Chilimobil mobilabonnemang

Nedan så listar vi alla mobilabonnemang från operatören Chilimobil. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Chilimobils mobilabonnemang.

Omdöme av Chilimobil mobilabonnemang 2024

Chilimobil är nya i Sverige men har funnits i Norge i flera år och där samlat på sig fina omdömen tack vare sina låga priser och höga kvalité. I Sverige erbjuder man de billigaste mobilabonnemangen med obegränsade surf och de är verkligen riktigt billiga!

Chilimobil erbjuder många olika mobilabonnemang med fri surf så innan du väljer Chili så bör du fundera på vilken surfhastighet du behöver. 1 Mbit/s fungerar för de som inte ser på video i mobilen. 10 Mbit/s är utmärkt för de allra flesta och 100 Mbit/s eller fri fart är mobilabonnemang som passar för alla. Gillar man Viaplay så ingår det i vissa abonnemang vilket gör de oerhört prisvärda.

Annars så Chilimobil inget eget mobilnät utan hyr in sig hos Tre vilket innebär att man får lika bra täckning som om man hade Tre direkt. Då man tror på nöjda kunder så har man inte heller några bindningstider eller uppsägningstider. Chilimobil har heller inga fysiska butiker så abonnemangen kan endast köpas på deras hemsida.

Fördelar

  • Sveriges billigaste mobilabonnemang med fri surf.
  • Allmänt höga surfhastigheter i våra egna tester.
  • Betala för maxhastighet istället för surfmängd.

Nackdelar

  • Äldre mobiler som endast har 2G fungerar ej.
Chilimobil mobilabonnemang omdöme

Jämför mobilabonnemang från Chilimobil

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Mobilabonnemang