Telness

Se erbjudanden för Telness i November 2019 samt lär dig mer. Vi går igenom de olika abonnemangen från Telness så du lättare kan hitta det bästa och billigaste abonnemanget.

Telness företagsabonnemang

Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid

# Surf Typ Pris
1 2 GB Företagsabonnemang
2 10 GB Företagsabonnemang
3 30 GB Företagsabonnemang
4 100 GB Företagsabonnemang
Totalt 4 erbjudanden, mellan 229kr/mån till 649kr/mån

Se erbjudanden från Telness:
Företagsabonnemang

Om Telness

Telness är bäst för dig som bara behöver ett enkelt och modernt företagsabonnemang i Telias mobilnät.

3 snabba frågor och svar om Telness

Här hittar du populära frågor och svar, vi går igenom vissa frågor mer på djupet längre ned på sidan.

💰 Vilka erbjudanden och rabatter har Telness just nu?

I skrivande stund är de bästa rabatterna och erbjudandena här på sidan:

📲 Vilken täckning och nät använder Telness?

Telness använder Telias mobilnät vilket ger samma täckning som om du hade valt Telia. Se Telness täckningskarta.

🏆 Är Telness bra eller dåligt?

Telness är en riktigt bra operatör med bra priser och bra täckning då man använder Telias nät.

Telness som operatör

Länge har utbudet av företagsabonnemang varit ganska begränsat och framförallt dyrt. Men på senare tid så har flera uppstickare dykt upp och i Telias mobilnät hittar vi en som är just Telness.

Telness har tagit succén från privatmarknaden där flera nya operatörer utmanat med abonnemang utan bindningstider samt god kundtjänst. Samtidigt har Telness pressat priserna och är därför bland de billigare valen för dig som söker ett mobilabonnemang i Telias nät för ditt företag.

Är ni flera i ert företag så får ni alltid alla på samma faktura samt att de som är administratörer kan göra förändringar av abonnemangen snabbt och enkelt och lika så avsluta eller lägga till nya abonnemang.

Vi gillar starkt Telness och framförallt att de gjort mobiltelefonin för företag enklare och trevligare att administrera. Från att ha varit bökigt och krångligt så kan allt på ett enkelt och snyggt sätt nu skötas via deras app eller hemsida.

Abonnemang hos Telness

Telness erbjuder abonnemang för företag endast. Se alla abonnemang från Telness.

Köpa mobil hos Telness

Tyvärr så säljer Telness inga mobiler utan behöver man en ny så får man köpa den kontant. Detta i sig är sällan ett problem för företag och i många fall så är det faktiskt billigare i slutändan.

Täckning hos Telness

För de allra flesta så är täckning det viktigaste utöver pris när man väljer operatör. Vi har därför undersökt Telness för att se hur täckningen är.

Och täckningen hos Telness är extremt bra med tanke på deras lägre priser. Vistas du i ett tätbebyggt område så kommer den vara riktigt bra. Men även om du vistas utanför tätbebyggda områden och kanske vistas mycket i skog eller i delar av Norrland så är täckningen riktigt bra. Så Telness är ett riktigt bra val och värt att prova enligt oss!

Sist men inte minst så kan vi rekommendera dig att ta en titt på följande täckningskarta för Telness. Även om Telness generellt har riktigt bra täckning så är det alltid värt att försäkra sig att täckningen finns och är god just där du vistas.

Nät hos Telness

Vilket nät använder Telness då? Telness använder Telias 2G, 3G och 4G-nät och det är även förklaringen till den otroligt bra täckningen.

Då Telness ännu inte stöder VoLTE så kopplar mobilen om sig till 3G eller 2G vid samtal. Det innebär att hamnar man på 2G så kan man inte surfa hos Telness under samtalet. Är detta viktigt så kan man låsa sin mobil till 3G i inställningarna.

När det kommer till hastighet hos Telness så använder man Telias nät vilket möjliggör riktigt fina hastigheter och låga svarstider.

För dig som är intresserad av frekvenser och tekniker som används så kan du se vår sida om täckning och nät hos Telness.

Telness.se

telness.se kan du snabbt och enkelt beställa det du önskar. Du hittar även mina sidor där du kan se fakturor och förbrukning med mera samt göra inställningar för de olika mobilabonnemangen i ert företag. Du har även en smidig app för att göra det samma som på mina sidor.

Vårt omdöme av Telness

Telness är en riktigt bra operatör för företag. Det gamla tråkiga och stela är borta och man har byggt en snygg och enkel hemsida samt app. Plötsligt har det blivit kul att administrera abonnemang!

Så hur kan Telness vara så billiga och bra? Man är nya i Sverige och har valt att satsa stort genom att ha ett bra pris samt riktigt bra produkter och tjänster, allt från mina sidor/app till kundtjänst är toppklass.

Hur bra är Telness då? Telness har fått extremt bra betyg och omdömen på sajter som Trustpilot. Lika så gillar vi Telness och ser de som ledande på företagsabonnemang i Telias mobilnät.

Vi ger därför Telness betyget 8/10. Det som drar upp betyget är deras toppklass rakt igenom på allt de gör och täckningen. Det som något drar ner det är att vi gärna hade sätt ett lägre pris även om vi förstår att det är svårt med tanke på den toppklass och nivå som Telness håller.

Var hittar man de bästa erbjudandena på Telness?

Vårt mål är att de bästa erbjudandena, kampanjerna och rabatterna alltid skall finns längst upp på den här sidan för Telness. Erbjudandena byts ut regelbundet, oftast på söndag/måndag, så ser du ett erbjudande du gillar från Telness så rekommenderar vi att du beställer innan det försvinner.

Se erbjudanden från Telness.

Telness

Telness är en relativt ny företagsoperatör i Sverige.

Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Telness hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 559097-2112
Ägare: Telness AB

Täckningskarta
Se täckning hos Telness

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här

Black friday

Nu närmar sig black friday!

Vi har därför skapat en sida där vi samlat de bästa erbjudandena från operatörerna så du enkelt kan hitta något som passar dig.

Se black friday-erbjudanden här.

Billigaste mobilen

Köp

Huawei Y6 är en av de bästa Android-mobilerna bland lågprismobilerna. Just nu kan du köpa den med fria samtal/sms och 4 GB surf för endast 179kr/mån i 24 mån.

Visa erbjudandet

Obegränsat bredband!

Köp

Skaffa det obegränsade bredbandet från Tre och bind dig i 24 månader för 399kr/mån så ingår 4G-routern Huawei B535.

Visa erbjudandet

Julerbjudade

Köp Samsung Galaxy A10

Comviqs populära julerbjudande är tillbaka och i år får du mobilen Samsung Galaxy A10 på köpet.

Visa erbjudandet