Telness abonnemang

Plats 16 på vår lista med bästa mobilabonnemang.

Täckning och nät / Telnesss hemsida

Om Telness

Telness är bäst för dig som bara behöver ett enkelt och modernt företagsabonnemang i Telias mobilnät.

Länge har utbudet av företagsabonnemang varit ganska begränsat och framförallt dyrt. Men på senare tid så har flera uppstickare dykt upp och i Telias mobilnät hittar vi en som är just Telness.

Telness har tagit succén från privatmarknaden där flera nya operatörer utmanat med abonnemang utan bindningstider samt god kundtjänst. Samtidigt har Telness pressat priserna och är därför bland de billigare valen för dig som söker ett mobilabonnemang i Telias nät för ditt företag.

Är ni flera i ert företag så får ni alltid alla på samma faktura samt att de som är administratörer kan göra förändringar av abonnemangen snabbt och enkelt och lika så avsluta eller lägga till nya abonnemang.

Vi gillar starkt Telness och framförallt att de gjort mobiltelefonin för företag enklare och trevligare att administrera. Från att ha varit bökigt och krångligt så kan allt på ett enkelt och snyggt sätt nu skötas via deras app eller hemsida.

Telness erbjuder abonnemang för företag endast. Se alla abonnemang från Telness.

Tyvärr så säljer Telness inga mobiler utan behöver man en ny så får man köpa den kontant. Detta i sig är sällan ett problem för företag och i många fall så är det faktiskt billigare i slutändan.

Telness abonnemang » Omdöme & erbjudande på mobilabonnemang

Hur bra är Telness?

Telnesss totala betyg:
47/100
Betyget baseras på mobiloperatörens rank (mix av punkterna ovan och främst hur ofta operatören väljs).

Abonnemangsfakta

Mobilnät Telia (2G/3G/4G)
Wifi-samtal Ja
VoLTE (4G-samtal) Ja
eSIM Nej
Surfhastighet Obegränsad
När surfen tar slut Går köpa extra data
Kan surf sparas? Nej
Surf i EU Upptill 100 GB/mån
Surf utanför EU Pris per MB
Telefonsupport Ja
Chattsupport Ja
E-postsupport Ja
Supportforum Nej
Barnrabatt Nej
Studentrabatt Nej
Pensionärsrabatt Nej
Fria samtal inom Sverige Ja
Fria sms inom Sverige Ja
E-faktura Nej
Autogiro Nej
Kortbetalning Nej
Bindningstid 0 månader
Uppsägningstid 0 månader

Bra att veta

Utlandspaket saknas vilket gör att surf utanför EU kan bli väldigt dyr då den debiteras per MB.

Täckning

För de allra flesta så är täckning det viktigaste utöver pris när man väljer operatör. Vi har därför undersökt Telness för att se hur täckningen är.

Och täckningen hos Telness är extremt bra med tanke på deras lägre priser. Vistas du i ett tätbebyggt område så kommer den vara riktigt bra. Men även om du vistas utanför tätbebyggda områden och kanske vistas mycket i skog eller i delar av Norrland så är täckningen riktigt bra. Så Telness är ett riktigt bra val och värt att prova enligt oss!

Sist men inte minst så kan vi rekommendera dig att ta en titt på följande täckningskarta för Telness. Även om Telness generellt har riktigt bra täckning så är det alltid värt att försäkra sig att täckningen finns och är god just där du vistas.

Mobilnät

Vilket nät använder Telness då? Telness använder Telias 2G, 3G och 4G-nät och det är även förklaringen till den otroligt bra täckningen.

Då Telness stöder VoLTE så innebär det att man kan ringa och ta emot samtal på 4G vilket gör att du kan surfa samtidigt som du pratar.

När det kommer till hastighet hos Telness så använder man Telias nät vilket möjliggör riktigt fina hastigheter och låga svarstider.

Vårt omdöme av Telness

Telness är en riktigt bra operatör för företag. Det gamla tråkiga och stela är borta och man har byggt en snygg och enkel hemsida samt app. Plötsligt har det blivit kul att administrera abonnemang!

Så hur kan Telness vara så billiga och bra? Man är nya i Sverige och har valt att satsa stort genom att ha ett bra pris samt riktigt bra produkter och tjänster, allt från mina sidor/app till kundtjänst är toppklass.

Hur bra är Telness då? Telness har fått extremt bra betyg och omdömen på sajter som Trustpilot. Lika så gillar vi Telness och ser de som ledande på företagsabonnemang i Telias mobilnät.

Vi ger därför Telness betyget 8/10. Det som drar upp betyget är deras toppklass rakt igenom på allt de gör och täckningen. Det som något drar ner det är att vi gärna hade sätt ett lägre pris även om vi förstår att det är svårt med tanke på den toppklass och nivå som Telness håller.

Var hittar man de bästa erbjudandena?

Vårt mål är att de bästa erbjudandena, kampanjerna och rabatterna alltid skall finns längst upp på den här sidan för Telness. Erbjudandena byts ut regelbundet, oftast på söndag/måndag, så ser du ett erbjudande du gillar från Telness så rekommenderar vi att du beställer innan det försvinner.

Se erbjudanden från Telness.

Nedan följer en sammanfattning av Telness.

Är Telness ett bra val?

I december 2023 så hittar vi Telness på plats 16 på vår lista bästa mobiloperatörer. Vilket betyder att Telness är ett helt okej val att välja enligt vår ranking.

Hur är täckningen hos Telness?

Telness använder sig av Telias mobilnät vilket är känt för sin extremt bra täckning och fina prestanda. Bor du i norra delarna så kan skillnaderna vara riktigt stora till Telias mobilnäts fördel. Men som alltid bör du studera täckningskartan för Telness innan du beställer.

Vilka erbjudanden på mobilabonnemang har Telness?

I december 2023 så finner vi följande erbjudanden på mobilabonnemang hos Telness:

Kan Telness hjälpa mig att flytta numret?

Ja, Telness sköter allt åt dig. När du beställer på Telnesss hemsida så väljer du att numret skall flyttas och därefter sköter Telness flytten åt dig samt säger upp din gamla mobiloperatör åt dig, så du behöver faktiskt inte ens kontakta din gamla operatör.

Vilken support har Telness?

Om du behöver hjälp hos Telness så kan du kontakta Telness och deras kundtjänst på följande sätt:

  • Ringa till Telness
  • Via Telnesss chatt
  • Skicka e-post till Telness

Se Telnesss hemsida för support- och kontaktinformation.

Telness

Fria samtal/sms

Ingen bindningstid

Växelfunktion

Går ej betala via kort

Inga utlandspaket för surf


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Telness hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 559097-2112
Ägare: Telness AB

Täckningskarta
Se täckning hos Telness

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här