Täckning, täckningskarta och nät hos Halebop

Halebop använder samma mobilnät som Telia och har samma täckning därmed. Halebop är ett bra val för dig som vill ha bra täckning men samtidigt ett prisvärt mobilabonnemang. Hos Halebop får du 2G, 3G, 4G och 5G.

Kollar man på professionella tester från Umlaut så får Halebops mobilnät och täckning ett bra betyg. Skulle du ha dålig täckning just där du vistas eller om du bor i en nybyggd lägenhet (som inte släpper igenom mobilsignaler bra) så kan ett tips vara att välja en mobiltelefon som klarar alla eller så många frekvenser som syns nedan för Halebop då det kan göra stor skillnad.

Nät hos Halebop

Teknik Nät
2G GSMTelia
3G UTMSTelia / Tele2
4G LTETelia
5G NRTelia

3G-nätet är till stora delar gemensamt mellan Telia och Tele2 (SUNAB).

Frekvenser hos Halebop

Teknik Frekvens Band
4G/5G700 MHz28
4G800 MHz20
2G/4G900 MHz8
2G/4G1800 MHz3
3G2100 MHz1
4G2600 MHz7
5G3500 MHzn78

Frågor och svar om täckningen hos Halebop

Halebop använder sig av Telias mobilnät vilket ger väldigt bra täckning i hela Sverige inklusive de mer norra delarna av landet. Lokala skillnader kan förekomma och därför är det bra att undersöka täckningskartan innan du beställer.

Innan du skaffar Halebop så bör du undersöka täckningen där du vistas mest, se täckningskarta för Halebop.

Halebop stöder VoLTE eller 4G-samtal som det även kallas. Det innebär att har du en mobil med VoLTE-stöd så kan du ta del av den bättre samtalstäckningen hos Halebop.

Halebop erbjuder WiFi-samtal vilket innebär att har du en mobil som stöder WiFi-samtal så kan du ringa och ta emot samtal som vanligt även om du inte har någon täckning till mobilnätet men under förutsättning att du är uppkopplad på ett WiFi-nätverk.

Med Halebop så har du även tillgång till 2G eller GSM vilket innebär att du kan använda även enklare mobiltelefoner.

Läs mer på Halebops hemsida

Populäraste erbjudanden just nu

Populäraste mobilerbjudanden just nu