Tellus pensionär

Nedan så listar vi alla seniorabonnemang från operatören Tellus. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Telluss seniorabonnemang.

Omdöme av Tellus seniorabonnemang 2024

Tellus mobil är en ny lågprisoperatör i Sverige och man ägs av +46 Sverige. Deras motto är bra priser, villkor och miljön i fokus och det kan vi säga att de lyckas ganska bra med. Då man inte bygger något eget mobilnät så har man valt att använda det hos Tele2.

Genom att hyra in sig på Tele2s 2G, 3G och 4G-nät så kan man erbjuda låga priser men samtidigt ha samma täckning på dessa nät som om du hade skaffat Tele2 direkt. Det gör Tellus för seniorer till ett billigare och i många fall bättre val än att skaffa Tele2.

Det mest intressanta är att teckna ett mobilabonnemang för pensionärer med 5 GB enligt oss och det erbjuder i vår jämförelse faktiskt det lägsta ordinariepriset samtidigt som det erbjuder dig att spara oanvänd surf i 3 månader.

För pensionärer som knappt ringer så finns även ett tokbilligt mobilabonnemang med 1 GB surf som kostar 45 kr/mån och där du betalar 59 öre per minut och SMS du skickar. Notera att vi endast jämför fastpris-abonnemang nedan, men du hittar detta på deras hemsida.

Tellus har likt många andra operatörer ingen bindningstid för pensionärer, däremot har man en månads uppsägningstid ifall du väljer att säga upp ditt seniorabonnemang eller flytta numret vidare till någon annan operatör.

Fördelar

  • Mobilabonnemang från 45 kr/mån om du inte behöver fria samtal/sms.
  • Surfa som hemma inom EU med ditt mobilabonnemang.

Nackdelar

  • Oanvänd surf sparas bara i 3 månader.
Tellus seniorabonnemang omdöme

Jämför seniorabonnemang från Tellus

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Seniorabonnemang