Billigaste iPhone 12 Pro Max med abonnemang

Köp Apple iPhone 12 Pro Max med abonnemang till lägst pris. Hitta det billigaste och bästa erbjudandet i Oktober 2020.

OBS! Priser med abonnemang kommer att visas ungefär 15 minuter efter förhandsbeställningen börjar.

Förbeställningen är igång: iPhone 12 & iPhone 12 Pro

6:e November kl 14.00 börjar förbeställningen för: iPhone 12 mini & iPhone 12 Pro Max

Om Apple iPhone 12 Pro Max

Precis som tidigare så fortsätter Apple med att erbjuda sin Pro-telefon i två olika storlekar där iPhone 12 Pro Max är den större med en skärm på hela 6,7”. Så för dig som vill ha det bästa bland 2020-modellerna från Apple och största möjliga skärm är detta mobilen för dig. Skulle du vilja ha det bästa men med mindre skärm så finns iPhone 12 Pro med en skärm på 6,1” istället.

Själva skärmen kommer med den fantastiska OLED-tekniken vilket möjliggör magisk svärta, otroliga färger samt en riktigt bra skärm i övrigt. iPhone 12 Pro Max har även fått en uppgraderad processor vilket gör den energisnålare och snabbare än tidigare modeller.

För dig som gilla att fota så kommer du älska iPhone 12 Pro Max tack vare den stora skärmen men även då kamerorna har uppgraderats. I iPhone 12 Pro Max så hittar du hela tre linser som är uppdelade på LiDAR + vidvinkel, telefoto och 5 gånger optisk zoom. Till skillnad på iPhone 12 Pro som har liknande linser så har Max-modellen större sensorer och en speciell super vidvinkel-teknik vilket ger bättre ännu bättre bilder. Max-modellen blir därför den bästa kameramobilen bland 2020-iPhones.

Något som är nytt för iPhone 12 Pro Max från tidigare modeller är även att numera klarar mobilen 5G. Det innebär att du kan få magiska surfhastigheter om du har tillgång till 5G, men skulle du inte ha 5G så har den även fått ett uppgraderat modem som möjliggör högre maxhastigheter på 4G. Och skulle du befinna dig där varken 5G eller 4G finns så klarar iPhone 12 Pro Max som tidigare modeller även 2G och 3G.

iPhone 12 Pro Max kommer att kosta 13 795 kr för modellen med 128GB minne. Vill du ha mer så kan du lägga till pengar och då välja på storlekarna 256GB och 512GB. När det kommer till färg så kommer iPhone 12 Pro Max i färgerna guld, silver, grafit och blå.

iPhone 12 Pro Max kan förbeställas från kl 14.00 den 6:e November 2020 och börjar därefter att säljas den 13 November 2020. Om du vill köpa iPhone 12 Pro Max med abonnemang så kommer vi att lägga upp priserna här kort efter att förbeställningen startar.

Pris hos operatörerna på Apple iPhone 12 Pro Max

Priserna har ännu inte släppts hos mobiloperatörerna. Så snart de släpps så kommer vi att uppdatera sidan.

Fram till dess kan du kolla in mobiloperatörerna nedan och läsa på om de så du enklare kan göra ett bra val när det är dags.

1. Halebop

För dig som gärna vill ha samma täckning som med Telia så är Halebop bästa valet och vi räknar med att den billigaste Apple iPhone 12 Pro Max i Telias mobilnät kommer att hamna just hos Halebop.

Halebops stora styrkor är att du får tillgång till Telias täckning vilket ofta kan vara ett krav om du bor i norra delarna av Sverige. Du får även tillgång till Wifi-samtal och möjlighet att spara surf.

Se aktuella erbjudanden från Halebop här

2. Comviq

Ett av de billigaste och bästa valen när Apple iPhone 12 Pro Max släpps kommer troligen vara Comviq om lågt pris är viktigt.

Comviqs stora styrka är att många mobiler du beställer kan du hämta direkt på Pressbyrån eller 7-Eleven efter att du beställt på Comviqs hemsida vilket gör leveransen toksnabb. Man erbjuder även telefonsupport om något skulle strula.

Se aktuella erbjudanden från Comviq här

3. Tre

Utöver Comviq så lär Tre vara på krigsstigen när Apple iPhone 12 Pro Max släpps men vem som blir billigast återstår att se. Något att tänka på är att Tre på vissa ställen har något sämre täckning men det kompenserar man normalt med lägre priser.

Tres styrka är annars deras tilläggstjänster som ofta ingår gratis som fri musikstreaming, surf som kan användas i ca 80 länder och support via telefon och i butiker. Man har även WiFi-samtal som gör att man kan få täckning överallt där just WiFi finns.

Se aktuella erbjudanden från Tre här

4. Comhem

Comhem är nya på mobilmarknaden och vi har därför liten erfarenhet av deras lanseringar. Men de skulle kunna överraska och släppa riktigt bra priser på Apple iPhone 12 Pro Max när den kommer så ha koll på de.

Comhems styrka är att man erbjuder rabatter ifall man samlar deras olika tjänster där.

Se aktuella erbjudanden från Comhem här

5. Tele2

Tele2 är en stor operatör och kommer liksom de andra sälja Apple iPhone 12 Pro Max vid släpp. Har du Tele2 sedan tidigare så kan det vara smidigt att förlänga, men är du ute efter deras nät så är troligen Comviq ett billigare val.

Tele2s styrka är främst att de erbjuder datakort för 99kr/mån som kopplas till deras mobilabonnemang. Det gör t.ex. att du kan ha ett extrakort i en 4G-router eller surfplatta.

Se aktuella erbjudanden från Tele2 här

6. Telenor

Om du är ute efter obegränsad surf så är Telenor ofta bra och tillsammans med Apple iPhone 12 Pro Max så lär det bli riktigt bra. Telenor erbjuder även E-sim vilket kan användas i Apple iPhone 12 Pro Max.

Telenors styrka är att surf kan användas i 41 länder och att man enligt våra erfarenheter har ett av de bästa obegränsade abonnemanget.

Se aktuella erbjudanden från Telenor här

7. Hallon

Hallon kommer troligtvis inte att släppa Apple iPhone 12 Pro Max förrän några veckor efter lanseringen. Så skall du ha den direkt på lansering så går Hallon bort.

Fördelar med att välja Hallon utöver att de är experter på billiga mobilabonnemang är att du kan spara oanvänd surf men även att du får tillgång till Wifi-samtal.

Se aktuella erbjudanden från Hallon här


Köp Apple iPhone 12 Pro Max till billigast pris med abonnemang
Bild på Apple iPhone 12 Pro Max

Obegränsat bredband!

Köp Huawei B818

Kampanj! Skaffa det obegränsade bredbandet från Tre och bind dig i 24 månader för 399kr/mån så ingår en 4G-router och SF Kids i 12 månader.

Visa erbjudandet

Nya iPhones!

Köp Apple iPhone 12Äntligen är nya iPhone 12-serien här!

Bästa billigaste mobilabonnemanget

Gör vårt enkla test och få fram ett personligt resultat med det billigaste och bästa mobilabonnemanget för just dig.

Starta testet

Populäraste mobilerbjudanden

Köp Apple iPhone 12 Pro

Plats 1.

Apple iPhone 12 Pro från Tre med fria samtal/sms och 999 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 12

Plats 2.

Apple iPhone 12 från Tre med fria samtal/sms och 15 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 11 Pro Max

Plats 3.

Apple iPhone 11 Pro Max från Telenor med fria samtal/sms och 3 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 11

Plats 4.

Apple iPhone 11 från Hallon med fria samtal/sms och 4 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 11 Pro Max

Plats 5.

Apple iPhone 11 Pro Max från Tre med fria samtal/sms och 15 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Topplistan ovan utgår från de mest beställda erbjudandena på sidan just nu.