Billigaste iPhone 12 Pro Max med abonnemang

Köp Apple iPhone 12 Pro Max med abonnemang till lägst pris, jämför & hitta det billigaste och bästa erbjudandet i November 2021.


Vill du se priser för en annan iPhone?

iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 mini / iPhone 13 Pro Max / Övriga


Det finns inga priser att visa :(

Vi beklagar detta och rekommenderar vår sida med billiga mobiler där du kan hitta samtliga mobiler sorterade efter pris.

Om Apple iPhone 12 Pro Max

Precis som tidigare så fortsätter Apple med att erbjuda sin Pro-telefon i två olika storlekar där iPhone 12 Pro Max är den större med en skärm på hela 6,7”. Så för dig som vill ha det bästa bland 2020-modellerna från Apple och största möjliga skärm är detta mobilen för dig. Skulle du vilja ha det bästa men med mindre skärm så finns iPhone 12 Pro med en skärm på 6,1” istället.

Själva skärmen kommer med den fantastiska OLED-tekniken vilket möjliggör magisk svärta, otroliga färger samt en riktigt bra skärm i övrigt. iPhone 12 Pro Max har även fått en uppgraderad processor vilket gör den energisnålare och snabbare än tidigare modeller.

För dig som gilla att fota så kommer du älska iPhone 12 Pro Max tack vare den stora skärmen men även då kamerorna har uppgraderats. I iPhone 12 Pro Max så hittar du hela tre linser som är uppdelade på LiDAR + vidvinkel, telefoto och 5 gånger optisk zoom. Till skillnad på iPhone 12 Pro som har liknande linser så har Max-modellen större sensorer och en speciell super vidvinkel-teknik vilket ger bättre ännu bättre bilder. Max-modellen blir därför den bästa kameramobilen bland 2020-iPhones.

Något som är nytt för iPhone 12 Pro Max från tidigare modeller är även att numera klarar mobilen 5G. Det innebär att du kan få magiska surfhastigheter om du har tillgång till 5G, men skulle du inte ha 5G så har den även fått ett uppgraderat modem som möjliggör högre maxhastigheter på 4G. Och skulle du befinna dig där varken 5G eller 4G finns så klarar iPhone 12 Pro Max som tidigare modeller även 2G och 3G.

iPhone 12 Pro Max kommer att kosta 13 795 kr för modellen med 128GB minne. Vill du ha mer så kan du lägga till pengar och då välja på storlekarna 256GB och 512GB. När det kommer till färg så kommer iPhone 12 Pro Max i färgerna guld, silver, grafit och blå.

iPhone 12 Pro Max kan förbeställas från kl 14.00 den 6:e November 2020 och börjar därefter att säljas den 13 November 2020. Om du vill köpa iPhone 12 Pro Max med abonnemang så kommer vi att lägga upp priserna här kort efter att förbeställningen startar.

Sammanfattning av Apple iPhone 12 Pro Max med abonnemang:

Var är Apple iPhone 12 Pro Max billigast med abonnemang?

I november 2021 så hittar vi följande priser för Apple iPhone 12 Pro Max i toppen av vår topplista:

Samtliga av ovanstående har fria samtal/mess, avbetalningstiden är 24 månader. Se hela listan med priser för Apple iPhone 12 Pro Max.

Vilka operatörer med Apple iPhone 12 Pro Max och abonnemang är bäst?

Baserat på mobiloperatörernas rank så rekommenderar vi följande operatörer i november 2021 med Apple iPhone 12 Pro Max:

Samtliga av ovanstående har fria samtal/mess, avbetalningstiden är 24 månader.

Vad kostar Apple iPhone 12 Pro Max utan ett abonnemang?

Tyvärr så har vi inget pris utan abonnemang för Apple iPhone 12 Pro Max, men du kan testa att gå in på Webhallen och söka efter Apple iPhone 12 Pro Max för att se priser.

Är Apple iPhone 12 Pro Max med abonnemang olåsta?

Ja, köper du en Apple iPhone 12 Pro Max med abonnemang så är den olåst då det inte finns några svenska operatörer som låser sina enheter längre.

Kan man ändra surf om man köper en Apple iPhone 12 Pro Max med abonnemang?

Ja, om du köper en Apple iPhone 12 Pro Max med abonnemang så kommer du ha möjlighet att ändra surf åtminstone uppåt. Hos de flesta mobiloperatörer kommer du även kunna ändra till en mindre surfmängd under förutsättning att din Apple iPhone 12 Pro Max ligger som en separat delbetalning på t.ex. 24 månader och själva abonnemanget är obundet.

Köp Apple iPhone 12 Pro Max till billigast pris med abonnemang
Bild på Apple iPhone 12 Pro Max
Jämför abonnemang från Vimla

Månadens tips!

För dig som är ute efter ett billigt val med riktigt bra täckning så är Vimla det perfekta valet om du redan har en mobil du vill fortsätta använda.

Du kan spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och just nu får du riktigt bra rabatt på valfritt abonnemang från Vimla.

Läs mer här

Hitta bästa mobilabonnemanget

Gör vårt enkla test och få fram ett personligt resultat med det bästa mobilabonnemanget för just dig.

Starta testet

Populäraste mobilerbjudanden

Köp Samsung Galaxy S21 5G

Plats 1.

Samsung Galaxy S21 5G från Comviq med fria samtal/sms och 100 GB surf.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 13

Plats 2.

Apple iPhone 13 från Comviq med fria samtal/sms och 8 GB surf.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 12

Plats 3.

Apple iPhone 12 från Tre med fria samtal/sms och 15 GB surf.

Visa erbjudandet


Köp Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Plats 4.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G från Tre med fria samtal/sms och 15 GB surf.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 13 mini

Plats 5.

Apple iPhone 13 mini från Hallon med fria samtal/sms och 4 GB surf.

Visa erbjudandet


Topplistan ovan utgår från de mest beställda erbjudandena på sidan just nu.