Tre företag

Nedan så listar vi alla företagsabonnemang från operatören Tre. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Tres företagsabonnemang.

Omdöme av Tre företagsabonnemang 2024

Tre är en av de större mobiloperatörerna och har satsat rejält senaste åren på att bygga ett riktigt bra 3G, 4G och 5G-nät. Man fokuserar främst på mellersta och södra Sverige och där slår man ofta konkurrenterna medan i norra Sverige - ja där har man många fläckar på täckningskartan.

Man erbjuder idag 2st företagsabonnemang och prisvärdheten är extrem enligt oss på dessa. Det första ger obegränsad surf med maxhastigheten 100 Mbit/s och givetvis ingår fria samtal och sms samt att du inom EU/EES kan använda surfen. Priset, ja det är otroligt låga 299 kr/mån (249 kr/mån om du binder dig 24 mån).

Det andra företagsabonnemanget som heter ”3Företag Obegränsad” och kostar 399 kr/mån (349 kr/mån vid bindning 24 mån) låter dig surfa fritt i Sverige i obegränsad maxhastighet. Du kan även surfa och ringa i hela 80 länder upp till 100 GB/mån samt får med ett extra datakort med 100 GB/mån inom Sverige.

Behöver du en ny mobiltelefon så har Tre ett ganska stort utbud av mobiler från bland annat Apple, Samsung, Google, Motorola, Sony och Xiaomi. Varje månad har man en ”månadens jobbmobil” där man vanligtvis har ett oerhört bra erbjudande. Se alla mobiler här.

Hos Tre är det möjligt att skaffa företagsabonnemangen utan bindningstid, men då de ger rabatter ifall man binder sig så är det ofta smartare att binda sig helt enkelt.

Fördelar

  • 3Företag Obegränsad kan vara guld värt för företag som reser mycket och använder surf.
  • 3Företag Bas är billigaste mobilabonnemanget med vanlig maxhastighet i vår jämförelse.

Nackdelar

  • Företagsabonnemangen passar främst företag där mycket surf används.
Tre företagsabonnemang omdöme

Jämför företagsabonnemang från Tre

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Företagsabonnemang