Mobilerbjudanden: Bäst mobiltelefon-erbjudande med abonnemang

Vi hjälper dig att hitta det bästa mobiltelefon-erbjudandet på marknaden med abonnemang. Välj mellan ett stort utbud av mobiltelefoner med abonnemang. Fri frakt och snabb leverans ingår alltid från operatörerna! Börja jämför abonnemang och mobiltelefoner här nedan!

Aktuella erbjudanden på Billiga mobiler

Doro 7011

1

Pris från 149 kr/mån

Samsung Galaxy A12

2

Pris från 189 kr/mån

Samsung Galaxy A13

3

Pris från 189 kr/mån

Xiaomi Redmi 10C

4

Pris från 189 kr/mån

Samsung Galaxy A32 5G

5

Pris från 219 kr/mån

Samsung Galaxy A22 5G

6

Pris från 225 kr/mån

Doro 7081

7

Pris från 239 kr/mån

Doro 8080

8

Pris från 264 kr/mån

Sony Xperia 10 III

9

Pris från 275 kr/mån

Samsung Galaxy A33 5G

10

Pris från 275 kr/mån

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G

11

Pris från 279 kr/mån

Xiaomi 11 Lite 5G NE

12

Pris från 289 kr/mån

Samsung Galaxy A52s

13

Pris från 294 kr/mån

Samsung Galaxy Xcover 5

14

Pris från 299 kr/mån

Samsung Galaxy S20 FE 5G

15

Pris från 306 kr/mån

Samsung Galaxy A53 5G

16

Pris från 309 kr/mån

Apple iPhone SE (2020)

17

Pris från 329 kr/mån

Xiaomi 11T Pro

18

Pris från 336 kr/mån

Apple iPhone SE 5G

19

Pris från 339 kr/mån

Samsung Galaxy S22 5G

20

Pris från 361 kr/mån

Apple iPhone 11

21

Pris från 369 kr/mån

Sony Xperia 5 III

22

Pris från 399 kr/mån

Samsung Galaxy S21 FE 5G

23

Pris från 414 kr/mån

Apple iPhone 12

24

Pris från 449 kr/mån

Apple iPhone 13 mini

25

Pris från 459 kr/mån

Apple iPhone 12 mini

26

Pris från 471 kr/mån

Xiaomi 12

27

Pris från 474 kr/mån

Apple iPhone 13

28

Pris från 509 kr/mån

Sony Xperia 1 III

29

Pris från 549 kr/mån

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

30

Pris från 559 kr/mån

Samsung Galaxy S22+ 5G

31

Pris från 559 kr/mån

Xiaomi 12 Pro

32

Pris från 574 kr/mån

Apple iPhone 13 Pro

33

Pris från 619 kr/mån

Sony Xperia 1 IV

34

Pris från 669 kr/mån

Apple iPhone 13 Pro Max

35

Pris från 669 kr/mån

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

36

Pris från 699 kr/mån

Sony Xperia PRO-I

37

Pris från 819 kr/mån

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

38

Pris från 859 kr/mån

Bästa mobiltelefon-erbjudande

Tryck på den mobil du är intresserad av ovan. Därefter jämför du enkelt abonnemang hos alla operatörer, enklare kan det inte bli!

Det finns många erbjudanden på mobiler med abonnemang just nu, så det gäller att välja rätt! Med ett abonnemang får du en mobiltelefon till ett lågt pris och slipper en hög kostnad som behöver betalas direkt.

Vissa telefoner är mer populära än andra. De flesta vill ha den senaste och bästa telefonen på marknaden, med de nyaste funktionerna. Andra väljer en mindre avancerad modell för att spara pengar. Hos oss jämför du enkelt olika priser så att du alltid kan välja en mobil du har råd med!

Köper du en ny mobiltelefon eller byter operatör kan det vara bra att veta att du får fria samtal och SMS med samtliga mobilabonnemang vi har med i vår prisjämförelse. Dessutom har du alltid möjlighet att byta till ett större abonnemang med mer surf när det behövs.

Välj rätt mobil och erbjudande för just dig – det är enklare än du tror!

Abonnemanget du väljer har stor betydelse för priset på din mobil. Ett abonnemang med mycket surf kostar ofta mer än ett abonnemang med mindre surf. Operatörerna erbjuder dessutom olika rabatter på mobiltelefoner när du tecknar ihop med ett abonnemang hos dem. Dessa rabatter gör det möjligt för dig att köpa en dyr mobiltelefon till ett lågt pris.

I vår jämförelse av mobiltelefoner med mobilabonnemang hittar du alla erbjudanden från de största operatörerna i Sverige. Jämför abonnemang hos Tele2, Telia, Tre, Hallon, Halebop och Comviq enkelt och snabbt med vår prisjämförelse!

Gratis telefon om du skaffar mobilabonnemang

Vissa av operatörerna erbjuder en gratis telefon när du tecknar ett abonnemang hos dem. Ofta är det en enklare mobil på köpet som du får så det kan vara bättre att välja en operatör som ger en rabatt på en dyrare mobiltelefon om du vill ha något bättre. Se till att jämföra olika erbjudanden från olika operatörer så du får den bästa dealen!

Billiga mobiler med abonnemang

I vår prisjämförelse av mobiler med abonnemang hittar du alltid de senaste och bästa erbjudandena på marknaden. Du kan enkelt jämföra olika operatörers abonnemangspriser och se vilken mobiltelefon som är mest prisvärd för just dig. Kanske har du redan ett abonnemang men vill byta till en ny mobil?

Då bör du ändå jämföra olika operatörer och deras abonnemang innan du bestämmer dig. Det finns nämligen många operatörer som erbjuder rabatter på mobiltelefoner om du tecknar ett nytt abonnemang hos dem. Jämför alltid priser så att du får det bästa dealen!

Att byta operatör och flytta numret är enkelt och gratis. När du beställer så anger du att numret skall flyttas så sköter den nya operatören allt åt dig inklusive uppsägning av det gamla abonnemanget.

Välj rätt smartphone

Hur skall man tänka kring de olika egenskaperna?

Skärm & display

En bra skärm är A och O för alla som köper en smartphone. Idag finns det smartphones med både vanliga skärmar (LCD) och OLED/AMOLED-skärmar. OLED innebär att varje enskild pixel själv är lysdiod och kan stängas av helt. Detta resulterar i en bättre kontrast och perfekt svärta.

Minne & lagring

Smartphones kommer idag med olika mycket minne och lagring. De flesta har mellan 3-12 GB RAM som är det fysiska minnet som telefonen använder för att snabbt kunna byta mellan olika appar. En billigare mobil kan ha mindre RAM vilket gör att appar behöver laddas om och kraschar.

Operativsystem

De två operativsystem som är vanligast för smartphones är Android och iOS. Android är ett operativsystem från Google och används av de flesta mobiltelefontillverkare. iOS är Apples egna operativsystem och finns därför inte på andra mobiler än iPhone.

Kamera

Det är mycket individuellt hur viktig kameran är för en smartphone. Idag finns det telefoner med upp till fem kameror, men det är inte säkert att alla behöver en sådan och att till exempel en trippelkamera gör jobbet. Priset på mobilen avgör ofta hur bra kameran är.

Batteritid

Numera är batteritiden ofta bra på alla mobiler. I vissa fall kan det dock vara bra att titta på hur länge batteriet räcker om man är en aktiv användare. Om man streamar mycket video och spelar spel så behövs ett större batteri än för en person som bara använder sin mobil för sociala medier och sms.

Processor & prestanda

De flesta smartphones idag har en processor med två eller fyra kärnor. Det är det som bestämmer hur snabb telefonen är. En processor med fler kärnor presterar bättre än en med färre kärnor generellt.

Köp & betala mobil enkelt på internet

När du köper en mobiltelefon med abonnemang på nätet är det mycket enklare och smidigare. Dels får du all information samlad på ett ställe, dels är det ofta billigare och dels slipper du en säljare som kanske säljer på dig mer saker än du tänkt.

Du slipper även besöka en fysisk butik utan allt går att göra online. När du väl har hittat det abonnemang som passar dig och telefonen du vill ha så anger du bara dina uppgifter och trycker på beställ. Sedan sköter operatören resten av processen åt dig och finns telefonen i lager så bör du ha den inom 1-3 arbetsdagar fraktfritt hemskickad.

Mobilerbjudanden

Kolla in vårt breda urval av mobiler med abonnemang och hitta ett erbjudande som passar just dig. Jämför priser på populära modeller som iPhone, Samsung Galaxy, Huawei och Sony Xperia. Vi har även ett stort utbud av billigare telefoner från kända varumärken som Xiaomi, Nokia och Motorola som vi jämför beroende på vad operatörerna tagit in för stunden.

Jämför abonnemang från Comviq

75 % rabatt hos Comviq!

Nu kan du skaffa ett mobilabonnemang från Comviq där du får 75 % rabatt dina 3 första månader.

T.ex. mobilabonnemanget med 4 GB surf/mån för endast 31 kr/mån i 3 månader, därefter 125 kr/mån.

Se alla erbjudanden här

Populäraste mobilerbjudandenTopplistan ovan utgår från de mest beställda mobilerna på sidan just nu.