Hallon pensionär

Nedan så listar vi alla seniorabonnemang från operatören Hallon. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Hallons seniorabonnemang.

Omdöme av Hallon seniorabonnemang 2024

Hallon är en av de kändare aktörerna när det kommer till billiga mobilabonnemang och när det kommer till seniorer och pensionärer, dvs alla som fyllt 55 år, så är man ett ypperligt val då man erbjuder specifika och prisvärda mobilabonnemang.

Styrkan hos Hallon sitter i att man har ett oerhört bra mobilnät med snabba hastigheter och då man även erbjuder 5G så ger det ännu snabbare och trevligare surfupplevelse. I våra egna tester så framstår Hallon som ett av de bästa näten i hastigheter.

Likt många andra operatörer kan du även spara surf på ditt seniorabonnemang och du kan spara upp till 100 GB data. Att ha denna möjlighet är viktigt för många då man vissa månader kanske använder mindre surf, medan man exempelvis under sommaren åker till sin sommarstuga och då använder väldigt mycket mer.

Har man en nyare mobil så kan det även vara bra att känna till att Hallon erbjuder eSIM vilket innebär att det bara är att teckna ett mobilabonnemang och därefter kan du logga in på Hallons hemsida och generera en QR-kod som du skannar med din mobil och så är du igång med Hallon.

Något som är bra att veta annars är att Hallon endast stöder mobiler som har åtminstone 3G, 4G eller 5G. Att flytta sitt nummer till Hallon är gratis och de tar hand om allt åt dig om du väljer att flytta numret, inkl uppsägning av gammal operatör. Hallon har heller ingen bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang.

Fördelar

  • Ett snabbt och stabilt mobilnät med bra hastigheter.
  • Spara upp till 100 GB oanvänd surf så länge du vill.

Nackdelar

  • Största seniorabonnemanget har låga 16 GB.
Hallon seniorabonnemang omdöme

Jämför seniorabonnemang från Hallon

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Seniorabonnemang