Täckning, täckningskarta och nät hos Telness

Vi går igenom täckning och nät hos mobiloperatören Telness. Läs om hur täckningen är, hitta täckningskarta och få reda på vilka frekvenser som används.

Telness är en ny och spännade operatör för företag i Telia mobilnät. De erbjuder enkla och smidiga mobilabonnemang utan bindningstid där allt samfaktureras vilket underlättar vid flera mobilabonnemang. Man erbjuder 2G, 3G och 4G.

Kollar man på professionella tester från P3 Network Analytics så får Telness mobilnät och täckning betyget enastående. Skulle du ha dålig täckning just där du vistas eller om du bor i en nybyggt kontor (som inte släpper igenom mobilsignaler bra) så kan ett tips vara att välja en mobiltelefon som klarar alla eller så många frekvenser som syns nedan för Telness då det kan göra stor skillnad.

Se: Täckningskarta för Telness

Nät hos Telness

Teknik Nät
2G GSMTelia
3G UTMSTelia / Tele2
4G LTETelia

3G-nätet som tillhör Telia delas till stora delar med Tele2, man Telia bygger även ut 3G på 900Mhz vilket ger något bättre täckning.

Frekvenser hos Telness

Teknik Frekvens Band
4G700 MHz28
4G800 MHz20
2G/3G900 MHz8
2G/4G1800 MHz3
3G2100 MHz1
4G2600 MHz7

Har Telness bra täckning?

Telness använder sig av Telias mobilnät vilket ger väldigt bra täckning i hela Sverige inklusive de mer norra delarna av landet. Lokala skillnader kan förekomma och därför är det bra att undersöka täckningskartan innan du beställer.

Vad hittar jag täckningskartan för Telness?

Innan du skaffar Telness så bör du undersöka täckningen där du vistas mest, se täckningskarta för Telness.

Har Telness VoLTE eller 4G-samtal?

Telness stöder VoLTE eller 4G-samtal som det även kallas. Det innebär att har du en mobil med VoLTE-stöd så kan du ta del av den bättre samtalstäckningen hos Telness.

Har Telness VoWiFi eller WiFi-samtal?

Telness erbjuder WiFi-samtal vilket innebär att har du en mobil som stöder WiFi-samtal så kan du ringa och ta emot samtal som vanligt även om du inte har någon täckning till mobilnätet men under förutsättning att du är uppkopplad på ett WiFi-nätverk.

Har Telness ett 2G eller GSM-nät?

Med Telness så har du även tillgång till 2G eller GSM vilket innebär att du kan använda även enklare mobiltelefoner.


Se erbjudanden från Telness:
Mobilabonnemang / Mobilt bredband Företag

Telness

Fria samtal/sms

Ingen bindningstid

Växelfunktion

Går ej betala via kort

Inga utlandspaket för surf


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Telness hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 559097-2112
Ägare: Telness AB

Täckningskarta
Se täckning hos Telness

Jämför abonnemang från Vimla

Ett bra tips!

För dig som är ute efter ett billigt val med riktigt bra täckning så är Vimla det perfekta valet om du redan har en mobil du vill fortsätta använda.

Du kan spara surf (obegränsat), mina sidor gillar vi starkt och just nu får du 3 månader för 10 kr/mån på valfritt abonnemang från Vimla.

Läs mer här