Vimla pensionär

Nedan så listar vi alla seniorabonnemang från operatören Vimla. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Vimlas seniorabonnemang.

Omdöme av Vimla seniorabonnemang 2024

Vimla erbjuder speciella abonnemang för alla som är 55+ att ta del av vilket gör de till ett bra val för pensionärer och seniorer. Vimla ägs och drivs av Telenor och då Telenor inte erbjuder egna seniorabonnemang så kan man säga att Vimla därmed är Telenors pensionärsabonnemang.

Vid första anblick så kan det billigaste pensionärsabonnemanget hos Vimla kännas lite dyrt då det finns konkurrenter som ligger några kronor under. Men Vimla har en oerhört stor fördel och det är att man erbjuder obegränsad maxhastighet på 4G och hög maxhastighet på 5G.

Det innebär att problem som att saker laddar långsamt eller inte alls undviks. Använder du dessutom inte upp all surf så är det bra att veta att oanvänd surf sparas i obegränsad mängd och tid så länge du har kvar ditt pensionärsabonnemang.

Så just villkoren för surf gör faktiskt Vimla till det billigaste mobilabonnemanget för seniorer i många fall. Är du en aktiv pensionär med mobilen så kan du även välja större surfmängder och då får du ytterligare rabatt mot ordinarie mobilabonnemang hos Vimla.

Bra att veta är även att Vimla varken har bindningstid eller uppsägningstid, så var inte rädd att prova. Skulle du mot all förmodan vara missnöjd så är det bara att gå in på nästa operatörs hemsida och välja att flytta numret dit utan några som helst kostnader.

Fördelar

  • Nöjdaste mobilkunderna enligt Svenskt Kvalitetsindex 2022 och 2023.
  • Höga maxhastigheter på 5G, obegränsade på 4G.

Nackdelar

  • Maximal surfmängd som erbjuds är 75 GB.
Vimla seniorabonnemang omdöme

Jämför seniorabonnemang från Vimla

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Seniorabonnemang