget hos Telenor är ”Obegränsat Plus” och ger din obegränsad surf i obegränsad maxhastighet vilket innebär upptill 2100 Mbit/s. Du får även fria samtal inom företaget i hela världen vilket kan vara oerhört kostnadsbesparande.

För företag som behöver nya mobiler till sina anställda så är Telenor troligen ett av de bästa valen då utbudet är oerhört stort med modeller från Apple, Doro, Fairphone, Google, Motorola, Nothing, Samsung, Sony och Xiaomi. Kort och gott, kanske det bredaste utbudet bland alla operatörer i Sverige. Se alla mobiler här.

När det kommer till bindningstider så är det möjligt att teckna ett företagsabonnemang helt utan bindningstid. Men väljer du att binda dig så kan du räkna med fina rabatter vilket gör det oerhört attraktivt att faktiskt binda sig i 24 månader.

Fördelar

  • Obegränsat Plus med fria samtal inom företaget i hela världen kan vara oerhört värt.
  • Hög lägsta maxhastighet på surf i alla företagsabonnemang.

Nackdelar

  • Något högre priser, men kvalité kostar.
Telenor omdöme

Jämför företagsabonnemang från Telenor

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Företagsabonnemang