Chilimobil företag

Nedan så listar vi alla företagsabonnemang från operatören Chilimobil. Jämför de olika abonnemangen och välj det som passar dina behov bäst. Men vi börjar först med vårt omdöme av Chilimobils företagsabonnemang.

Omdöme av Chilimobil företagsabonnemang 2024

Chilimobil är en av de nyare mobiloperatörerna i Sverige, men man har funnits länge i Norge och där växt till sig. I Sverige så satsar Chilimobil på hastighetsabonnemang vilket innebär att du alltid har fri surf men betalar för maxhastighet.

För företag där behovet främst är att kunna ringa och ta emot samtal på kontoret så erbjuder man ett 1 Mbit/s-abonnemang med fri surf. Hastigheten på surfen är oerhört låg men räcker faktiskt till det mesta förutom att se på videos i mobilen. Men har man WiFi på kontoret så löser den biten sig.

För kostnadsmedvetna företag där varje krona är viktig skulle vi istället rekommendera att man väljer 10 Mbit/s. Det är en hastighet som kommer låta dig även se på de flesta videos i mobilen samtidigt som det absolut mesta bör fungera smidigt. Det är främst om du laddar ned större saker som appar över mobildata som det kan upplevas lite segt.

För företag som snarare vill ha det bästa så kan man titta på 100 Mbit/s som är standardmaxhastigheten på de flesta mobilabonnemang i Sverige. Det går även att lyxa till det med toppföretagsabonnemanget från Chilimobil som är det enda som ger fri maxhastighet.

Väldigt positivt med Chilimobil är att du aldrig har bindningstid vilket gör det möjligt att byta operatör om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd. Du har även möjlighet att enkelt och direkt ändra maxhastighet på MittChili om exempelvis en anställd plötsligt behöver snabbare surf.

Fördelar

  • Oerhört prisvärda företagsabonnemang med fri surf.
  • Ändra maxhastighet vid behov via MittChili.

Nackdelar

  • Mobiltelefoner säljs inte ihop med företagsabonnemang.
Chilimobil företagsabonnemang omdöme

Jämför företagsabonnemang från Chilimobil

Ställ in ett krav på abonnemanget

Visa från alla operatörer

Företagsabonnemang