My Beat

Se erbjudanden för My Beat i November 2019 samt lär dig mer. Vi går igenom de olika abonnemangen från My Beat så du lättare kan hitta det bästa och billigaste abonnemanget.

My Beat mobilabonnemang

Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid

# Surf Typ Pris
1 2 GB Mobilabonnemang
2 6 GB Mobilabonnemang
3 15 GB Mobilabonnemang
4 30 GB Mobilabonnemang
Totalt 4 erbjudanden, mellan 50kr/mån till 350kr/mån

Se erbjudanden från My Beat:
Mobilabonnemang / Företagsabonnemang

Om My Beat

My Beat är bäst för dig som vill ha ett billigt mobilabonnemang med Telias täckning.

3 snabba frågor och svar om My Beat

Här hittar du populära frågor och svar, vi går igenom vissa frågor mer på djupet längre ned på sidan.

💰 Vilka erbjudanden och rabatter har My Beat just nu?

I skrivande stund är de bästa rabatterna och erbjudandena här på sidan:

📲 Vilken täckning och nät använder My Beat?

My Beat använder Telias mobilnät vilket ger samma täckning som om du hade valt Telia. Se My Beats täckningskarta.

🏆 Är My Beat bra eller dåligt?

My Beat är en riktigt bra operatör med låga priser och bra täckning då man använder Telias nät. Läs vår recension av My Beat.

My Beat som operatör

Vi har testat My Beat och är riktigt imponerade av deras kundtjänst och låga priser trots att man erbjuder täckning i Telias mobilnät.

Abonnemang hos My Beat

My Beat erbjuder abonnemang för privatpersoner och företag. Se alla olika abonnemang från My Beat.

Köpa mobil hos My Beat

Tyvärr så säljer My Beat inga mobiler utan behöver man en ny så får man köpa den kontant. Är man nöjd med My Beat på alla punkter förutom denna och absolut inte vill köpa kontant så kan vi rekommendera Halebop där man kan köpa mobil. Halebop ägs av Telia och är den operatören som säljer de billigaste mobilerna generellt i Telias mobilnät.

Täckning hos My Beat

För de allra flesta så är täckning det viktigaste utöver pris när man väljer operatör. Vi har därför testat My Beat för att se hur täckningen är.

Och täckningen hos My Beat är extremt bra med tanke på deras låga priser. Bor du i ett tätbebyggt område så kommer den vara riktigt bra. Men även om du bor utanför tätbebyggda områden och kanske vistas mycket i skog eller i delar av Norrland så är täckningen riktigt bra. Så My Beat är ett riktigt bra val och värt att prova enligt oss!

Sist men inte minst så kan vi rekommendera dig att ta en titt på följande täckningskarta för My Beat. Även om My Beat generellt har riktigt bra täckning så är det alltid värt att försäkra sig att täckningen finns och är god just där man bor.

Nät hos My Beat

Vilket nät använder My Beat då? My Beat använder Telias 2G, 3G och 4G-nät och det är även förklaringen till den otroligt bra täckningen.

Då My Beat ännu inte stöder VoLTE så kopplar mobilen om sig till 3G eller 2G vid samtal. Det innebär att hamnar man på 2G så kan man inte surfa hos My Beat under samtalet. Är detta viktigt så kan man låsa sin mobil till 3G i inställningarna.

När det kommer till hastighet hos My Beat så är den låst till 100 Mbit/s MAX. För de flesta så är det en otroligt hög hastighet och vi har egentligen svårt att se någon klaga på den.

För dig som är intresserad av frekvenser och tekniker som används så kan du se vår sida om täckning och nät hos My Beat.

MyBeat.se

mybeat.se kan du snabbt och enkelt beställa det du önskar. Du hittar även mina sidor där du kan se fakturor och förbrukning med mera. Någon app finns tyvärr inte, så det är mina sidor som gäller.

Vårt omdöme av My Beat

My Beat är lite av ett underverk för dig som är på jakt efter ett mobilabonnemang i Telias mobilnät. Priserna är otroligt låga och kundtjänst toksnabb på att svara när man ringer.

Så hur kan My Beat vara så billiga och bra? Man är nya i Sverige och behöver växa. Då har man valt att hålla sina egna kostnader och marginaler på en låg nivå så man kan erbjuda riktigt billiga mobilabonnemang i Telias mobilnät.

Hur bra är My Beat då? My Beat har fått fina betyg och omdömen på sajter som Trustpilot och även av oss så vi rekommenderar My Beat. Se gärna vår recension av My Beat och läs vårt omdöme med betyg: 8/10. My Beat är helt klart vårt toppval i Telias mobilnät för dig som endast skall ha abonnemang. Det som drar ner betyget är främst mina sidor som inte är så utvecklade.

Var hittar man de bästa erbjudandena på My Beat?

Vårt mål är att de bästa erbjudandena, kampanjerna och rabatterna alltid skall finns längst upp på den här sidan för My Beat. Erbjudandena byts ut regelbundet, oftast på söndag/måndag, så ser du ett erbjudande du gillar från My Beat så rekommenderar vi att du beställer innan det försvinner.

Se erbjudanden från My Beat.

My Beat

My Beat är en relativt ny operatör i Telias mobilnät.

Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via My Beats hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556988-7556
Ägare: My Beat AB

Täckningskarta
Se täckning hos My Beat

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här

Black friday

Nu närmar sig black friday!

Vi har därför skapat en sida där vi samlat de bästa erbjudandena från operatörerna så du enkelt kan hitta något som passar dig.

Se black friday-erbjudanden här.

Billigaste mobilen

Köp

Huawei Y6 är en av de bästa Android-mobilerna bland lågprismobilerna. Just nu kan du köpa den med fria samtal/sms och 4 GB surf för endast 179kr/mån i 24 mån.

Visa erbjudandet

Obegränsat bredband!

Köp

Skaffa det obegränsade bredbandet från Tre och bind dig i 24 månader för 399kr/mån så ingår 4G-routern Huawei B535.

Visa erbjudandet

Julerbjudade

Köp Samsung Galaxy A10

Comviqs populära julerbjudande är tillbaka och i år får du mobilen Samsung Galaxy A10 på köpet.

Visa erbjudandet