Chilimobil pensionär

Nedan så listar vi alla seniorabonnemang från operatören Chilimobil. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Chilimobils seniorabonnemang.

Omdöme av Chilimobil seniorabonnemang 2024

Chilimobil är en ny mobiloperatör som har sina rötter i Norge. I Sverige har man valt att hyra in sig hos Tre vilket innebär att du kan räkna med samma täckning som om du hade valt Tre direkt. Just Tres mobilnät har i våra tester stått ut för sina höga hastigheter vilket är positivt.

Unikt för Chilimobil är att man satsat på hastighetsabonnemang så du slipper fundera på hur mycket surf du behöver. Det innebär att du i grunden har fri surf men istället väljer maxhastighet. Den lägsta maxhastigheten är 1 Mbit/s vilket gör att surfen kan upplevas seg och att videos inte kommer att fungera i mobilen.

Ett tips är att 1 Mbit/s-abonnemanget på MittChili kan uppgraderas till 3 Mbit/s för 179 kr/mån vilket innebär att de flesta videos i mobilen börjar gå att se på. Nackdelen är att 3 Mbit/s fortsatt kan upplevas som långsamt om man är van vid högre hastigheter.

För seniorer som vill ha en bättre upplevelse finns 10 Mbit/s som bör fungera utmärkt för de flesta, främst kommer det gå lite långsamt om du laddar ned stora appar. Väljer du 100 Mbit/s så är det standard maxhastigheten och du kan räkna med en upplevelse likt de flesta andra operatörer i Sverige.

Som pensionär så har du 20 kr i månadsrabatt på hastighetsabonemangen hos Chilimobil och det är ganska bra då mobilabonnemangen i grunden är väldigt prisvärda. Och bästa av allt, Chilimobil har ingen bindningstid så var inte rädd att prova.

Fördelar

  • Surf som aldrig kan ta slut vilket ger en oerhört stor trygghet.
  • Ändra maxhastighet när du vill på MittChili.

Nackdelar

  • Kan vara svårt att välja maxhastighet första gången.
Chilimobil seniorabonnemang omdöme

Jämför seniorabonnemang från Chilimobil

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Seniorabonnemang