Billigaste iPhone 12 mini med abonnemang

Köp Apple iPhone 12 mini med abonnemang till lägst pris. Hitta det billigaste och bästa erbjudandet i Oktober 2020.

OBS! Priser med abonnemang kommer att visas ungefär 15 minuter efter förhandsbeställningen börjar.

Förbeställningen är igång: iPhone 12 & iPhone 12 Pro

6:e November kl 14.00 börjar förbeställningen för: iPhone 12 mini & iPhone 12 Pro Max

Om Apple iPhone 12 mini

iPhone 12 mini är en helt ny modell som är för de som vill ha en mindre mobil. Den kommer med en skärm på 5,4” och själva mobilen är mindre än iPhone SE (2020) som tidigare varit den minsta, men trots att den är mindre så är alltså skärmen större på iPhone 12 mini.

Själva skärmen är av OLED-modell vilket gör att du kan förvänta dig riktigt bra bild och färger samtidigt som den är strömsnål. Något som även gör den strömsnål är den nya processorn A14 som erbjuder precis som vanligt bättre prestanda än tidigare modeller.

När det kommer till kamera så har Apple som vanligt hög kvalité och när det kommer till antalet linser så sitter det på iPhonen 12 mini dubbla linser (f/1.6). Det innebär att du kan räkna med att ta riktigt bra bilder men samtidigt att du inte får Apples bästa som finns i iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max.

I Sverige är numera även 5G på gång på fullt allvar och för dig som tänker köpa iPhone 12 mini så har vi glada nyheter och det är att den kommer att störa 5G. Givetvis stöder den även 4G, 3G och 2G som tidigare modeller och på 4G kan du räkna med möjlighet till högre topphastigheter tack vare det uppgraderade modemet.

iPhone 12 mini kommer att kosta 8695 kr för modellen med 64GB. Därefter finns möjlighet att lägga till pengar och därigenom välja de större storlekarna på 128GB eller 256GB. När det kommer till färger så finns iPhone 12 mini i färgerna Svart, Vit, Röd, Blå och Grön.

iPhone 12 mini kan förbeställas från kl 14.00 den 6:e November 2020 och börjar därefter att säljas på nästkommande fredag den 13 November 2020. Om du vill köpa iPhone 12 mini med abonnemang så kommer vi att lägga upp priserna här kort efter att förbeställningen startar.

Pris hos operatörerna på Apple iPhone 12 mini

Priserna har ännu inte släppts hos mobiloperatörerna. Så snart de släpps så kommer vi att uppdatera sidan.

Fram till dess kan du kolla in mobiloperatörerna nedan och läsa på om de så du enklare kan göra ett bra val när det är dags.

1. Halebop

För dig som gärna vill ha samma täckning som med Telia så är Halebop bästa valet och vi räknar med att den billigaste Apple iPhone 12 mini i Telias mobilnät kommer att hamna just hos Halebop.

Halebops stora styrkor är att du får tillgång till Telias täckning vilket ofta kan vara ett krav om du bor i norra delarna av Sverige. Du får även tillgång till Wifi-samtal och möjlighet att spara surf.

Se aktuella erbjudanden från Halebop här

2. Comviq

Ett av de billigaste och bästa valen när Apple iPhone 12 mini släpps kommer troligen vara Comviq om lågt pris är viktigt.

Comviqs stora styrka är att många mobiler du beställer kan du hämta direkt på Pressbyrån eller 7-Eleven efter att du beställt på Comviqs hemsida vilket gör leveransen toksnabb. Man erbjuder även telefonsupport om något skulle strula.

Se aktuella erbjudanden från Comviq här

3. Tre

Utöver Comviq så lär Tre vara på krigsstigen när Apple iPhone 12 mini släpps men vem som blir billigast återstår att se. Något att tänka på är att Tre på vissa ställen har något sämre täckning men det kompenserar man normalt med lägre priser.

Tres styrka är annars deras tilläggstjänster som ofta ingår gratis som fri musikstreaming, surf som kan användas i ca 80 länder och support via telefon och i butiker. Man har även WiFi-samtal som gör att man kan få täckning överallt där just WiFi finns.

Se aktuella erbjudanden från Tre här

4. Comhem

Comhem är nya på mobilmarknaden och vi har därför liten erfarenhet av deras lanseringar. Men de skulle kunna överraska och släppa riktigt bra priser på Apple iPhone 12 mini när den kommer så ha koll på de.

Comhems styrka är att man erbjuder rabatter ifall man samlar deras olika tjänster där.

Se aktuella erbjudanden från Comhem här

5. Tele2

Tele2 är en stor operatör och kommer liksom de andra sälja Apple iPhone 12 mini vid släpp. Har du Tele2 sedan tidigare så kan det vara smidigt att förlänga, men är du ute efter deras nät så är troligen Comviq ett billigare val.

Tele2s styrka är främst att de erbjuder datakort för 99kr/mån som kopplas till deras mobilabonnemang. Det gör t.ex. att du kan ha ett extrakort i en 4G-router eller surfplatta.

Se aktuella erbjudanden från Tele2 här

6. Telenor

Om du är ute efter obegränsad surf så är Telenor ofta bra och tillsammans med Apple iPhone 12 mini så lär det bli riktigt bra. Telenor erbjuder även E-sim vilket kan användas i Apple iPhone 12 mini.

Telenors styrka är att surf kan användas i 41 länder och att man enligt våra erfarenheter har ett av de bästa obegränsade abonnemanget.

Se aktuella erbjudanden från Telenor här

7. Hallon

Hallon kommer troligtvis inte att släppa Apple iPhone 12 mini förrän några veckor efter lanseringen. Så skall du ha den direkt på lansering så går Hallon bort.

Fördelar med att välja Hallon utöver att de är experter på billiga mobilabonnemang är att du kan spara oanvänd surf men även att du får tillgång till Wifi-samtal.

Se aktuella erbjudanden från Hallon här


Köp Apple iPhone 12 mini till billigast pris med abonnemang
Bild på Apple iPhone 12 mini

Obegränsat bredband!

Köp Huawei B818

Kampanj! Skaffa det obegränsade bredbandet från Tre och bind dig i 24 månader för 399kr/mån så ingår en 4G-router och SF Kids i 12 månader.

Visa erbjudandet

Nya iPhones!

Köp Apple iPhone 12Äntligen är nya iPhone 12-serien här!

Bästa billigaste mobilabonnemanget

Gör vårt enkla test och få fram ett personligt resultat med det billigaste och bästa mobilabonnemanget för just dig.

Starta testet

Populäraste mobilerbjudanden

Köp Apple iPhone 12 Pro

Plats 1.

Apple iPhone 12 Pro från Tre med fria samtal/sms och 999 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 12

Plats 2.

Apple iPhone 12 från Tre med fria samtal/sms och 15 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 11 Pro Max

Plats 3.

Apple iPhone 11 Pro Max från Telenor med fria samtal/sms och 3 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 11

Plats 4.

Apple iPhone 11 från Hallon med fria samtal/sms och 4 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 11 Pro Max

Plats 5.

Apple iPhone 11 Pro Max från Tre med fria samtal/sms och 15 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Topplistan ovan utgår från de mest beställda erbjudandena på sidan just nu.